557

Тази

преди 1 година

Държава ще се оправи само и единствено когато такива като тези дето хвърляха яйца и домати по обществена сграда а ревът че са гладни и пенсиите не стигат-само когато поизпукат всички до един.Тогава България може и да се пооправи. А начинът е ***-спираме да плащаме осигуровки вс работещи и само за 2,3 месеца нещата ще си дойдат на мястото от самосебе си.

556

Демократ

преди 1 година

До 587. Съветски кап.***, май не си разбрал, че този грозен паметник на мракобесната империя на злото не се премахва, а ПРЕМЕСТВА.

555

Мдааа

преди 1 година

Ще има жива верига на живата верига този път. И няма да летят яйца този път а павета и не по държавни сгради а по кутиите на пенсиите благодарение на поколението на които сега сме на този хал. Не стига че са изпята песен а искат и от тях да зависи нашето бъдеще. Ами вие си го гледате този шрот от десетилетия. Сега обаче ние не желаем да го гледаме и както ние сме уважава и вашето желание до сега, то сега е време вие да уважите нашето.Пометника вон

554

Малко терористи

преди 1 година

е избила жандармерията преди 1944

553

карачанаков

преди 1 година

Преди по времето на Борисов буля Корнела и корнелчетата се деряха че асфалт не се яде и парите трябвало да отиват за бедните.То и червена боя не се яде ама яйца се ядат и как не се посвениха да изхвърлят толкова яйца вместо да ги дадат на някой дом или детска градина.И да питам тези яйца при тези цени дарение ли са ,ако са на някои фирми кои са те и ако Корнелата беше казала че търси яйца щях да и дам моите две не за лев а за 70 ст.

552

Анонимен

преди 1 година

ЯСТРЕБИНО 20 ДЕКЕМВРИ 1943 ГОДИНА...Жертвите сред децата са:Стойне (6 г.), Иван (9 г.), Надежда (12 г.); Димитринка (11 г.), близначките Ценка и Цветанка (13 г.).Убитите 18 души са от 6 различни семейства. Общото между тях е, че от всяко семейство има по един партизанин. Останалите жертви са: Стойне Станков, на 75 г., и съпругата му Наста, на 70 г., Рангел Дончев, на 57 г., и съпругата му Мара на 58 г. Петър Калайджийски, на 50 г. и съпругата му Стоянка, на 48 г., Иван Димитров на 42 г.

551

Анонимен

преди 1 година

Общшнари приватизатори най намазали от руснаците сега се борят с паметници пълни *** Белене трябва

550

Не ти се разбира

преди 1 година

"Манипатори".......

549

Анонимен

преди 1 година

Това ли е важно! Болни мозъци! Всичко рушете, изсичайте горите ,селата обезлюдени , хората обезверени! Това е целта на продажните политици! Манипатори!

548

Ром'с

преди 1 година

Трайчо на Трайко е инициатора, а той е шеф на тази община... А както знаем, Трайчо е васал на Иво Прокопмев, той пък Иво се финансира от НПО на Америка и слава ясно всичко на всеки който има малко сиво вещ-во в главата си.

547

Да погребеме

преди 1 година

шепата русофили с мо0ча.

546

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Днеска *** , утре паметника на Шипка ! Ще умреш ли за Украйна ,българино! - БайДрън

545

Гручо

преди 1 година

Всички *** на кол и нахвърляни около ***...друго спасение няма.

544

Анонимен

преди 1 година

В Шумен щели да организират протест със замерване с водомери по общината и общи части от канализацията.

543

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши, без връщане!

542

Мдаа

преди 1 година

Бившите комунисти а сега путлвристи са свикнали да диктуват желанията си над мнозонството и да не се събразяват с другите хора които са повече от тях... ще ги деремеее няма как....

541

Анонимен

преди 1 година

Паметникът е за музея , но ако политтрупове като Болен и Мая ще го ползват за да разделят обществото, по-добре да се разруши.

540

Анонимен

преди 1 година

Болен Сидеров изпълзя от мрака Той ли ще е на ,,дневен ред,, ?Мая Галева и тя пак се нареди в опашката за копейки

539

malgiorno a tutti

преди 1 година

Сега като гледам "бранителите" на туча, различавам две групи - едните пият хапчета по три пъти на ден, екзистират в постоянна мъгла (en. haze) и често бъркат транспорта, озовали се в княжевската градина вместо в парка в Орландовци, а другите упорито отказват да си пият хапчетата, екзистират в перманентна делюзия, също са сбъркали транспорта и вместо да отидат на СПА курорт в Курило за постоянно, се присъединили към първата група, пак в княжевската градина...

538

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Московчани и Вашингтончани да си ги вземат и да си ти сложат в столиците