148

Брей

преди 1 година

Китайският план е единствено в полза на Русия и въобще му не дреме за Украйна.

147

О хо хо

преди 1 година

Когато Си отиде да се прегръща с Агресора Путин, ЯПОНСКИЯТ МП ОТИДЕ В УКРАЙНА. ТОВА Е ОГРОМЕН ЗНАК.

146

Анонимен

преди 1 година

Путин че ги подкрепи с още стотина ракети

145

neo

преди 1 година

Няма как да има мир,докато руските войски са на украинска територия.Войната може да бъде прекратена веднага,но тея от Москва ни мислят за глупави.А и както е тръгнало Русия след няколко гпдини ще е в ръцете на Китай и няма да има изход.

144

Обективно

преди 1 година

За да има Мир - са нужни Отстъпки И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ. Обективно - в Крим са към 75% руснаци, 13,5% са украинци. Няма как да се върне на Украйна. Още повече и историята му е руска и османска. Сталин е изгонил с оръжие живеещите там татари. За Донбас - не знам точно.

143

Анонимен

преди 1 година

Това е Китай бе, това не е "Анонимен 176".

142

сина

преди 1 година

ако някой си мисли, че Русия ще се изтегли и ще остави Крим и другите обединени области в ръцете на зеленото шмъркало и сащ, значи е много заблуден, като избирателите на ГЕРП, ДБ и ПП!

141

сина

преди 1 година

Бойко борисов е уличен пес. Изразявам се така, щото като напиша конкретната дума, завършваща на ...ияр не ми пускат коментара. Такива са и кирчо и кокочро от ДБ и ПП. Същите улични *** са и брадатия мравояд, *** и другите!

140

Анонимен

преди 1 година

Китайският план е мъртвороден. В този план липсва най-важната точка извеждане на руските окупационни войски отвъд украинските граници от 1991. Така че това е план за окупация на част от Украйна а не план за мир. Когато диктаторските глави узреят за какво става въпрос, отново може да опитат с истински план за мир.

139

Анонимен

преди 1 година

Лаврентий кой си ти,че да поставяш условия бе като нищо не зависи от теб.Ще приемеш това което на господаря ти е изгодно.

138

Анонимен

преди 1 година

До 171 А вие що не си приберете сганта от Европа бе.*** сте си и за това го отнасяйте.

137

Ягода

преди 1 година

Не ги устройва плана на Китай и на запад и на Украйна, а това не е на добре. Значи войната ще продължава и не се знаее до къде ще стигне.. Запада иска да премахне Путин, защото много не е съгласен с хегемонията на Вашингтон и Лондон, Както вече и Си.

136

Всъщност

преди 1 година

плана на китайците не е нищо ново - просто връщане на ролята на ООН за решаване на конфликти и премахване на военните блокове - което не е приемливо за НАТО и САЩ, а Украйна просто няма думата - техните управляващи са продали народа си за пушечно месо и замята си за бойно поле и трупат кюлчета в чекмеджета.

135

Анонимен

преди 1 година

Тия двамата още се правят на улави, а нещата са съвсем простички. Путин си прибира cгaнта от цялата територия на Украйна и чак тогава могат да започнат преговорите.

134

Лаврентий Берия

преди 1 година

Историята няма "вярна" и "невярна" страна. Такива търсят само Тирани като Си и Пу, опитвайки да внушат на Света, че те са истината. Украйна няма да приеме тоя "план" защото на практика това не е "план" - в историята това се разглежда по скоро като "капитулация пред въоръжен завоевател откъснал 1/3 от територията ти". Естествено, че Пу е влюбен в тоя "план" - това ще го лигитимира като "Голямо момче" пред Света, а най вече - пред собствения му народ! Няма да го бъде. Ще плаща за престъпленията!

133

Анонимен

преди 1 година

До 167 Малоумия ти мозък са е натресал и затова сега боята,за да ви дойте акъла.

132

Анонимен

преди 1 година

До 166 А то вече за украинските има достатъчно в Европа за тая работа.Смешникккк

131

Анонимен

преди 1 година

До Joker С две думи, Русия се наведе на Китай! Путин, надцени възможностите си --------- дребния е тарикат! Избра си китаеца, щото чурката му е миниатюрна, а можеше да се натресе на нечия хипер-афроамериканска паткa :)))

130

Професор Витанов

преди 1 година

Жужето искало от Си внос на жълтури, че нямало кой да мандръса мамашите, защото стотици хиляди рашисти, са станали на тор в Украйна. Но има проблем, че на жълтите им са малки инструментите, и мамашите я хванат я не, пък на него му трябва пушечно месо, за юруш.

129

Анонимен

преди 1 година

До 164 А що си мислиш,че Китай може без Русия,а .Китай е зависим от Русия,защото освен енергийните източници няма друг съюзник и без Русия не може да се справя.Индия също е голяма страна и не обича Китай,а без оръжията,които купува от Русия Китай не може да се справи,щото те само могат да копират нещо и да го произвеждат в голямо количество.