44

Йордан

преди 1 година

За жалост българите в чужбина не живеят в България и са много далеч от нашите проблеми и да кажем, много далеч от истината за живота в България.

43

BGfen

преди 1 година

До Lora Не разделям българите - всеки може да живее и работи където иска. Всеки се справя добре или зле. Всеки знае какво му коства това. Когато един ден се върнете - гласувайте и определяйте бъдещето на страната. Почти всеки има роднини и приятели в чужбина, които обича, но не това обсъждаме в момента.

42

До дрън-дрън

преди 1 година

Никой не ви нарича предатели, може би вие се чувствате такива! Обаче вие получавате информация от приятели, които не знаете колко са ви приятели и от социалните мрежи, където всеки пише, каквото му скимне и което често е далече от действителността!

41

До 41

преди 1 година

А вие господин /госпожа емигрант сте готов/а да работите ниско квалифицирана работа само и само да сте в чужбина, да се хвалите пред българските си приятели и да се правите на велики! В повечето европейски и не европейски страни не се гласува в чужбина, а ако е предвидено такова, то само в посолство или консулство!

40

Lora

преди 1 година

Повечето българи в чужбина, кактои аз само работят извън България и един ден се прибират. За това за нас е важно да имаме право на глас в държавата, която ни е родина и в която ще се върнем един ден.

39

Дрън ,дрън...

преди 1 година

Няма да гласувам . Точка.Няма да пращам пари.Отново точка. Какво го умувате толкова? Дреме ми на фара за тези,които ни наричат предатели.

38

Анонимен

преди 1 година

Ами аз съм в чужбина и не мога да разбера кои са тези, които без да имат лична или финансова изгода биха гласували. То тези в България не искат да ходят до избирателните секции, та аз ли ще им оправям държавата?

37

Анонимен

преди 1 година

Живея от 20 годв чужбина. Спрете всякакъв вот в чужбина. Който много му е на зор да гласува, да пътува до българия. Няма нужда да се харчат пари, а с този вот скоро ДПС ще са първа сила! И за изборни дни да правят профилактика на кпп-тата с турция и да не пускат автобусни организирани изборни екскурзии

36

Анонимен

преди 1 година

Според мен,не трябва да се гласува в чужбина .Хора ,които си идват за две седмици годишно,някои и това не правят,нямат право да определят правилата тук.Тое е ясно,че пращат пари на родителите си,но го правят за тях,не за държавата.

35

BGfen

преди 1 година

Не е лошо да се направи референдум дали въобще да имат право на глас. Който е повече от 1 година извън България не трябва да определя кой да ни управлява. Да не говорим, че някои нито имат реална представа за ситуацията в България, нито плащат данъци тук.

34

Анонимен

преди 1 година

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!

33

Анонимен

преди 1 година

Живея на Луната, но ще гласувам на Земята! За да стане и тя Луна!

32

ЕМИГРАНТ

преди 1 година

Четейки коментарите на повечето от "останалите в България " си личи масова УМСТВЕНА деградация и оскотяване. Явно това е причината да харесвате Бойко, Доган и Копейкин.

31

Аз

преди 1 година

До ОФчо. Ми браво, така е правилно.

30

ФДСГДГ

преди 1 година

А защо трябва ди *** избирателен район "Чужбина". Тия дето са отишли да живечт там, изобщо не трябва да гласуват.

29

ОФчо

преди 1 година

Аз не гласувам! Първо: Защото няма смсъл при такъв Колоритен политически "елит" от Х.иени! Второ: Защото от 21 години не живея в Бг и мисля, че нямам моралното право да определям живота на хората в Бг. Мисля, че само хората живеещи в Бг на постояна основа имат моралното и законо право да определят своето бъдеще в Бг.

28

Анонимен

преди 1 година

това си е чиста проба внасяне на влияние от чужбина. Първо им посволят на ТИЯ да гласуват, после позволяват на други да си развяват евро-атлантическите "ценности" на прайда.

27

Българин в чужбина

преди 1 година

Гласувам само там, където живея.

26

до Анонимен

преди 1 година

Че, за къв да стоят в и.д.ианския р.з.ерват, бе, илитератче!? Да слугуват на Мутри и Мутреси, на държавни корумпирани чиновници, на Винету със шкафчето или на Киро Т. и Ленчето Мустакъ? Не завиждай, не е никак лесно да се реализираш в Чужбина, необходимо е задължително да владееш чужд език поне на средно ниво, плюс професионална квалификация. А, сега бегай на пазара за домати и краставици по 10 лв. килото с твойта заплата!

25

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези в чужбина че от тях все зависи вота? Основно това са турци и гастарбайтери в строителството и транспорта. Дали има и 10 процента образовани хора?