120

Анонимен

преди 1 година

Кадиров е отровен. Бере душа. Скоро ще замине в ада героят на РФ... После идва Пригожин. Един по един всички бандити от Русия ще си отидат и Светът ще си отдъхне.

119

Анонимен

преди 1 година

Русофила трябва да се бие, за да му дойде акъла. Тези от възраждане доказаха, че са негодни, време е да вземем нещата в ръце и да започнем да ги пребиваме като кучета на улицата.

118

Анонимен

преди 1 година

Ако видите кола с руска регистрация - засичайте я и им скачайте на бой директно. Ако се дървят, звънете на МВР. МВР ще ви пази от руските терористи и веднага ще изпрати патрул на пожар.

117

Анонимен

преди 1 година

Руснака намиращ се в България трябва да се пребива като куче, където свари. Да се научи. Както и русофила.

116

Анонимен

преди 1 година

не е по-затлъстяла от Лукашенко де...

115

ПОБЕДА!

преди 1 година

Тогава Европа да се задейства и да строви животеца на диктаторчето - и без това е дърт на библия, няколко санкции биха ускорили необратимо предстоящият му инфаркт. ДА ЖИВЕЕ НАТО! ДА ЖИВЕЕ ЕС! ПОБЕДА НА САЩ! ПОБЕДА НА ЕВРОПА! ДОЛУ РУСИЯ! ДОЛУ БЕЛАРУС! ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА! ПОБЕДА!

114

Анонимен

преди 1 година

каква е таз затлъстяла лелка и защо ни е некомпетентното и мнение?

113

СКАНДАЛА

преди 1 година

Някой от римския елит след Комод наистина се върнал допълнително да дооплюе почти несправедливо Комод но бил враг на Християните а и фалшификацията му е продиктувана от злоба,омраза,непоносимост към писателя интелектуалец ЛУКИАН

112

Анонимен

преди 1 година

*** за фащ само тесни украинки и рускини

111

Император Комод

преди 1 година

Комод е ненадминат гениален кървав спортист с много пари и много власт то ест секс-кумир-спортна звезда разбивач на сърцата на древните римляни..............Комод минава за германофил пацифист а баща му Марк Аврелии е тотален военен и срещу германците...........На Комод допълнителното оплюване е фалшиво........Девствениците на Рим Богиня Веста,ЛУКИАН твърдял че *** огърлицата на Веспасиан от Калигула Рим му я направил Златна а Весспасиян си останал мамуняк........случайности?.. Ку-ку масони?

110

Бай Боеб

преди 1 година

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ КАТО ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !

109

СЕКС-КУМИРА

преди 1 година

Андреаш Брайвик мечтаел да унищожи Християнството по цялата планета......Доказано се сприятелил с ЮДЕИСТИ и както твърди той английски нацисти само дето англосакса отричат и твърдят че лъже....................Западнячките тогава бяха ислямофобки на които им унищожили културата и цивилизацията построена от мъжете............А.Брайвик обра любовния джакпота залят с над милион предложения за Сватба и впъти повече за Секс защото построил цялата Западна култура и цивилизация...и то пак с юдеоевреи.

108

Анонимен

преди 1 година

Форума, ако е загрубял, просто изключват коментарите.

107

Анонимен

преди 1 година

Има ли балъци, които да вярват в лозунга: Свобода, братство, равенство?! Та нали всички са стремим да сме част от Запада пък било в задния му двор за да използваме труда и ресурсите на по-слабите?!

106

Анонимен

преди 1 година

Севрюкова казва, че ще се появи преродения Давид в България, който ще вдигне държавата. Аз ще гласувам за него.

105

Анонимен

преди 1 година

Украинците ги чака много по-страшна гражданска война след края на тази. Украинците са дълбоко разделена нация и войната започна 2013г.САЩ имат ужасна карма и е време да започнат да я изплащат.

104

Анонимен

преди 1 година

Сатаната не жали за България но жали за украинците такива ми ти работи.

103

Анонимен

преди 1 година

Това да не е концерт по желание, сваляне на този, на онзи, Украйна казала и хоп станало. Само с мъжки характер и външен вид не става.

102

Краят на изводите

преди 1 година

Юдеохазарския Хаган Сорос простичко набляга на общия дивашко варварски произход на финландци,руснаци,поляци,литовци,латвийци,естонци,беларуси,украинци което е видно и от Новините че тези етноси с дивашко варварска ***.....................Добре че е Висшата юдеохазарска раса да ги цивилизова

101

Анонимен

преди 1 година

Моля, кажете ми една държава, в която е водена война в последните 20 години и е възстановена и е достигнала предвоенното си ниво?