16

Анонимен

преди 1 година

Ми, явно и Донев и Москов са същите хулигани и пр,остаци. Това е значението.

15

Анонимен

преди 1 година

Когато в защита на Морфов застанат Камен Донев,Теди Москов какво значение има църкането на бюрократичните плъхове.

14

Анонимен

преди 1 година

Стига с този Морфов, писна ми , все едно е най-важният с държавата! Ако духовността ни зависи от театралите ще умрем духовно, и САЩ го доказват!

13

Ти да видиш!!!

преди 1 година

Нормално е да го защитава. И двмата са завършили "Режисура на куклен театър", ама с правилно партийно "позициониране" вече са "голямата работа". Ама от Петев не става Клоп! А Москов е и безкрайно злобно човече.

12

Анонимен

преди 1 година

Уволнението на Морфов е най-малкото, което може да му се случи. Морфов е завършен хулиган, част от жълтопаветната агитка от Орлов мост, която хвърляше камъни и бомби по хората народа, която чупеше витрини и палеше сгради. Морфов и морфовщината трябва да се елиминират не само от театъра, но и въобще от обществото ни!

11

Анонимен

преди 1 година

Москов, ти си еманация на бездуховността!

10

спомен за прехода

преди 1 година

Москов, Москов.Да се гавриш с всичко , особено с комунизма е твое амплоа.Само едно нещо да ти кажа, когато Костов построи две Българии като Живков, тогава ще може в тях да се гаврите с комунизма.Сега стоите в соц жилищата си и се гаврите с комунизма.С окраденото от социализма ще се правите на елит. За мен ти си най -отвратителен пример на халтура, заляла България след комунизма, по примера на озни крадлив *** от Драгалевци.

9

Дон Кикот

преди 1 година

Всичко започващо с "народен" или "национален" е хранилка за некадърни връзкари попаднали там по политическа линия най-вече. Същото е и с БТН, БНР, БАН, държавни администрации наследени от комунизма примери безброй. Теди Москов президент!

8

МНЕНИЕ

преди 1 година

Нормалните Хора ходят в Италия на Театър .

7

Анонимен

преди 1 година

А той Теди е чист и бял, съди отстрани, като че ли, не е и той в същия гьол.

6

Анонимен

преди 1 година

Народният театър, за когото говори Москов, е не само сграда и театрална сцена, а и писатели, сценаристи, актьори, режисьори...Значи и за тях става въпрос в писането на Теди Москов.

5

Анонимен

преди 1 година

Косво да правят горките, сценаристи, писатели, актьори, всички те бяха слуги на партията, кърмилница. Всеки се бори не да защити една морална развалина, каквато е Морфов, а защото е пил с него, поставял им е пиесите, давал им е роли и се надяват, да продължи да го прави.

4

Анонимен

преди 1 година

Боклучава история.

3

Опала

преди 1 година

Гръмни се. И братовчед си заедно с теб

2

Анонимен

преди 1 година

След като и тоя почна да защитава Морфов, значи прекалено дълго са го държали в Народния. Интересното е, че за последните 3-4 години съм гледал какви ли не постановки, но всичките в други театри. Някак съм пропускал Народния, може би точно заради постановките, които се поставят там.

1

Анонимен

преди 1 година

Теди да се хване, ама той е страхлив и само оригиналничи, а за действие не става!