24

Аааа вЕрваме

преди 1 година

Чиба бре......куче!

23

Щерю

преди 1 година

Уточнение: - "Енотовидното куче" - било прозвището на американския лекар на военния отбор на САЩ в интернационалните армейски съзтезания провеждани през 2019 г. в Ухан. - Кого лъжете? САЩ и Израел пуснаха този изкуствено създаден в лабораториите си вирус специално във вражески Китай - за да измрат колкото се може повече китайци...

22

Фашистката империя

преди 1 година

ФАЩ има лаборатории по целия свят и прави брутални и неморални опити! Пръска воируси и мори населението на страни, които сита за врагове. ФАЩ разработи и пусна! После крадецът вика дръжте крадеца!

21

ФАЩ се гънат гърчат

преди 1 година

само и само да не се спомене че тов вирус идва от Форт Детрик лабораторията в Щатите.

20

BG СМЕШКИ

преди 1 година

ЕСТЕСВЕНО че е пускан вируса ! всички с 5 грама го разбраха ...някаква глобална операция е това ...

19

Анонимен

преди 1 година

Лъжете,всичко е дело на биолаби на Америка .

18

корона

преди 1 година

Видели ли сте българин без мозък да пише коментари.

17

Говедо

преди 1 година

Китайци,корейци, виетнамци ядат кучета от хиляди години!"Изследователите" да изследват вирусът откъде се пръкна,кой го пусна,а не да ни занимават с небивалици!

16

Анонимен

преди 1 година

Танзания възложи на медицински експерти да разследват появата на мистериозна заразна болест, взела вече пет жертви в страната, съобщиха властите, цитирани от Франс прес.Болестта е открита у "седем души, развили следните симптоми: треска, повръщане, кръвоизливи и бъбречна недостатъчност", уточни снощи здравното министерство в комюнике.Почва се нов лабораторен опит.

15

Анонимен

преди 1 година

Преди 3 години каза същото но за плоден прилеп.След тва китайци се извикаха че е изпуснат щото техните лаборанти и учени ги мързи да спазват елементарни хигиенни правила. Изведнъж всички заболяха тежко и до месец-два бяха на оня свят. След тва ККП каза че американски агенти са им поръсили короната за да им атакуват дъртите пенсионери със астма високо кръвно и диабет.Цирк голям само дето 7 милиона си заминаха за 1 година.И сега умират средно за 2 мин по трима но нали е за цял свят не личи някак.

14

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Толкова повярвах, колкото на слънцето някога ще има живот като този на земята.

13

Анонимен

преди 1 година

Кучето е живяло в лабораторията в Ухан. Отглеждано от САЩ.

12

Анонимен

преди 1 година

вЕрвайте. Баубау е организирал затварянето ви под домашен арест синхронизирано във всички развити страни. И баубау издаваше зелени сертификати на принудително набучените вЕрващи в новата религия коВидя. Големи смешници се извъдиха. Но на нас, затворените, ограничаваните, заплашваните с глоби от 5000 кв за разходка в парка, маскираните като безгласни роби, принуждавани да избираме да дадем рамо или да останем без работа, останалите без клиенти, защото не можеха да излизат/ пътуват не ни е смешно!

11

Анонимен

преди 1 година

Кучета, прилепи и други животни, никога не е имало до 2020, и даже не продавани по пазарите им.

10

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с прилепите? Утре некакво друго животно ще открият, че е причинител и така още 150 години из богатата фауна на Китай ли???

9

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха. Да се смееш ли да плачеш ли. Стига сте се излагали. Никой не ви вярва.

8

Анонимен

преди 1 година

Кучета, прилепи, лаборатории, Луната, няма никакво значение. Важно е овцете да не се усъмнят ,че 3 години ги баламосват с несъществуващ вирус.

7

Анонимен

преди 1 година

Хи хи хи, куче-носител на фалшив вирус. Браво!

6

Хах

преди 1 година

Кучето не може се оправдае намериха изкупителна жертва. Иначе всеки знае от де ни доиде на главата.

5

Анонимен

преди 1 година

Лабораториите на САЩ в Украйна знаят много по въпроса