287

Анонимен

преди 1 година

Как е путинофилчета? На никого не му пука за вас и пак се изявявате като безименни разбирачи по форумите ли?

286

Анонимен

преди 1 година

"Американците казаха, че според тях това е непрофесионално",...добре ама дрона го няма вече и ,ако не отвърнете както трябва руснаците ще изпаднат в дълбока заблуда.

285

Анонимен

преди 1 година

До338.Ами мисля,че сме много близо до безрасъдството да изпратим оръжие и съответно в последствие да си понесем последиците от товаСамо се моля, като преместим паметника на Съветската Армия(която вече не съществува)след това да не се наложи"шепата"останали българи след"апокалипсиса"да строят нов наРуската армия,щото е било веднъжА тия дето сега"вият"срещу Рус,вероятно първи с букети ще посрещнат руснаците наДунав мост И това се е случвало предиКато нищо може да се случи и за 3-и път.Пази Боже.

284

Анонимен

преди 1 година

До338.Ами мисля,че сме много близо до безрасъдството да изпратим оръжие и съответно в последствие да си понесе последиците от товаСамо се моля, като преместим паметника на Съветската Армия(която вече не съществува)след това да не се наложи"шепата"останали българи след"апокалипсиса"да строят нов наРуската армия,щото е било веднъжА тия дето сега"вият"срещу Рус,вероятно първи с букети ще посрещнат руснаците наДунав мост И това се е случвало преди.Като нищо може да се случи и за 3-и път.Пази Боже.

283

Анонимен

преди 1 година

Само си представете руски дрон да доближи бреговете на ФАЩ.

282

Анонимен

преди 1 година

Стига ФЕЙКОВЕ. Американците много ясно казаха, че те САМИ са си свалили дрона, след като е бил прихванат от руската патрулна двойка изтребители.

281

Анонимен

преди 1 година

Пърл Харбър-втора част.Този път не е в Хавай а в Черно море.Някой иска да събуди американския гигант.Руската мечка е колкото мишка в сравнение с американския слон.Германия и Япония имаха най-боеготовите армии и немската и японска нация са били винаги едни от най-високотехнологичните.Загубиха войната защото не можаха да издържат икономически.Америка на ден произвеждаше на седмица десетки самолети и кораби.Нещо което за двете страни беше невъзможно.Русия ще отрича защото знае какво следва.Лошо.

280

Боби

преди 1 година

До j 1. Сигурен ли си че е точно това Су и точно този дрон? 2. Дрона на видеото е с един допълнителен резервоар (несиметрична конфигурация тоест още по-трудно управляем ако се стигне до ексцесии)

279

Анонимен

преди 1 година

Върху дрона е оказано техническо въздействие със средства за радиоелектронна борба! Руснаците отричат да са откривали огън по него. Между другото, този дрон отдавна лази по нервите на кримската противовъздушна отбрана. Следили са го изкъсо и са го дебнали да стъпи само леко накриво.

278

Боби

преди 1 година

До Пич Според западните медии е било на 75 мили от Крим Крейсерска скорост на дрона 330км/ч максимална 480км/ч без допълнително оборудване.

277

Пич

преди 1 година

"близо до границите на Руската федерация" Пичове, забележете как вече не става въпрос за границите на Руската федерация, ами "близо до границите" на Руската федерация. Това "близо" може да е където си поискат руснаците, и съвсем спокойно може да си свалят самолети и дронове. Няма значение дали става въпрос за международни води или не, важното е руснаците да се решили, че са "близо". Чудя се България дали е "близо", как мислите?!

276

Анонимен

преди 1 година

Каквото търсил - туй намерил. Айде следващият!

275

Яш ми хуяя

преди 1 година

Минаха под него гледах по фокс новините.Може от течението се извърте на една страна когато слизад надоле.

274

Анонимен

преди 1 година

Тия отатък"голямата вода"още не са разбрали,че скоро ще има нов филм"Отнесени от вихъра"с други режисьории и с други артисти. Старата версия вече се изтърка. Така,че да приготвят нови награди за"Оскарите".Филма"Навални"е ерзац-култура,понеже е"пропит"с политика.А тия две категории са не само различни а и противоположни. Ама Чичо Сам, от къде да го знае, като за него тъпотията е върхът на на културата?

273

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

ФАЩ /Фащисаните/ наблягат на "белото".

272

Анонимен

преди 1 година

"Краварите" имат стрелящи дрончета с които джуджето повече няма да посмее да излиза на отворен стадион. Имат и снимки от космоса с такава резолюция, че виждат всяко местене на ракети по складове, и всеки конвой след излизане от бункера.

271

Ха-ха-ха

преди 1 година

Най-забавното е, когато нeграмотни русофили се правят на разбирачи и военни "експерти" ...

270

Анонимен

преди 1 година

Банките им се"срутват"една след друга,като при Земетресение с тази разлика, че са финансови институции.А те си играят с играчки-плачки.Но не знаят, че парите"горят" пред силата на оръжието.Може да имаш много пари но като нямаш оръжие с което да ги защитиш си изгорял жив . И да крещят и да вият"Слава Украйне" нещата не опират само до пари а и до силата и възможностите на оръжието.Това е факт,след фалитите на банките.

269

Първия сблъсък?

преди 1 година

Русия не "воюва ли" с НАТО, още от 2рия месец на войната, като разбраха че гризкат дръвцето в Украйна. Не твърдяха ли че Крайцера Мацква е ударен от британска ракета и в небето е имало дрон на НАТО? Мацква нали твърдеше че базите в Крим ударени с американски ракети, защото Укеайна няма такива? Ро цо филите не воюват ли срвщу НАТО завдно с кремлевската психушка?

268

Крундел

преди 1 година

спокойно др0гаре и консуматори на кремълски бииотходи, не се напъвайте да не разтеглите сухожилие някое... "краварите" имат повече дронове отколкото истинската ви родина има самолети от ерата на диското.Пък и следващият ще носи ракети на разузнавателната си мисия и следващите кандидат пръскачи с керосин ще бъдат неприятно изненадани, тогава ще има - не сме ние, те са паднали сами, както сега руснаците разправят...тая игра я могат и други, нали помните иранците как научиха това по трудният начин?