131

Чичо

преди 1 година

Едва ли има нормален човек, който би искал да се пипа историята чрез отстраняване на паметници! Друг е въпросът, че политиците не им дреме какво иска народа. Копаем дъното с ускорени темпове!

130

Анонимен

преди 1 година

До Разделяй и владей Пак американци им се привиждат. Това русофила все някой на някого нарежда, никаква национална идентичност, начи :)

129

Българи

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ искат Кубрат, Аспарух, Ботев, Левски!!!!

128

Разделяй и владей

преди 1 година

Американците само на това разчитат, затова и дълбаят пропаст сред българското общество..

127

До до 132

преди 1 година

НИЕ БЪЛГАРИТЕ!!! Ати кой си?

126

Българи

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ на БЪЛГАРИТЕ! Руските дето реват тук...да си бегат обратно в азия.

125

прибавянето на държа

преди 1 година

Каква казваш е разликата с настоящето ни състояние като член на ЕССР

124

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 Какъв "род" са ти руснаците на теб? На негово място ще сложим пейки за младежда на България, а може и един паметник на БЪЛГАРСКИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ. Нещо против имате ли русофилите?

123

езерце с пaтки

преди 1 година

И то задължително от устойчива европейска порода

122

Прозрял

преди 1 година

Другаре, това всъщност е едно дело, което подкрепя русофилията в България. Тъй като тази година по обясними причини ще е трудно да има парад на 9 май пред Кремъл, камо ли "на пабедата", Фандъчето, е решило да премахне мястото, където традиционно се събирате и вие. Така няма да се стига до конфузията, докато МаЦква гледа мрачно в паветата, вие да ликувате :)))) Все пак Жужо може да се подразни от тази липса на чувствителност пред ситуацията. Вместо това Копейкин ще направи една панахида.

121

Е кажи как ти викат.

преди 1 година

Евроатлантическа шантонерка ми викат

120

Анонимен

преди 1 година

Очите ви вадеше този паметник еййййй!!! Без род. Нищо! Историята не можете да изкривите! Каквато такава е била!! На негово место постройте паметник на Хитлер! Ще ви мяза!!-:((

119

леле

преди 1 година

Не се вдъхновявай излишно, няма да го махат, само са взели решение, което обаче е неизпълнимо по обективни причини

118

До 124 от устата на

преди 1 година

Конструирай някаква разбираема теза, че нищо не ти разбирам.Какво искаш да кажеш всъщност? Как хем описваш себе си, хем се преструваш, че го мислиш....Някаква конкретика ще споделиш ли?

117

Роумингар

преди 1 година

Бронзовите фигура - не трябва да се дават на копейкин да си я сложи в двора или на съвeцкaта пасланичка да си ги сложи oтзад. Това е метал, купен с бългaрски пари, при това не държавни а насилствено събирани от българските граждани. А постамента? Трябва да се махне и той, но е направен от бетон, неизползваем за нищо. Трябва да се даде срок на cъвецкото пасолство да си го нареже дребни части и разчисти парка. На негово място трябва да има езерце с пaтки.

116

Анонимен

преди 1 година

мутрофановааа спаси "паметника" как ще помним завладяването си от вас иначе

115

26 годишен

преди 1 година

За какъв *** е тоя паметник там? Срока му на годност отдавна е минал. Да направят един фонтан и пейки да се радват дечурлигата и като седнем да си почиваме там да е радост за окото!

114

Анонимен

преди 1 година

леле ще махат на рашистите паметника... и на кого ще се кланят русо робите сега?...

113

До работи с пари

преди 1 година

Е кажи как ти викат...

112

Бербок

преди 1 година

Герб имаха 600к гласоподавателя на миналите избори то 6 милиона 10% ПП още по малкл , а пък ДБ направо смешка един софииски квартал е гласувал за тях . Така че не разбирам как 1.2 милиона души които са гласували за тези партии щеналагат мнение за демонтаж на паметник на 4.8м суши. Да не казвам , че избирателите на герб са голяма част от провинцията и въобще не ги касае паметник в София . Ама талибана си е талибан дай му да чупи , крещи и къса . Кой не скача е червен , който скача е ***