280

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците не са родители щото мъж с мъж малко трудно да се направи дете

279

Вчера

преди 1 година

За пръв път видях един мнооого приятен, възпитан и работлив гей. Чудесен човек. Но това Не означава, че трябва да Рекламираме и Препоръчваме това Полово Несъответствие на децата си в училище. Който си е гей - си е гей и Нищо Не може да го промени. Не ги осъждом. Да са живи и здрави, но реклама - НЕ!

278

ОНЗИ

преди 1 година

НЕШКА РОБЕВА - ЗАСЛУЖИЛА БЪЛГАРКА !!! При НЕШКА няма грешка - смяна на политическия модел на управление и ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ *** ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!

277

ТАКА Е

преди 1 година

НИКОЙ НЕ Е ПРОТИВ ПРАВАТА НА РАЗЛИЧНИТЕ. НО НЕ И ДА ГИ НАТРАПВАТ НА ДЕЦАТА, КОИТО ОЩЕ ХАЛ ХАБЕР Си НЯМАТ ОТ ПОЛОВИ ВЪПРОСИ. ГРОЗНО И БЕЗУМНО ОТВРАТИТЕЛНО Е !

276

Скрий се Нешке

преди 1 година

Искаме да спреш с путинската пропаганда нешке. Много добре помня преди няколко години какви глупости плещеше по телевизията че българина обичал да има цар и бащица който да се грижел за него както Путин се грижел за руснаците.

275

РОДИТЕЛ 1

преди 1 година

ИСКАМЕ И ДА СА ОТ ПОВЕЧЕ МАЙКИ!

274

Анонимен

преди 1 година

Жените да не се подлъгват под някакви си права че някой им дава нещо, те са тези които трябва да пазят най-яростното семейните ценности, защото утре ще са техните деца или децата на децата им ако въобще имат такива.

273

Димитров

преди 1 година

Браво на Нешка!Това, което коментира не е лява или дясна политика, а самото съществуване на човечеството! Нямало мъже и жени, нямало момчета и мимичета -това нормален човек не бива и да си го помисли! Защо малка група хора, които имат противоположни на пола си наклоности, искат да се наложат на всички останали, защо искат и невръстните деца да станат като тях ? А ПЛАТЕНИТЕ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГГАНИЗАЦИИ дза носят отговорност от действията си !

272

Палеонтолог

преди 1 година

Тоя фосил го вадят винаги преди избори.....

271

Анонимен

преди 1 година

трябва да се сложи кай на джендер идеологията в България

270

Анонимен

преди 1 година

и тая изплиска легена....

269

не

преди 1 година

Няма да съберат гласовете и да има правителство.

268

Анонимен

преди 1 година

Нашите историци от История.бг веднага да коригират истроията ни. Оня кривогледия фашизоиден историк менте, вече си измисля лъжи за Балканската война 1 и 2. Спрете тези измамници и лъжци, които заблуждават децата за войната и виновниците за националните катастрофи. "На майце си" да се преименува на "На родител 1 си"............Песента "Мила моя мамо" да се европеизира с "Мил мой родител 1"............История.бг вече преляха чашата с фашизоидните си измислици и конспирации.

267

Анонимен

преди 1 година

Казахме да не даваме права на жените и чернокожите. Вижте къде стигнахме с вашите права и свободи.

266

До 280

преди 1 година

Какъв пудел на Путин е Радев,бе????? Е гати заблудените индивида в тази държава.Радев не виждаш ли,че играе постановки,едно говори за вътрешната публика,друго върши на практик.Чист 100% американски агент,умело играещ ролята да заблуждава такива първосигнални,прости хора,не можещи да правят анализ и вярващи на мейнстрийма,чиято цел е единствено да манипулира

265

Анонимен

преди 1 година

Ванга е рекла на Нешка още 1966 година: Ке доде време, Нешка ке се интересува от жендармерията.

264

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен294 сандец трескай коментари че тия ше ви закрият до неколко месеца ако не вземат властта, а като ви гледам нивото требва да ходите охрана по паркингите

263

Анонимен

преди 1 година

Тези,които ще гласуват за ПП ДБ и Герб да кажат искаме ли?Те явно искат,щом ще дадат гласа си за партии,които ще въведат *** идеологията под външен натиск,така както направиха с Македония,така както ще ни вкарат във война без да им мигне окото.

262

Зозо

преди 1 година

В партията на другарката Робева, много другари всъщност са потайни другарки :)))))))

261

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

нафталините от компартията се стягат да управляват и резко си пролича колко са неадекватни спрямо 2023. а пари нема, те, он еър и читалище.бг са пред закриване. незнам лелка нелка и сандеца колко ше изкарат на борсата, ако шумкарете не спечелат изборите