233

Анонимен

преди 1 година

ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ НА УКРАИНЦИ, РУСНАЦИ И ВСИЧКИ ХОРА ПО СВЕТА, А СЪЩО И ПОБЕДА ЗА РУСИЯ, ЗАЩОТО БЕЗ ПОБЕДА НА РУСИЯ, НЯМА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ, УКРАИНЦИТЕ СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД И УКРАЙНА СЪЩО Е СТАРА РУСКА ТЕРИТОРИЯ, А ГРАД КИЕВ Е НАРИЧАН "МАЙКАТА НА РУСКИТЕ ГРАДОВЕ". ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА УКРАИНЦИТЕ И СА ЕДИН НАРОД С ТЯХ, РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ, ДА ВЪРНАТ И ПРИБАЛТИЙСКТЕ ИЗМИСЛЕНИ ДЪРЖАВИЦИ НА РУСИЯ, ТОВА СА РУСКИ ТЕРИТОРИИ, НЕ ИМ ЛИ СТИГА, ЧЕ ОТКРАДНАХА СКАНИДИНАВИЕТО ОТ РУСИЯ, ДА СЕ ЗА

232

Анонимен

преди 1 година

Хаха. Все някой друг вие виновен на вас за всичките ви грешки. Сами ще се разпаднете, заради глупостите, които свършихте в последните години.

231

Анонимен

преди 1 година

Какво ще кажете за това, че и около 20% от населението на Германия е избито чрез лъчения в последните години? Не говоря само за немци, а за всякакво население там! ЕВРОПА ИМА НУЖДА ОТ СВОБОДА И САМОСТОЯТЕЛНОСТ, ТЕЗИ ПСИХОПАТИ , КОИТО КОНТРОЛИРАТ И УБИВАТ ХОРАТА В ЕВРОПА , ВКЛЮЧИТЕЛНО И В РУСИЯ И УКРАЙНА, МНОГО МРАЗЯТ ДУМАТА "СВОБОДА", ИЗПИТВАТ АЛЕРГИЯ И НАСТРЪХВАТ ОТ ТАЗИ ДУМА, ЗА ТЯХ ДУМАТА "СВОБОДА" Е УЖАСНА, А ТОЧНО ОТ ТОВА ИМА НУЖДА ЕВРОПА, ОТ СВОБОДА !

230

Анонимен

преди 1 година

Европейските държави и народи, включително и Русия, имат крещяща необходимост от свобода и назависимост, за да спре насилието и убийствата над населението в Европа и особено над славяните! Европейските държави и население са превърнати в роби, но не от Русия, а от други сили, които сили ги мачкат и тъпчат с краката си!

229

321

преди 1 година

На цивилизования свят въобще не му пука за Русия стига тя да не напада други държави. Изтеглете се от Украйна и си живейте живота, ако вашето може да се нарече живот.

228

Така е ..

преди 1 година

До Крим не е руски 266 Русия ще разбере какво е Вековната злоба на роба.Разпада няма да е далеч. Дано доживеем.

227

Анонимен

преди 1 година

Хора, това са група психопати, за тях често човешкия живот няма никаква стойност, те убиват и своите хора, те убиват всякакви хора, убиват и деца, играейки си на игрички подобни на "игрите" на Менгеле, украинци не бягайте на запад, ще ви използват и убият, бягайте на изток, бягайте в Русия или стойте в славянските държави и спасете животите си и живота на близките си, не емигрирайте на запад, защото ще ви използват и убият,ще избият и родовете ви,това са масови убийци и нацисти, расисти,инквизит

226

Крим не е руски

преди 1 година

всички поробени руски губерни трябва да се освободят от руско иго и да получат свободата си

225

Анонимен

преди 1 година

Кажете на тази украинка, да се маха от Германия , детето и не е болно, самото дете също вече е опасно за околните и света, ще контролират чрез него света, а след това техния род ще плати сметката за гадостите и ще ги убият , видеото в Тубата е "Стрим: крик о помощи из Европы - опять отобрали"

224

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 256 - стига бе! Нима непознаването на българския език и писменост е "уважение" към Светите братя? Не!

