10

Анонимен

преди 1 година

А за чии ни е тази еврозона?

9

Настоящата ситуация

преди 1 година

показва, че страната въобще не е готова, и пазарната икономика в България е само на теория. Реално е много лесно да се реализира спекула и картел и това е напълно законово неподвластно. Това, че маркираме някакви критерии като изпълнени очевидно е само ситуационно. Ако се въведе еврото, то веднага може да бъде атакувано от картелите и са срине доверието и във валутата и в евросъюза. Не виждам защо да ни одобряват за валутния съюз при този имиджов риск.

8

Анонимен

преди 1 година

Когато Борисов влезе в затвора може и България да влезе в еврозоната.

7

Колкото

преди 1 година

по-скоро,толкова по-добре! Обаче с хора като вас не виждам как ще стане?!

6

Лапайте хурки

преди 1 година

Как те *** ? Кланяхте ли се тази сутрин на портрета на вашия аятолах Пу Джобния ? Сини точки на челата появиха ли ви се ? Не ? Значи не сте истински правоверни !

5

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Пеканов какво стана с планът с парите от Европа НЯМАААААА защо саботирате държавата ни подмени юмруци отрови безнаказано още много българи живеем в България не ви интересува

4

Да бе, готови сме

преди 1 година

само да задраскаме 1 нула от % инфлация

3

Пеканов в ЗАТВОРА

преди 1 година

още тази година!

2

Анонимен

преди 1 година

Главният прокурор на Република България, Иван Стоименов Гешев, пие кафета с цветнокожи пловдивски бизнесмени в чораповия бизнес, които не знаят какво е касова бележка, и държи номерата на престъпници в телефона си 'от учтивост'! Докато на мен за една неиздадена по погрешка бележка ми направиха пълна данъчна ревизия за една година назад!

1

Анонимен

преди 1 година

този пеканов отново не си пил хапчета днес, от шизофрения :))