24

Анонимен

преди 1 година

"трето в Сибир на - 50 градуса,няма как да живеят хора, ако ще и без пари да им е тока!" - живеят, и живеят много по-добре от българите.

23

в Русия

преди 1 година

До До в Русия - Българите могат само да си мечтаят за стандарт на живота както в Русия. В Русия няма бедни.

22

Анонимна

преди 1 година

Тъмните времена за Европа идват благодарение на троянския кон на Америка - Урсула и нейните подчинени.

21

Рендету

преди 1 година

Много сме зле, братлета...., яко я закъсахме този път! Не зная какво има да става тази Есен и тази Зима... Жената вика: "Това лято трябва сериозно да се подготвим, в противен случай Зимата ще харчим тройно и четворно". И както винаги отново ще се окаже права!

20

До в Русия

преди 1 година

Къде пак намесваш Русия в тая тема??? Първо в Русия има много повече бедни отколкото в България, второ санкциите са насочени към олигарсите на Русия, а не към обикновените хора, трето в Сибир на - 50 градуса,няма как да живеят хора, ако ще и без пари да им е тока! И четвърто, защо при такъв висок стандарт на Русия и охолен живот, българинът се натиска да ходи на Запад???? Нещо не се вързват нещата!?!

19

Василев

преди 1 година

Балонът се спука, робите в Африка и по света вече изнемогват от вашите прищевки за пет смарт телефона,три коли,два апартамента!Налазиха ли ви пакистанци,афганистанци и сирийци!!!Повече от половината население на света живеят с два долара на ден, с пандемията ковид скрихте колко деца умират всеки ден от глад!Сега ми хленчите че било много скъпо и бедствие, знаете ли какво е скъпо, да загубиш скъп човек, да те хване тежка болест или да стане земетресение като в Турция!Агент Латиша Шерууд!ЦРУ!!!

18

анонимен келеш

преди 1 година

Абе не знам млякото и сиренето по магазините каква надценка имат обаче тези по кръчмите направо се оляха.В Театро петъка за 3 шишета уиски,4/5 шишета бяло вино 1800лв.Преди за долу горе същото почти наполовина.А този Алибегов ли къв беше там реве всеки ден по телевизиите:):):)

17

Анонимен

преди 1 година

Зад океана на някаква банка са дали 30 милиарда за ,,леквидност,, (хората си искали парите)А сега банкерите искат да се напечатат едни 330 милиарда минимум да се спасяват банките . А ко стана със стартъпите ? Те нали бяха бъдещето ? В България с обществени пари беше надут стартъповия балон . Стотици милиони от джоба ни да се прави някой на ,,бизнесмен,, Те това е то ,,членството,, и проблемите които ни натресе то .

16

Потребител

преди 1 година

Требе от некъде да ни дойдат едни производители и търговци които работят не на печалба, а на загуба, да намажеми и ние от ниски цени и животът ни да минава леко и приятно в придобиване на материални придобивки и удоволствия и да пътуваме по света свободно на романтични ваканции на екзотични дестинации в 5 звездни хотели ол инклузив.

15

Василев

преди 1 година

Всеки гледа печалбата, аз ако има начин ще режа главите и ще вдигна надника на 1000!И така трябва да бъде в една пазарна икономика!Адвоката реже глави, доктора реже глави, той буквално ги реже, защото системата го принуждава и той трябва да оцелява като стъпва върху нещастието на хората!Агент Рита Грималди!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 1 година

До до 13 50 % на месец е хиперинфлация. 200 % е космична.

13

до 13

преди 1 година

Надженка от 200% е смешна история. Толкова малка надценка е постижима само за големи бизнеси, които реализират огромен оборот. От тази надценка се плащат заплати, осигуровки, данъци, всякакви разходи, застраховки, поддръжки и т.н. Всичко, нужно за функционирането на един бизнес.

12

Георгиев

преди 1 година

Много странно е колко хора са истински невежи и могат да бъдат подлъгани по тавани и максимуми на печалба. В моята компания работим общо 13 човека. Произвеждаме наш продукт. За да плащам добри заплати трябва да мога да продавам всичката продукция на възможно най-добра цена. Такава, че да се освобождава всичката стока точно преди да се произведе новата. Ако нещо остане или пък се продаде много бързо, значи не съм намерил опималния пазар и цена. Понякога надценката ни е 300%, понякога е 700%.

11

Анонимен

преди 1 година

За него не е възможна, просто защото не му е изгодна, няма как да скубе до кръв. Млякото е типичен пример за това - изкупуват го на безценица, а го продават на цена на злато. Така скубят и производителите и купувачите. Каква е тая надценка от 200%, бе, Вълканов?

10

Анонимен

преди 1 година

Какво става с банките ??? Ще ги спасяват ли ? 500 - 600 милиарда новонапечатани вечнозелени ще стигнат ли ? Да си теглят ли хората парите от банките ? Това са най важните въпроси сега . Що ни занимавате с по маловажни работи ? А навремето Блумбарг се занимаваше с икономика а не с политика като сега :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Тогава веригите ще дигнат най-много в бг че е борт и лева е врзан и ще обръщат в $ вноса и ще имат най-голяма печалба.

8

Анонимен

преди 1 година

Знаем ги ви примоциите кво се прайш - етикета с примоцията отгоре а ототдоле непромоционалния със същата цена да нсъ мъчат да слагат и махат че много работа

7

Анонимен

преди 1 година

Тогава за какво ни е държава всеки да си прави каквото иска То и лекарите са търговци но там таксата от 12 години си стои една и съща по здравна каса Къде е разликата Разликата е че някой държавник или няколко такива си пълнят джоба от рушвети от магазините и то най вече от т нар големи търг вериги Друг извод не виждам

6

Анонимен

преди 1 година

Щом не може тогава ще дигат на хиперинфлация кой колко иска, а народа който оцелее.

5

ФАКТ

преди 1 година

В гроба нищо няма да занесеш. Това е БГ. Крадлив и лъжлив елит, който подкупва политици и магистрати, и живее на гърба на народа.