91

Анонимен

преди 1 година

Ама, какви избори какво нещо по-добро? Бориме мафията с избори организирани от мафията? Това е смешно. Никакво гласуване. Когато 80% спрат да мечтаят за промяна чрез избори тогава вече може да започне реална борба за промяна. Сега сме на 60%. На тези избори се надявам да минем 70% негласуващи.

90

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 93 То и в Русия е така. Щом Путин казва че специалната военна операция върви по план , значи нещата са много зле.

89

Разочарован

преди 1 година

Демек,българите нямаме шанс за нещо по-добро и след тези избори

88

Ал Пачино

преди 1 година

Няма право политик или бай Миньо дето не говори Български и да решава нашета съдба до безкрай.

87

Диана

преди 1 година

Разбира се, българинът не обича проблемните хора, но не разбира, че ГЕРБ са проблемни точно защото могат и точно защото не са мафиоти...А Бойко стои със затворени очи и се моли на Бога, а господ дава но в кошара не вкарва...Нужна е сериозна борба с всички БСПарски от.реп.ки, а не да се обясняваме и да се обединяваме - това никога няма да стане реална платформа на прогрес - гнилото БСП трябва да се изстърже, както те се изразяват за опонентите си /отвратителен израз, но те разбират само от това

86

Сандо

преди 1 година

Избирателите на ПП да се готвят за прегръдката на Бойко

85

Анонимен

преди 1 година

Това което наричате мафия , е чисто и просто всички политици от последните 30 години , които затриха държавата ни . Ако нямате пари за апартамент , знайте че те си раздадоха цели курорти без пари . Зл.Пясъци на Костов , Помпорово на Цв. Бориславова . Русалка на Баневи и много много други .Хватката за народа е смъртоносна , за техните семейства е лесно , самолета , милионите и навсякъде по света . Всичко това е откраднато от вас .

84

Анонимен

преди 1 година

Погледнете лицата от 30 години насам . Те са виновни са всичките ви проблеми , не някой друг , те и само те ! Те ви правят бедни и глупави , за да се обогатяват те самите . Те ви затвориха Козлодуй и направиха тока скъп , те ви вдигнаха цените на храната , на тях плащате кредити защото имат участия в банките .Те изгониха българите в чужбина , те умориха нацията заради интереси в здравеопазването . Едни и съши 30 години , има виновни и това са те !

83

Анонимен

преди 1 година

явно народа си иска корумпетата от гепи на власт

82

Анонимен

преди 1 година

Герб ли направиха това или ПП, я си помисли?

81

Анонимен

преди 1 година

Нищо, още няколко пъти избори и ГЕРБ ще почнат да умират от старост и разгулен живот. Ще ги предадем на съдебната власт посмъртно, щом се налага.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен95_какви шествия? на защитниците да станем 16-та республика ли?..не мерси

79

Анонимен

преди 1 година

начи герп направиха народа на България от предпоследен по бедност, последен без война, но пак ще има такива, които ще гласуват за тях...

78

математик

преди 1 година

До АнонименТо даже с ДБ сега вече на ПП им е спукана работата. Старите генерали ще ги очистят тия новите

77

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно нагласени и платени избори и пропаганда. Българите мразят точно тези три партии на войната, защото са краварски ***. Вчера шествията бяха против тях именно.

76

Анонимен

преди 1 година

Независимо от коя партия , едни и същи хора са окопирали държавата вече 30 години . Само тези хора и никакви други , едно и също обещават и винаги вадят държавата от някакви кризи .Тоест само тези хора са виновни за състоянието на държавата , а тяхната игра е да лъжат хората , че уж са загрижени и нешо ще спасяват .Целта им винаги е била само една , колкото може повече пари и имоти , но в чужбина .Вече има български квартал в Дубай .Така че да сме наясно , от всички вас нищо не зависи

75

Анонимен

преди 1 година

До математик - ПП пак ще имат по-малко депутати. Тая коалиця е за пред хората. Лагерите са си още там ;)

74

Анонимен

преди 1 година

До Един - бля бля бля ... Фалитът на тази банка не е нито нещо неочаквано, нито ще промени задаващата се рецесия, но ще позволи на Байдън, да се извинява с нея, поне за до лятото. Това, което става ДНЕС, тряваще да стане още 2019. Ама Трмп реши, че ще го остави за следващия си мандат, обаче дойде па Ковид и ... отлагане, та отлане. Сега си плащаме с лихвите.

73

математик

преди 1 година

Добре, че ПП - ДБ се коалираха, че иначе ПП щяха да имат по-малко депутати от последния път, а за ДБ е под голям въпрос дали щяха изобщо да влязат в парламента. И партия като ГЕРБ след толкова години и толкова скандали пак бие т.нар. нови лица ...

72

Анонимен

преди 1 година

След колосалния провал на 4ката и Нексо, не виждам светлло бъдеще за ПП и ДБ