35

34-ти

преди 1 година

Не разбирам какво общо има това, че сме били част от СССР с взривяването на СП?

34

Измислици недомислиц

преди 1 година

ХА ХА! Лъжа замазана с друга лъжа никак не прилича на истина!

33

Анонимен

преди 1 година

До 32....Въпроса ми е......А твоята страна България не бе ли военна база на Русия дълги години.

32

Боби

преди 1 година

Цялата тази картонен кула рухва само при споменаването на 3 ФАКТА: 1. За подводни взривове се ползва специално взривно вещество Прословутите С4 няма да се справят = Военна доставка 2. За всяка тръба са необходими стотици килограми взрив как двама човека ще го преместват и то от лодка която не може да запази ГПС положение над целта - Колко време търсиха такъв кораб за полагане на Северен поток? 3. Самите водолази трябва да са овладели дълбоководно потапяне с Хелиеви смеси и Барокамера на борда...

31

до 31

преди 1 година

Освен в Северна Америка, САЩ имат военни бази в цяла Европа. Други въпроси?

30

Анонимен

преди 1 година

До 28...Да бе...как не съм се досетил.Американците съвсем ги забравихме.Те къде се намираха....

29

Анонимен

преди 1 година

До 25 ....Греблата дигат шум.Платната са безшумни....

28

Анонимен

преди 1 година

....а един мармот, завива шоколадите в станиол.

27

До 23-ти

преди 1 година

Виж сега. 80 метра дълбочина за леководолаз си е доста дълбоко, съвсем не всеки плувец може да се гмурне до там. Второ, забравихте ли вече за американския хеликоптер, чийто транспондер беше засечен в зоната на взрива дни преди инцидента, ужким на военно обучение? Изказването на Байдън, че ще прекратят СП? Мистериозното мълчание на датско-шведските разследващи? Натовските патрули в района? Кого се опитваш да убедиш, че 6 човека могат да постигнат тоя резултат? Себе си ли? Вярваш ли си?!

26

Анонимен

преди 1 година

Абе Путин и Бойко Борисоф има някаква прокоба.Те строят , други събарят.Питин тръби.Бойко магистрали и ,,мостове .Има нещо близко сходно между тях.От едно котило са.От ченгета .През бандити.До управляващи.

25

Да допълня...

преди 1 година

Този газопровод е занулен за винаги. Дори тръбите да бъдат въсзановени , няма как водата да се изпомпа от тях.

24

Анонимен

преди 1 година

Пак добре че са намерили да наемат ветроходна лодка, че ако бяха се хванали с някоя лодка с гребла ...

23

Анонимен

преди 1 година

Дори и кораб като титаник да потъне и да удари северен поток, тръбата ще остане непокътната, изчислявана е за подобен удар, както и за разни катаклизми, така че това което показвате на снимката е малко несериозно, просто технически е невъзможно освен ако не са използвали ядрен зрив, той може да се събере в яхтата.

22

do 18 от 12

преди 1 година

Недей лъжи. Има снимки, има и видео дори - камерата влиза във взривенаат тръба, и съвсем елементарно се намира за 10 секунди с гугъл.

21

Kreti

преди 1 година

Трабант изпревари Болид от Ф1, тази статия е равносилна на това.

20

Анонимен

преди 1 година

Да бе, да, повярвахме. И един датски рибар с лодка е взривил тръбите, намиращи се на 3 500 м дълбочина ...

19

Така е ..

преди 1 година

Ако взривяването е извършено от украинци , Зеленски щеше да се похвали. Със сигурност.

18

Анонимен

преди 1 година

Тия същите хакнаха ,,пръскачките " пред парламента.Нашата ,,специализирана " прокуратура се поизмъчи .Ама още на другия ден излезе с изявление кои са шпионите .Даже назова и кой има интерес от терористичната атака.Целта била Бойко Борисоф да се окепази пред ЕС.Милия.Той гради.Те рушът.Той строи .Те събарят.

17

от 12

преди 1 година

Отговорете си само на 1 въпрос и всичко ще ви стане ясно. Защо няма снимки на взривената тръба? Дори детски подводен дрон може да снима на тази дълбочина.

16

Анонимен

преди 1 година

Абе плюете по запада, но тук (аз се смятам за чат от запада) поне виждате, че се разследва и се назовават виновници от страната на същия този запад. В раша винаги автоматично другите са виновни. Друго, според мен е изключително трудно тази операция да се извърши скрито- голяма дълбочина, МНОГО взрив, поразени са няколко големи участъка. Изисква голяма логистика и обучени хора.