13

Извънредно положение

преди 1 година

Вадете Армията веднага! Арестувайте Главният Прокурор Гешев, мутрите и корумпираните му полицаи, тези буквално убиват Българи !

12

Анонимен

преди 1 година

Махай се, лелче. Това да не зависи от теб?

11

Анонимен

преди 1 година

Корни още сънува розови сънища и се вживява като някакъв фактор.На трети след изборите,столетницата може да се окаже в "интензивното",което означава,че можете да отидете далеч под последното сегашно място в класацията.Тези косвени "стрелби" по правителството на президента Р.Радев,ви носят негативи,защото лаето по българинът с най висок рейтинг в държавата!

10

Така де, подтекстът

преди 1 година

е съвсем друг: Не се знае как точно биха започнали да вдигат данъците. Ако започнат от онези с най-високите доходи, нали точно тяхната чиста печалба ще се намали. Ние това не можем да го допуснем! Това са все наши хора!

9

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Нинова беше СДС при Лостов. Не е случаен човек.

8

Анонимен

преди 1 година

До ?!? Нинова беше шефка на Булгартабак при Лостов и Зеллев..

7

?!?

преди 1 година

Нинова как вместо помощ до младите стигна да плащат високите вноски по кредитите. А парите отидиха за компенсации на Лукойл, Шишеджам, Ковачки и др. Аз знам как се случи това. На обедняващият българин обясни на него, дето преди няма година обещаваше хубав живот, А им докара фалит .

6

Анонимен

преди 1 година

Тази е тАпа овца. Не знам кой вярва на госпожа ЛЪЖА? Нали казваше, че няма да позволи да се увеличат таксите на мобилните оператори, а ги увеличиха. Нямаше и един патрон да изпрати. Тази толкова много лъже и краде и има още маааалоумници които гласуват за нея.

5

видя се

преди 1 година

Тази буквално полудял за власт и пари, и сън дори не спи.

4

Анонимен

преди 1 година

Нинова: Няма да позволим да се вдигат данъци и режат доходиДемек няма да позволят да влезем в еврозоната а след влизане в еврозоната балтииските страни са почти достигнали средно европейското ниво.Разбира се за Нинова рублите са по важни

3

нинова

преди 1 година

Няма да позволим да се вдигат данъци и режат доходи -Ще вдигаме цените и пак ще ви вземем парите.

2

Дедо

преди 1 година

Нинова, с твоите 7 процента, ще те пита ли някой изобщо какво да свалят и какво да вдигат ?

1

Анонимен

преди 1 година

Пенсионери и деца за да зимат трябва някой да бачка а няма балами при тия цени и зплати. Сичко се изнася или измира. В НС е лесно но там са на 10 хилки.