110

Анонимен

преди 1 година

До Таня Че тя Русия няма голям валутен резерв вече не й трябват долари и евро заради санкциите.

109

Слава Россиа!

преди 1 година

Американските банки почнаха да пукат като сапунени мехурчета!

108

Анонимен

преди 1 година

Питър Шиф пак се оказа прав, весто да оставят банките да фалират през 2008мгодина и пазарът да регулира всичко, някакви другари и другарки отложиха катастрофата, но сега тя ще бъда много по-тежка, ако пак успеят да я отложат следващия път ще е още по-зле.

107

Таня

преди 1 година

16-ата по големина банка в САЩ има депозити колкото целия валутен резерв на Русия. Хм... колко ли има първата банка....

106

Анонимен

преди 1 година

Грантовете ще бъдат орязани драстично пускам сълза за грантаджиите. :-)

105

Акселерирай

преди 1 година

Във АлиЕкспрес госин интернет илитерат можеш да си избереш сам във каква валута да ти показва цените. ПОДКСАЗКА - такава ще ти е и валутата на фактурата.Трябва забрана за достъп до интернет и "умни" устройства за всички със КИ под 120.

104

Анонимен

преди 1 година

Каква каква драма искаха да фалират Русия, пък накрая те ще фалират.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 И аз горе долу затова пазарувам в алиекспрес, но все пак те не виждат ли че съм от Европа и не ми пишат фактура в евро, да не казвам в лева от мен да мине.

102

пришълецът

преди 1 година

Оти немат цоциалисти да разпределят правилно ресурса:))))

101

Таня

преди 1 година

Гледам, че и днес громите САЩ. Как е? Върви ли? Нека да позная - "скоро", нали? :)

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 - Странно заключение. Аз също оперирам с долари, но не за даги трупам, за защото буквално спестявам пари на себе си и клиентите си, а има нещо в човешкият мозък, дето като види валуат, която не смята за доминантна и дирекнто решаав, че цялато начинане е пробита схема.

99

R.A.T.M

преди 1 година

Всяка валута, която е доминирала е била сменяна от друга както гулдена е бил изместен от британската лира, а тя от долара. Както и с империите те винаги залязват няма значение римска, османска, руска, австро-унгарска. Нищо ново под слънцето. Вижте как живеят сега наследниците на Чингиз Хан в Монголия, така ще бъде и с щатите, Европа, Русия и Китай в някакъв момент от времето. Напечата федералния резерв последните три години толкова пари колкото не са печатани последните 12 и се чудят всички.

98

Анонимен

преди 1 година

Защо да ме интересуват група спекуалтивни банки, който раздваха милиони на втори, хвърляйки зарове с надежадата, че ще намеря тпоредниата "подутина". Фейбук, според вас, струва ли почти трилион долара? Реална ли е оценката му? Или Тесла, дето продава по-малко коли от мерцедес, но някак си е оценен МНОГОКРАТНО повече? Повечето е илюзия ... Биткойн е по-реален от долара ... Затова и натискат против крипто валутите ...

97

Анонимен

преди 1 година

Аз в алиекспрес се разплащат в долари, в същност в лева но получавам фактура в долари. Т.е. и Китай трупа долари, не е само САЩ.

96

Сандо

преди 1 година

САЩ умира. От международна сила ще станат един лаещ пудел отвъд океана ама такъв без зъби

95

Анонимен

преди 1 година

Защото са некадърници?

94

Анонимен

преди 1 година

Светът бавничко започва да се отказва от долара, като резервна валута и инструмент за международни плащания. Затова и всички малко по малко се отказват от доларите като ги заменят за други валути или стоки. Излишните долари, разбира се се стичат в единствената страна, която не може да се откаже от тях -- САЩ. Банките са пълни с пари, а кредити никой не иска. Затова са и тези рискови инвестиции, заради които фалират банките -- от немай къде. Това засега е бавно и слабо, но ще се усилва.

93

Мда зле е работата

преди 1 година

Всички империи се разпадат рано или късно и то от вътре. Сами себе си унищужава. Аз съм радостен, защото няма да гледам вече лукавите ухилени физиономии на проклетите имотни брокери. Тоя сектор трябва да се срине, а на тях да им бъде забранено 20г да упражняват тая скапана дейност. Заради техните спекулации, следващите фалити, ще са на банките обслужващи имотния сектор.

92

Анонимен

преди 1 година

На русофилите им капе мед от устата голямата мечта от 70 години долара да фалира , а те фалираха 10 пъти през това време.

91

Анонимен

преди 1 година

Голяма излагация за краварите.Тръгнаха да фалират Русия а почнаха да обявяват фалит техни банки.Тотална излагация.Цяла Русия сега им се смее.