63

Анонимен

преди 1 година

Абе откъде ги вадят тия Перални,пардон Ракети,нали според всичките Нато-матовски"разузнавания"те бяха на привършване още миналата година?

62

R.A.T.M

преди 1 година

Няма никакво значение колко са свалили след като руснаците са унищожили своите цели ако ще 99.99 % от ракетите да са били свалени, а критичната инфраструктура на Украйна е унищожена целта е изпълнена. Накрая Украйна ще разбере, че няма нито войници, нито производство, ток и вода.

61

До Бай дън

преди 1 година

Едно време средната продължителност на живота на американски младши лейтенант във Виетнам е била под час, от тогава САЩ не воюват със силен противник, само срещу тараюбуки дето няма с какво да отвърнат, когато нахлу в Ирак, беше след 10 години ембарго и обезкървяване на Ирак от към технологии

60

Бай Дрън

преди 1 година

Много пъти съм казвал от относно военната помощ, изразена в долари. Само една малка част реално отива като продукция в Украйна. Голяма част остава в самите Щати. Отделно, ако на руснак му плащаш 1000 долара заплата за една ракета, американеца излиза 10000 долара. Сравняваме круши с ябълки в случая. Затова и Украйна буксува. Помощта на хартия е голяма, но реално е нищожна.Те и не искат да е голяма по две причини, едната от които е желанието да се унищожи Украйна, за да стане кученце.

59

az da vi

преди 1 година

Свалила ама някой друг път. Те като стигнат целта сами падат

58

Бай Дрън

преди 1 година

Чета новина тая сутрин...от американски спец, участвал в бойните действия като наемник. Казва- средния живот на украинския наборник, дето го пращат в Бахмут, е 4часа. Това е ужасно. Дори не са 4 дена! Съд за Зеленски трябва да поиска народа му, задето унищожи цели поколения украинци!

57

Анонимен

преди 1 година

Само 34 ракетки свалила и рри това с цялата западна помощ?

56

Странно!

преди 1 година

Защо във ерата на комуникацията и информацията някой цитира ген. Залужни погрешно? От 48 ракети изстреляни по Украйна, Залужни обявява за 34 свалени и 4 Шахеда. Това число 81 дали е грешка или нещо друго. Да очакваме ли дежурната ежедневна от месеци информация, че Бахмут е превзет, обкръжен, зачистен, че е в обръч, казан за варене на лютеница и др подобни? Защото психичното здраве на нацията е грижа и на медиите!

55

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАнонимен 64 - внимавай с термините! Няма Бахмут, има Артьомовск! Като дойдеме, да не стане грешка...

54

Бай Дрън

преди 1 година

Нямаме сега РТ, ама навремето показваха едни дронове и обясняваха, как укрорадарите не можели да различат гарга от дрон. Кой знае колко ята гарги са свалили, а може и щъркелите да са подхванали, че пролет пукна.

53

Анонимен

преди 1 година

Защо само 34? До скоро от 90 ракети сваляха 93 :)

52

Анонимен

преди 1 година

В 5 сутринта украинските терористи атакуваха АТП на град Волноваха от РСЗО HIMARS. Сериозно повредени или напълно унищожени са над 10 автобуса, работещи по вътрешноградски и междуградски линии. Един човек е загинал.Бахмут и околностите. Щурмоваци Вагнер водят ожесточени битки в южните квартали на града. Също така артилерията на музикантите продължава да разрушава голям вражески укрепен район там, на кръстовището на улиците Корсунски и Чайковски. От другата страна на линията на бойно съприкосновение ВСУ правят опити за контраатака, но безуспешно.

51

Анонимен

преди 1 година

Грузинската опозиционна партия заяви, че ще продължи протестите въпреки оттеглянето на проектозакона за чуждестранните агенти от парламента. Явно ще има грузински "Майдан"... В резултат на това може да се стигне до отваряне на втори фронт (западната пропаганда вече започна да подстрекава грузинците да нахлуят в Абхазия и Южна Осетия).

50

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите.Югозападно от Бахмут ЧВК Вагнер продължава щурмовите си операции близо до Ивановски и в южните покрайнини на самия град от страната на Опитное. ВСУ задържа позиции. А в източната част на Бахмут украинският гарнизон дори се опита да контраатакува. В луганското направление вече няколко седмици подразделенията на ВС на Рф предприемат походи срещу Белогоровка,които завършват с връщане към изходната точка.Но друга атака в посока Невски доведе до напредването на руските войски и изтеглянето на изMeTTa.Също така ВС на РФ провеждат настъпателни операции на Макеевка.

49

Анонимен

преди 1 година

Вчера руските части(морска пехота и 132-ра бригада,бивша 3-та Горловска ДНР),които преди това с големи трудности се придвижиха северно от Авдиевка,освободиха село Веселое и създадоха предпоставки за щурм на съседната Красногоровка.Настъплението се извършва трудно.Фашистката *** има много опорници,където са подготвени стоманобетонни укрепления,които артилерията не превзема.Това забавя руските части и води до допълнителни загуби.

48

Анонимен

преди 1 година

На 8 март Бундесверът обяви прехвърлянето на Украйна на още две ЗСУ Gepard (общо 36), две машини за гранична охрана, както и още 13 танкови мостови понтона Biber към вече съществуващите седем. Общо само германците предадоха 20 от тези играчки, считайте 20 места за преминаване. Колкото повече такива инженерни играчки, толкова повече преходни точки могат да бъдат използвани от фашистката ***.

47

ГАДОРЯН

преди 1 година

Хаха. Не само че не й свършват ракетките, ами май все по яко разбомбват Украйна. Само чакайте дс видите какви изненадки сс приготвили рашките за Леопардетата и Абрамсите. Викат им Изделие 305. Много симпстични ракетки пускани от хеликоптерите Ка и Ми. И едно е ясно, руската армия ще завземе и Киев. Тя се готвеше отдавна за сериозни войни. Обикновено по слабия бяга и лъже. В случая Запада лъготи като разпран за загубите на Русия.

46

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически Telegram канали пишат, че "Всичко подсказва, че една от офанзивите ще бъде именно през река Днепър, тъй като Западът масово прехвърля мостови понтона, за да ги използва за преминаване на взривените мостове. Разбира се, тези мостове не могат да преминат широки разливи, но тесните разливи могат лесно да бъдат преодолени. Посоката на Херсон е една от първите точки, тъй като има много заливни равнини и острови, а също така е крайната точка на реката, която офисът на Зеленски ще се опита да пресуши до лятото.

45

Анонимен

преди 1 година

Путинофилите отново не издържат. Хвърчат слюнки и се мятат изплезени езици. Раша освободителката освен да удря цивилни обекти и да разстрелва хора за друго не става. Една превзета улица в Бахмут от затворниците се изкарва като невероятен военен успех. Защо не си направите по един профил в Однокласники и да оставите лошите западни сайтове свободни от полюцията на коментарите си? Никой не ви иска тук.

44

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали смятат, че "Пентагонът препоръчва на Зеленски да изтегли войските от Бахмут и да спре безсмисленото разхищение на резервите на фашистката ***.На 8 март Андрей Ермак и Джейк Съливан проведоха разговор,в който съветникът на президента на САЩ по националната сигурност призова да се спре политизирането на битката за Бахмут и да се запазят резерви за пролетното контранастъпление.