40

Случаен минувач

преди 1 година

Хайде пак ми говорете за моралната извисеност на лекарите! Нивото е под нощните пеперуди, в чиито обяви пише "не предлагам без, с роми, пияни и дрогирани не работя.."

39

Въпросче

преди 1 година

Сега ,след като е ясно,че си е доста здрава НОИ ще и плати ли болничния?

38

Анонимен

преди 1 година

Така е като не е платила на ушевите, следващия път ще знае. Тази живее на семейни начала с фуражка ефрейтор и е добре известна на ушевите била е залавяна и многократно да шофира под въздействието на наркотици.

37

чичо пенсионер

преди 1 година

ей това е каймакът на утайката: 1) военен от великите ВВС, дето 600 човека обслужват 4-5 летящи самолета и2) докторка, която не фигурира в регистъра на БЛС, явно няма специалност, но дава упойки

36

Анонимен

преди 1 година

Заглавието просто ме порази със словореда и грамотността си. Нищо чудно, че жълтия ви вестник прославя зеленото джудже и фашизма в украйна.

35

Анонимен

преди 1 година

Събира за апартаменчи у Пловдив.

34

Анонимен

преди 1 година

Европа не ни дава да съдим мигрантите. Тази шизофрения на западна Европа ни пречи да решим проблема с нелегалните мигранти. Те плащат на трафикантите. Те не са жертви на трафик, а подбудители и финансираащи трафика.

33

Анонимен

преди 1 година

Незнанието на законите не те оправдава не оправдава и талибаните.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12Бременна лекарка трафикантка. Всички морални устои са срутени. И тя живот ще създава, трафикатнт още в утробата. За военния, иживяващ се като Рамбо с бившите приятелки, даже няма какво да се коментира. И това ще ни пази ако станела война или бедствие.Първо ще духне по далавери.

31

За Военен режим сме!

преди 1 година

Тази е новиия капиталистически човек - строител на модерна България, дом за бъдещетото и дете, осигурено от крадени парички за години напред...

30

Анонимен

преди 1 година

При Иванчева да се съберат трите. Ще се пишат лесбо евротройка по Истанбулската конвенция. Лекарката ще лекува Иванчева от болестите и.

29

Азъ

преди 1 година

Ба-хти престъпната държава, лекари, военни - трафиканти на хора.... Нямам думи, колкото по-бързо човек се разкара, толкова по-добре.

28

Анонимен

преди 1 година

Полицаи, военни, лекари, има ли съсловие на държавна хранилка, което да не се занимава с трафик на мигранти? Дръжте изкъсо учителите, ще изскочи нещо от там.

27

Анонимен

преди 1 година

И какво като е бременна? Да стои поне 24 часа в ареста. Това че е бременна не значи че трябва да й се разрешава да прави престъпления. Да е мислила по-рано. Заради това са я сложили нея да шофира за да се отърве по-леко.

26

силно учудЕна

преди 1 година

Бивши негови приятелки!Абе тоя селския бик ли го играе?!

25

ДА

преди 1 година

ѝ,бре!Едвам разчетох заглавието,не мога да разбера кой какъв е,бременна ли е тая или е бреме някакво!?Пълни неграмотници,кой ви дава заплати!?

24

Анонимен

преди 1 година

Има ли поне един грамотен в тоя пропаднал сайт? Или всичките са с връзки

23

перко

преди 1 година

Пропадането Продъжава!

22

Анонимен

преди 1 година

До 20 - идеята е добра. Едно време даваха по 20 дни отпуска за всеки граничар, който залови/застреля диверсант на границата. Време е да се въведе парична бонусна система за полицаите. Парите ще искаме от ЕС, иначе им транзитираме директно мигрантите. Все пак и полицайчетата трябва да знаят защо седят по границата в спартански условия. Поне да ги компенсират подобаващо. А за каналджиите трябва и специални драконовски наказания.

21

морски

преди 1 година

Смеехте се, че преди години стреляха Митьо Очите заради трафик мигранти. За паркомясто било, вЕрвахте на Боко Тиквоко !