110

Анонимен

преди 1 година

Такааа, от статията излиза че в града е имало само цивилни и се е целяло да се унищожат именно тях. Статия пълна с гнусна пропагндска помия.

109

Анонимен

преди 1 година

Ако беше си направил труда да прочетеш щеше да видиш че статията е с антируска насоченост то дори и по заглавието личи.

108

Анонимен

преди 1 година

Бацето вече не е с джипка само джипка и джитка ту наляво ту надясно само лъжи и инсинуации. Баси.

107

Анонимен

преди 1 година

ЕХубав ден!

106

Анонимен

преди 1 година

Какво са построили руснаците ли построиха ни Нефтохим Бургас и АЕЦ в Козлодуй. Сега се опитват да им откраднат това. САЩ и Украйна заради продажните ни управници.

105

Анонимен

преди 1 година

Заглавието цели да отвлече вниманието на хората от най високото държавно посещение на Председателя на Китай Си Дзинпин в Москва. Си Дзинпин спечели трети мандат исторически знак..

104

Ъхъ

преди 1 година

4000 евро лесно ли се отказват днес ? Айре нема нужда да ви четем калпавите преводи, некои си ги четем направо от meduza.io , в оригинал

103

Анонимен

преди 1 година

Строителите изпълняват проектите на архитектите . Ако го построят, както архитектът го е проектирал и замислил, значи са се справили добре . Русия работи със строители наемници предимно от азиатските си постсъветски републики, с които попълва и армията си. Руснаци да ти подарят нещо качествено и безплатно....не го вярвам. Те само крадат.

102

Мужик

преди 1 година

Видя същото което Наполеон видя във Ватерло!

101

Анонимен

преди 1 година

Аз видях видео от първия учебен ден. Архитектурата е добра хората бяха в добро настроение. Децата с чудесни униформи направо като кукли.

100

Анонимен

преди 1 година

Кенчо къде е туй видео. А каква е гаранцията че не е обратното. Викането на жената да е на показ.

99

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите опорки няма да минат. Архитектите не строят градове. Строят ги строителите. Строителите са победителите. Британците и американците са разрушители. Те какво са построили в Ирак където избиха хората по фалшиво подозрение за оръжие каквото намаше. Нищо.

98

Анонимен

преди 1 година

Миналата година, след жестоките бомбардировки и разрушаването на Мариупол добре си спомням, че един от най- известните архитекти в света - британец, предложи помощтта си за възстановяване на града, който обеща да превърне в нов Лас Вегас по блясък...Е, Путин не му позволи. Зае се да строи един град по соц. модел, не се и съмнявам. Тук русофилите възхваляват новите постройки...ама не сте видели тези на британския архитект, за направите сравнение, нали? Нищожна ще е цената на тези жилища!

97

Ken

преди 1 година

На видеото, от което е този кадър, в един момент се чува жена, която вика "Все ето неправда. Все ето напоказ" и след това охраната започва трескаво да се оглежда за виновника.

96

Анонимен

преди 1 година

Китайският президент Си Дзинпин по време на среща с руския президент Владимир Путин в Москва нарече укрепването и развитието на отношенията между двете страни стратегически избор за Пекин.

95

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!

94

ТутанкамИон

преди 1 година

Путин е заприличал на мумия, даже по-скоро на ТутанкамИон. И кво показва ? Ейййй вижте целият град ме посреща радостно ? Те 5 човека барабар с охраната. Или....ето тук е спокойно може да се ходи вече на опера ..... то един артист ограе 8 роли щото другите са на фронта. Какво демонстрираш Путин ? Че вицепримиера ти е мюсюлманин ? Че с пари купи джихат от чеченците ? Виж се ... ТутанкамИон.....свършен си. По трупове на деца ходиш

93

Анонимен

преди 1 година

София без да е бомбардирана изглежда по зле.

92

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Разглеждам имотите там.Ще купувам апартамент докато са ефтини.След победата на Русия този град ще стане най красивия и скъп за живеене от освободените територии

91

БГ го е минала тва

преди 1 година

Добрия чичо путин минава на парад добре че е той