58

Анонимен

преди 1 година

Нека надуват още.... Накрая ще станат като бакшишите -ЦЕНИ бол, а КЛИЕНТИ хич... Сутрин ги гледам как кибичат на стоянката. Та призовавам ви поне ЕДИН месец не ходете по заведения - като им мухляса храната ще се усетят може би, а ако са глупави ще вдигнат още цените.

57

ъХъ

преди 1 година

Няма да стане с Еволюция, нжна е Революция!!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Като има балами да им ходят в заведенията... така ще е. Ако чакат на мен да ида.. гладни ще починат.

55

мак

преди 1 година

Човече некъпан, колко бизнеси и не само бизнеси страдат, не се прави на център на вселената, никой не ти е длъжен да те спасява. И без това кръчми са прекалено много, разпростирате се на всяко свободно местенце, вдигате шум, няма откъде да минеш, така че млъкни и се спасявай сам.

54

Гошо

преди 1 година

Ако качеството е адекватно спрямо цената, няма да наблюдават такъв отлив от клиенти. Въпросът е, че всеки иска да вложи минимум от към обслужване, качество на продукти, интериор, а после иска да изкарва милиони. Не става така. Не мога да си спомня последният път когато съм останал доволен от посещение в ресторант. Старая се да посещавам различни локации и различен клас заведения, но всичко от кюфтето за 3 лева до стека за 70 разочарова. Ниско качество може да се оправдае само с ниски цени.

53

Анонимен

преди 1 година

Имах едно гадже преди 10г дето не можеше да готви и през вечер бяхме в пицария или в китайския - Еми за 12-15лв преяждахме и даже оставаше за вкъщи, а сега братче 10лв я ми стигнат за салата и бира я не.

52

Анонимен

преди 1 година

Цена картофи на едро 0.55лв за килограм. Цена заведение порция 300 грама пържени, минимум 6лв. А сега де?

51

@38

преди 1 година

Е, ти пък за едни мижави 2000+% надценка(над цената на едро, която е значително по-ниска от тази на пазара) си тръгнал да правиш на проблем. Пример от олх: "08 март 2023 г.Продавам картофи0.55 лв"(доставката се поема от купувача)

50

Анонимен

преди 1 година

Цените са по 3! В пицария с жената и без алкохол не можеш си тръгна под 70-80лв.!

49

Анонимен

преди 1 година

Много са зле горките.... Дайте да се вкара закон за задължително посещение в ресторант поне 5пъти седмично, със задължителен бакшиш и сметка минимум 50лв.... А междувременно вчера обраха ресторант със *скромния* оборот от САМО 24000лв!!!!! Ами зле са хората - давайте да им даваме- още.....

48

Анонимен

преди 1 година

До Йо, да ... ето, че изби липсата на интелект! Къде видя написано заведенията да са с намалено ДДС. Ти си функционално неграмотен! Хайде обратно в дупката! Две неща са ти нужни за да имаш общество: здравеопазване и образование! ДВЕ ОСНОВНИ! На теб ти липсва образованието, както се убедихме вече!

47

Един Българин

преди 1 година

Подкрепа и намаление на данъци у нас не работи. Хем взимат помощите и не плащат данъци хем вдигат цените. Като не разбират от добро 20% ДДС за всичко и това е - просто и ясно. Като не ги кефи да ползват газ да са затворили за 3 месеца. Цената вече е по-ниска от преди. Сега да отворят (ако разходите им за затваряне и отваряне са ок). Миналата седмица сядаме и в менюто няма добавки, но в сметката 50гр сирене-2лв, резенче лимон-2лв. Веднага си ИЗЯДОХА 10тте лв бакшиш и са на минус. Клиентът е ЦАР!

46

Анонимен

преди 1 година

Ходенето на ресторант е по желание. Разбира се че може и без тях. Но пък повечето са винаги пълни, явно има много желаещи да плащат безумни сметки, така че незнам защо плачете?

45

Йо

преди 1 година

И къде е логиката на книгите и заведенията да е намалено ДДС? Аз искам на сeкs играчките да е намалено ДДС тогава

44

Анонимен

преди 1 година

До Йо, ама проблемът ти е, че не разбираш написано! Къде някой ти казва, че си казал.... стана ясно, че не четеш! Четящ човек би разбирал написан текст, а не да си измисля.... хартиената книга е тук и ще остане независимо от твоите желания :) Водиш безсмислен спор на база фантазиите ти! Дори не разбра какво ти написах!

43

Анонимен

преди 1 година

До Йо, за храната ДДС трябва да си е нормално :) Извинявай... ама няма основание храната да се таксува по-ниско!

42

Анонимен

преди 1 година

Една салата преди ковида беше 8-10 лв, сега няма под 15 лв никъде, дори и в гнусното Рафи на Алибегов. Това ли са ти 10-15% мазник ?

41

Йо

преди 1 година

Хартиената книга става за тоалетна хартия в днешно време! И не казвам да не се чете, а да не е с намалено ДДС.

40

Анонимен

преди 1 година

До Йо, нямам претенции за Киндъла(имам дори 2). хартиената книга ВИНАГИ ще бъде предпочитана! Освен това, ако се замислиш, и за Киндъла си купува книги :) Хайде малко по-сериозно. Имаш претенции, че четеш... а правиш елементарни грешки!

39

Ели

преди 1 година

Дайте им и бакшиш, че почти не печелят!