31

Анонимен

преди 1 година

Явно робите трябва да бъдат смазвани до умирачка! Това е концепцията.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 Тук банките ще намажат, но основната цел е да ти знаят и кътните зъби какво си купувал. Ако декларираш примерно МРЗ, като си купиш нов телевизор за 2000лв, ще ти цъфнат веднага НАП да питат откъде си събрал такива пари. Вече има някакви конспиративни теории, че цялата идея е полека да се въведе всичко да е 100% по банка с цел да могат лесно при лоша оценка да ти резнат кранчето и да слушкаш, т.е. нещо като китайската идея за рейтинг дали си лайкнал карикатура на президенто и т.н

29

Анонимен

преди 1 година

Категорично трябва да сме против такова решение! Не само това ами лимита за плащанията в брой трябва да се увеличи на поне 30 000 лева. Защото от времето в което е приет закона за 10 000 до сега са минали много години и има огромна инфлация и тази сума вече няма същата стойност.

28

Анонимен

преди 1 година

Значи,не само че няма да изсветли те сивата икономика,а напротив ще стане още по-сива.Останалите пари пак ще се дават под масата.За какво ви е това упражнение,не знам.

27

Анонимен

преди 1 година

Сивата икономика ще я изсветлявате като минем към еврото, опаа ами ние май никога няма да можем да се класираме там значи никога няма да я изсветлявате.

26

Анонимен

преди 1 година

Ех,че удобно,под предлог,че *изсветляваме*икономиката,пълним гушите на банките?Евала,продажни меекерета такива!

25

Име

преди 1 година

Не искам да обиждам госпожата, но прилича на герой от "Фермата на животните".

24

Чоко

преди 1 година

Както сте тръгнали, забранете твърдо всякакъв кеш. *** и нещастници. Това служебно правителство прави само глупости. Самия пРезидент е напълно неадекватен.

23

Анонимен

преди 1 година

в испания е 1000 евро в брой. Свиквайте или излизайте да протестирате... Банката ме дере за всеки малък превод 4 евро, за над 1000 евро превод - пропорционално отгоре и отделно едни 45-60 евро на месец в разни банкови такси поддръжка на сметка и не знам си какви. Обирът е пладнешки. дерат като за последно.

22

Петя

преди 1 година

Нещастна женица, която не знае къде е попаднала. Вместо да си гледа работата - 1 месец след началото на данъчната кампания, все още няма публикувана декларация по чл.92 с баркод, те тръгнали да изсветляват икономиката. Тотално неориентирани.

21

Think

преди 1 година

Да благодарим на на пудрените но сове - Асан , Кирцата и общата Лена

20

Анонимен

преди 1 година

Вече бележка от банката за превод струва между 4-6 лева пък не знам

19

Анонимен

преди 1 година

Значи вече скъпи компютри , телевизори, хладилници по банков път ще купуваме 😄

18

Анонимен

преди 1 година

Някой беше направил сравнение за това с 33% данък. Ако си малко магазинче, което 3 години е било почти на загуба и 2022 е успяло някак да излезе на печалба, ще те обложат с 43%. Ако си олигарх с 100 000 000 печалба и 2022 отчетеш 120 000 000, то ще платиш 0. Да не говорим, че за 4 години инфлацията е далеч над 20%, за да се заложи такъв критерий за "свръхпечалба". Да вземат да погнат олигарсите да плащат реални осигуровки и данъци, както и да си внесат дължимите милиарди, а не да гонят дребните!

17

Анонимен

преди 1 година

на мен 5 000 лв са ми само джобните за деня. Смешна работа.

16

хюго капет

преди 1 година

Целта е още да цоцат банките

15

Анонимен

преди 1 година

Строителите искаха една торба пари под масата при продажба. Стандартна практика била. НАП спеше години наред. Глобяваше сергиите на пазара за момчета. Сега се сетиха. Корумпирана ***

14

Анонимен

преди 1 година

Аз си обичам кеша , искам да си имам пари в брой в джоба , тогава са си мои и имам контрол , всичко друго е ала бала

13

Стига де

преди 1 година

То три бучки сирене е 60лв и кашкавал 20,станаха 80 хахха

12

Анонимен

преди 1 година

ти изсветлей празната кра туна.... скоро с 5 бона ще може да си купиш 2 хляба и едно мляко