110

Анонимен

преди 1 година

"Преди няколко дни по History бяха поканили" Само факта, че се открива втори фронт на Хитлер му е трябвало да задели ресурс и да не го прехвърля на източния фронт. Не забравяй че американците са се занимавали и с японците от другата страна и те също не са нападали руснаците. За битката за Москва са прехвърлени доста войска от техния изток защото вече са знаели, че Япония няма да ги нападне.

109

До 111 Таня

преди 1 година

Като в Афганистан а?! Един дълъг 20 годишен месец..

108

Анонимен

преди 1 година

"Междувременно Moody's понижи от "позитивна" до "негативна" перспективата.." Дори и така да е, не им е за първи път и ще се оправят. Поне има кой да поставя някакви переспективи за разлика от блатная която е изключена от банковата система и никой даже не знае а не се и интересува какво става там. Без значение е.

107

Анонимен

преди 1 година

"Без вторият фронт и помощта от Америка директно за Русия Сталин щеше да приключи преди Хитлер"-------------------------Преди няколко дни по History бяха поканили за гост-водещи двама британски историци. И двамата отбелязаха, че западната коалиция все още е циклела на едно място, и постигала нищожни успехи в Италия когато съветите вече са били в контранастъпление към Берлин.

106

<><>

преди 1 година

Първо на първо операцията се казваше "Мир и любов" и второ .....от какво да са се възстановили ? След САЩ всичко е МИР ! Либия ,Ирак , Сирия , Сомалия , Виетнам , Йордания , Йемен , Камбоджа и т.н. Това са държави които се наслаждават на мир и процуфтяване ! Едни от най богатите държави в Света благодарение на САЩ ! Великите Миротворци ! Украйна ще вкуси от тоя "МИР" !

105

Анонимен

преди 1 година

"Признанията не оправят нищо. Буш и администрацията му трябва да бъдат изправени пред Хага, а САЩ да плати репарации на Ирак. Нали така?" Не, репарации плаща победния. Сега Русия ще трябва да плаща след някоя година

104

ера

преди 1 година

къде тръгнат да сеят демокрация САЩ, трева след тях не никне

103

Анонимен

преди 1 година

Целта беше петрола и до ден днешен краварите го крадат. Същото е и в Сирия.

102

Анонимен

преди 1 година

Откъдето минат англо-саксите, трева не никне! По-далече от тях!

101

Анонимен

преди 1 година

"Копейко!"-------------Центче, с толкова еднопистови мозъци сте, че не можете да си представите как някой може да е антиамерикански настроен и същевременно да не е про-руски.

100

Анонимен

преди 1 година

"Ти пък в Япония..в България хората вярват че САЩ е победил Хитлер!" То не е по добре отколкото да мислят, че Сталин сам с една ръка му е извил врата на Хитлер. Де не отиваме и в другата крайност. Без вторият фронт и помощта от Америка директно за Русия Сталин щеше да приключи преди Хитлер

99

Анонимен

преди 1 година

Една подобна операция срещу феодална Русия ще приключи за 1 седмица...

98

Анонимен

преди 1 година

Нeщacтни kpaвapopoбckи гeйoвe, пe.дep.ac.ти, тpaвecтити, лecбийkи и тpaнcekcyaлни джeндъpи пишaт тyka във въ3xвaлa нa фaшиcтитe oт Ykpaйнa caмo 3aщoтo в личнocтнoтo cи пaдeниe и oмep3eниe ca нaмpa3или ceбe cи и чoвeшkият poд дo тakaвa cтeпeн, чe 3a тяx eдинcтвeнo и caмo yнищoжeниeтo нa Pycия щe им ocмиcли жaлkoтo и и3вpaтeнo 3eмнo житиe и битиe!

97

до 105

преди 1 година

Абе, мили русофиле, научи се да пишеш, бре... Нали сте големите патрЕоти? Особено се пише с едно "н". Само затвърждаваш тезата какви бедни неграмотни бачкери сте.

96

До 101

преди 1 година

До до 97 Не казвай и не думай, особенно когато си много уплашен!

95

До 91

преди 1 година

Ти пък в Япония..в България хората вярват че САЩ е победил Хитлер! Те са освободили Европа от нацизма! А Сталин и Съветската армия ( дето са дали най много жертви 9 милиона войници) са тирористи и трябва да им се бутне паметника! Много българи вярват вече, че Украинци и Финландци са ни освободили от Турско робство..

94

Анонимен

преди 1 година

Междувременно Moody's понижи от "позитивна" до "негативна" перспективата за цялата банкова система на САЩ. Лошо, Седларов, лошо.

93

до 97

преди 1 година

Както вече ти казах, бедняко, месечните ми данъци са колкото заплатата ти за минимум 1 година :) Хаха- копирах мнение, което ми хареса и го пейстнах. Ама си е правилно, че русофилите сте или соц бабички, или бедни бачкатори.

92

Анонимен

преди 1 година

"Яяя, чакай, чакай. Нали Украйна не е Русия?" Яяя, чакай, чакай. 86г е под ръководството на СССР и Горбачов. Не е Русия след сключването на сделката да си предаде ядрените оръжия на Русия срещу обещанието да не ги нападат. Или като говорим за Чернобил Украйна не я щете нищо че реакторите бяха руски? Те за това не искат и никога няма да искат да чуят за руснаците. Копейко!

91

Анонимен

преди 1 година

В Япония американците така са им промили мозъците, че днес повечето японци мислят, че атомните бомби им ги хвърлиха съюзниците на САЩ и най-вече индиректно се намеква, че това е СССР. А Южно Корейците миналата година на американският празник Хелуин се изпотъпкаха и в името на чужди за тях ценности загинаха над 150 високо образовани дe6илa.