223

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 255 ....значи сега ще я чипират и ще я следят къде ходи и какво говори ,а може и да я използват за камикадзе ,нали ? Преди доста време М.Михнева показваше един апартамент в който бил монтиран облъчвател и като минел някой по улицата го облъчвали и после го следели да видят какви ще са последствията и се замислих да не би и ти да си минал по тази улица.

222

ВОЛЖКИ бЪЛГАРИН

преди 1 година

Русия не е 120 поробени народа!!!!

221

Анонимен

преди 1 година

Гледам поредното видео в Тубата, в което украинка е попаднала в мръсните капани на запада за контрол, без да подозира и разбира какво се случва, някой ако я познава, да и каже да бяга от Германия и се маха от там, детето и не е болно, вкарали са му вещества и ги контролират чрез лъчения и ще убият целия им род, кажете и да се маха от Германия и да бяга в източна Европа или Русия, Белорусия, това дете ще бъде много опасно и за света,

220

карачанаков

преди 1 година

Лукашенко: Полша е хиената на Европа, с Путин ще я поставим на мястоУкраинците Ви нападнали и сега ще се ОТБРАНЯВАТЕ,нещо не се връзва те ли влязоха у Вас или Вие у тях.Запада щял да Ви разделя,ами България като вие неприятелска държава ще я поставите ли на място?АЛКОХОЛА НАИСТИНА НЕ ПРОЩАВА ,така е след като им спряха уискито и преминаха на водка/бояршчик/

219

Анонимен

преди 1 година

Украинци, не бягайте на запад, ЩЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ И УБИЯТ, бягайте в истинската си родина Русия, бягайте при братята си руснаци, белоруси, защото има група в западна Европа и по света, която разболява, контролира хората, използва ги дори и без да подозират и след това ги убива, ще ви използват и убият, не рисувайте рисунки, не влизайте в психиатрии, болници, не използвайте знаци и символи, не използвайте и политически знаци, интернет и не гледайте телевизия, радио поне в близките години

218

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 254, ти не си наясно :) Написаното от теб е някаква твоя проекция на незнанието ти. Чети повечко книги :) едва тогава коментирай!

217

Анонимен

преди 1 година

До Кирил и Методий - Имай малко срам, не употребявай имената на българските светци в твоите постове.... Засрами се юроде.

216

Анонимен

преди 1 година

СЕГА ГЛЕДАМ ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ТЕЗИ ЗАПАДНИ ПСИХОПАТИ И ПЛАЧА , ТЯ Е УКРАИНКА, ИЗБЯГАЛА В КЬОЛН,ГЕРМАНИЯ УЖ ДА СЕ СПАСИ, ХВАНАЛИ СА ДЕТЕТО И В КАПАН, КОЙТО ТЯ НЕ РАЗБИРА, НО ТОЗИ КАПАН, ЩЕ УБИЕ ЦЕЛИЯ ИМ РОД И НЕЯ САМАТА, ПРОЦЕДУРАТА Е ПЪРВО ДА ВИ РАЗБОЛЕЯТ И ОМАЛОМОЩЯТ С ЛЪЧЕНИЯ И ТАКА ДА ВИ ПРИНУДЯТ ДА ПОСЕТИТЕ ЛЕКАРИ И ПСИХИАТЪР, ДА ВКАРАТ И НЯКАВИ НЕЩА В ТЯЛОТО, СЛЕД ТОВА ЩЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ И УБИВАТ РОДА ВИ, ТОВА СА РЕАЛНИ ПСИХОПАТИ И КРАЙНО ОПАСНИ ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА И СВЕТА, МЕНГЕЛЕ В ТАЕН ВАРИАНТ

215

Анонимен

преди 1 година

До 251 Ти не си наясно,че повечето знаят от къде дойде проблема,На Русия не и трябват територии.Украйна няма нищо,което на Русия са и трябва.Тя си ги иска като наказание за това,което се правеше години наред и то заради едни други интереси.Какво и има в тоя Донбас основно въглища,Ами тя си има.

214

Анонимен

преди 1 година

Аре и Боби се появи. Значи руската пропаганда яко е закъсала.