61

САМО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ

преди 1 година

ПУТИН СТАВА ДОБРОВОЛЕЦ ВЪВ "ВАГНЕР", ЗА ДА СПАСИ ЗАТВОРА!

60

ВАГНЕР

преди 1 година

БАХмут МАА МУ!

59

Един Българин

преди 1 година

До Боби Добре, разбрах че руснаците са много добре снабдени (което се очаква все пак са производител), използват много ракети, снаряди, имат хиперзувково оръжие, срещу което Украйна няма защита. Закопават директно украинците дълбоко в земята и напредват днес след ден по 100км на запад. Вагнер са слабаци, но понеже редовната армия губи малко ги ползват просто ей така да изчистят затворите. Само не разбрах защо още се мъчат в Бахмут? Прозападна проаганда?

58

ПАЧЕМУ БЕ ДЖАНЪМ?

преди 1 година

РУСКАТА, БАХМУТСКА, НЕПАБЕДИМАЯ АРМИЯ ТУ НАПАДА, ТУ ОТСТЪПВА ПО 100 ПЪТИ НА ДЕН? МАЛКО ИМ Е ВОДКАТА ЛИ?

57

ура ,боби се обади

преди 1 година

Бобчо, много ми липсваше- ние от бялата стая пак сме заедно. Толкова си миличък, сладък и непоръчен. С твоите ръчички само какви хубави работи пишеш, а какви парвиш...Бобче мили, липсваш ми....

56

Един Българин

преди 1 година

До Боби По принцип има и атомна, неутронна и водородна бомба. Освен това има и много Су-25. Проблемът е че като имаш примерно 10000 и ти сваля 1000 с евтини преносими ракети си умрял, защото скоро няма да имаш боеспособна авиация. Всички са спеицалисти, някои може би прекарали много време зад продутите на SSI, но ако имаше как щяха да ги избият до един или обкръжат като в Мариопул. Проблемът както винаги е в цената на това начинание, а тя явно е изключително висока и П не може да си я позволи.

55

Един Българин

преди 1 година

До 59 Напиши някакво име все пак напр. "Красний человек" за да знаем кой си. Много неща не знаем, но фактът, че руснаците не са унищожили града в който цивилни уж няма е красноречив. Ако имаха достатъчно конвенционални възможности и аз бях главнокомандващ това щеше да се случи вместо да губя хора и техника. Защо не го обкръжиха съвсем задавате ли си този въпрос? Има "някакъв" проблем очевадно. Нали контролираха небето? Оказа се че и това не е баш така. Един свален самолет не се прави за 1 ден.

54

Анонимен

преди 1 година

Това е война. И от двете страни има огромни загуби. Ако американците се смилят, войната ще приключи скоро. Ако не / както се и очертава/, ще има още много жертви.

53

Анонимен

преди 1 година

До Един Българин А защо си мислиш,че ги мята.Това не ти е първата световна.Айде като разбираш толкова я кажи,ти като стоиш св един град и някой те обстрелва с артилерия и тоя някой може да я мести където си поиска около града,а ти си вътре кой е по-голяма мишена ,защото самия Бахмут е атакуван с войници от падането на Соледар и Клещеевка.Преди това се обстрелваше с артилерия тежка от 15-20 километра.

52

юбералес

преди 1 година

Прохоровка 2.0

51

Един Българин

преди 1 година

До Боби Ами вие вероятно нямате понятие от военна тактика, но военна логика имаше в доста от събитията. Бахмут например има река, преминаването на река винаги е проблем ако от другата страна те дебне артилерия и снайперисти. Идеята е да нанесат големи загуби на Русия за сметка на малко свои в случая. Дали това се случва не е ясно, но за да мята затвориници Путин и да ги ползва за пушечно месо явно няма начин без огромни загуби (хора и техника) в редовната армия.

50

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Армия за еднократна употреба.

49

анонимен

преди 1 година

След ракетната атака от 9 март украинците и техните приятели доста бяха посърнали. Руските ракети достигнаха до секретния бункер на щаба управляващ и планиращ действията на украинците. Там заровени се оказа и доста офицери от САЩ, Полша и други желаещи.... мълчанието тук е пълно, само на запад се прикраднаха кратки съобщения... Още не могат да ги изровят всичките защото бункера е на 120 м под земята

48

жорето

преди 1 година

Абе, що ли не посъветвам Володя да не му цепи басма на тоз Бахмут, така и така ще го арестуват - като е гарга рошава да е

47

мнение

преди 1 година

Страх и лъжа са сковали украинския мозък. Всеки който пръдне отстреща е атака, а руснаците давали по 1000 души жертви на ден. Като сметнем само последния месец това за 30 000. Там се бият от поне шест месеца активно, значи се получава 180 000 само при Бахмут. А руснаците не свършват, да не ги клонират случайно?

46

жорето

преди 1 година

Йоанче, задавала ли си си някога въпроса щеше ли да го има Бахмут /така го наричат твоите информатори/ щеше да го има изобщо при "контраартилерийски или как беше" огън от руска страна /нали си чела какво става с енергосистемата в Укрия след всяко упражнение на руснаците/, ако нямаше живи хора там /задържани там цивилни/.

45

Анонимен

преди 1 година

До 47 - Че ти да не си малък да му отговориш и да продължиш да пишеш пак лъжи?!

44

Анонимен

преди 1 година

През 20 мин - атака. Така излиза сметката.

43

До 44

преди 1 година

ти отговори на коментара на 43! пък после ПАК пиши ЛЪЖИ!

42

Анонимен

преди 1 година

Великия руски войник - затворник с лопата!