43

Анонимен

преди 1 година

Шизофрения е да наричаш руснаците окупатори, но да се възмущаваш, че македонците наричат нас окупатори. Окупацията е просто форма на уреждане на военен конфликт. Може и една пушка да не гръмне.

42

Анонимен

преди 1 година

Този дори не е сатанист. Един сатанист знае какви последствия може да има когато се нападат умрелите. Този е кръгъл rлупак, а и всички които бутат паметниците не само в Булгария, използван от сатанистките сили.

41

Анонимен

преди 1 година

Като не става в Украйна, ще бутаме паметниците на умрелите. Трябва да се оправдае обедняването, че стотиците милиарди похарчени в Украйна не са напразно.

40

Анонимен

преди 1 година

Не върви в Украйна, а? Не се получи рухването на Русия!

39

Анонимен

преди 1 година

Засега Ицо Хазарта печели конкурса за найтъп бивш депутат. Скоро ще бъде само бивш. Игнорирайглупака, спаси планетата.

38

Анонимен

преди 1 година

Ко се пени тоа цела вечер не бил мислил за Слави трифонов той чалга не слуша

37

Другар на другарката

преди 1 година

Киро е син на виден комунистически генерал и логично направи коалиция с БСП. А Хазарта е чалгаджия и дребнаво човече, за което не си заслужава да се говори, камо ли да се гласува.

36

Анонимен

преди 1 година

Просташката и вулгарна лексика говори достатъчно сама по себе си. Всъщност тук не става дума за простащина, това сатанизъм в най-чист вид - става дума за паметта на десетки милиони умрели.

35

Анонимен

преди 1 година

А може да е монумент на освободителната червена армия останало от комунизма или развития социализъм като снобарско изразено от паметник на съветската армия,но за да няма разногласия трябвало да напишат названието както по паметник с името на представените за памет,че да се знае кой/и са на скулптората и на основата поставена за паметник.

34

АнонимеН

преди 1 година

БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КОЛКО СЛАБО УМЕН ТОЗИ И ТОВА Е ДЕПУТАТ :D ДОРИ НЯМА ДА ЧЕТА КАКВО Е КАЗАЛ! ТОВА Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО МИ , ЗАЩОТО ЕДИН ОРАНГУТАН БИХ ГО ВЗЕЛ ПО НА СЕРИОЗНО!

33

Дедо

преди 1 година

Абе хора не може да има паметник, на чужда армия ,която е убивала българи в собствената ни държава. Все едно в Ирак да има паметник на Американската армия,защото уж ги били освободили от режима на Садам Хюсеин. Не може да има такъв паметник,защото това е гавра с паметта на избитите без съд и присъда българи от съветската армия.

32

Анонимен

преди 1 година

Никой не се страхува от един умрял плъх,какъвто е Хазарта. Срам ни е, защото се гаври с парламентаризма и позори България, с присъствието си в парламента. Както и всички от ПП, заедно с отлюспените от ИТН и БСП.

31

Анонимен

преди 1 година

"Монумент на Червената Окупационна Армия." Тая т.ъ.пня кой я е измислил? Това си е панетник на освободителите ни. Ако не бяха те, сега хазарта щеше да е турски рапър.

30

Анонимен

преди 1 година

Най добрата политика е - Винаги с Германия и никога с Америка срещу Русия ;) Топлата вода в политиката отдавна е открита.

29

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли, дали тази човекоподобна особа от снимката знае да чете и пише? Защото всичко в своя окаян живот е правил с връзки. Дори плагиатства от музикантите в бенда, в който беше навремето. Ако знаеше да чете и пише, нямаше да говори глупости и да се държипросташки.

28

38 години

преди 1 година

Г- н хазарт, навършиха се 38 години от атентата на турците на гара Буново?!?!?!?!Кой се сети за това, ама политиците се сетиха за 80 год закщитените евреи!Г- н хазарт, не сте за ПП. Това е противонародна партия!

27

Анонимен

преди 1 година

*** - монумент на окупационната червена армия. Проверих в гугъл. Хазарта обаче и той не знае какво е. Да му имам т.пия прякор.

26

Анонимен

преди 1 година

Това *** го измислиха психодесните и означавало Мемориал на окупаторската Червена армия. Нормалните хора си го знаят като Паметник на Съветската армия.

25

Анонимен

преди 1 година

21 Мо4а това е паметникът на съветския окупатор, който се намира со СУ, до НС и най-големия ни храм Александър Невски. Понеже редовно го боядисват в ярки цветове и го припикават, народът го е нарекъл МО4А. "4" служи за буквата "ч".

24

Анонимен

преди 1 година

Кой се интересува от мнението на човек, който нарече антиваксърите фашисти? Не ме занимавайте с него.