45

до 51 от славянин

преди 1 година

Сибир си е руски, ама вашето царство отдавна е афро-арабско!

44

до 49 от славянин

преди 1 година

Дженд.рофилите сте тези с фикс идеята, че ''цялата Вселена се върти около вас''!

43

до 45 от славянин

преди 1 година

Даже и нон.стоп работещата ви печатна фабрика няма да ви спаси, държавите една по една ви отсвирват! Енергията и ресурсите са в Русия, Саудитска Арабия, Иран, Венецуела, фабриката на света е в Китай, при вас са само борсово-валутните шмекерии и печатницата ви за зелени хартии, само че вече все по-малко държави на планетата ви се хващат на въдицата!

42

Антипутиноид

преди 1 година

Русофилите са тея дето имат комплекс, че светът се върти около тях. На нас не ни пука особено много, те и за това се дразнят и само търсят как да повдигнат темата.

41

Минаващ

преди 1 година

Не някои, а всички държави го очакват и ще е случи колапсът на Русия.

40

до 44 от славянин

преди 1 година

Ще трябва да свиквате, че ''целия свят'' не се състои само от дженд.расткото ви царство! Относно чакането - продължавайте да чакате!

39

G. I. Joe

преди 1 година

До като има какво да продават ще закърпят гащите някак си но пак не се знае...

38

Анонимен

преди 1 година

Не са някои ***, целият свят чака твоят адов режим да се продъни

37

до 41 от славянин

преди 1 година

Компютърът ти, а и почти всичките ти машинарии на 90 % са Made in China, бодри атлантико! Китай е фабриката на света, а атлантизмът е фабриката за илюзии под налягане! Това е положението!

36

славянин

преди 1 година

Според адските атлантически санкционери руската икономика трябваше да е фалирала още преди година, а Путин да е обесен на Червения площад след като бандеро-атлантическата армия е забила седембагреника над Кремъл! Най-големият доскоро близкоизточен съюзник на задокеанските д.г.нрати - Саудитска Арабия преди дни подписа споразумение с най-големия близкоизточен противник на д.г.нератите - Иран за възстановяване на отношенията им като отново си откриха посолства!

35

bl

преди 1 година

"Тая реч беше преди или след, като се молеше на олигарсите да инвестират в Русия." На някои от вас трябва да им се обяснява бавно и по няколко пъти. Путин не е молел олигарсите. Той просто им отправи последно предупреждение че или ще върнат крадените пари в Руската икономика или ...

34

Анонимен

преди 1 година

Поредните лъжи, предназначени за местна употреба, дано руснаците му вярват... А нима Путин не цели колапса на Украйна? Каквото повикало, такова се обадило.

33

БАБА ВИ

преди 1 година

Аз лично започвам да трупам физическо злато и рубли. Запада май ще се окаже къща от карти. Ускорено започвам да уча руски също.

32

КаскетЯ

преди 1 година

Вофка, никой чака колапса на рАссия а всички ти гледаме сеира как сам ще я затриеш! Маладец!

31

До34

преди 1 година

Новината за Франция е от БТА

30

Мужик

преди 1 година

Всъщност чакаме да пykнe жужето че да си починем от неговите глoпуcтu.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32. Тоя дето пуска постовете за Франция е платен ***. Плащат му за да под всяка статия за Русия пуска негативни коментари за страните от ЕС или САЩ. Пълно е с такива

28

Анонимен

преди 1 година

Това е темата е за Русия, постовете за Франция и други държави не са за тук.

27

Анонимен

преди 1 година

Франция: бунт в Париж след налагането от Макрон на "пенсионната реформа" без гласуване в Националното събрание. Безредици има и в Марсилия, Лион и други градове. Сблъсъците продължават и в момента.

26

Грозната истина

преди 1 година

На никой нормален човек не му пука за руската икономика. Просто се разкарайте от Украйна. Единствения проблем на цивилизования свят с Русия е руската армия в Украйна. Развивайте си икономиката, живейте си в блатото, просто спрете да избивате хора в съседните страни, а и във вашата.