87

Анонимен

преди 1 година

121 сащ не са парламентарна а президентска, франция също полупрезидентска, британия и половин западна европа са си направо монархии. Още с първата дума и си в тотална грешка . А щял си да задваш реда гледам хахаха

86

Анонимен

преди 1 година

До 120...Русия излезе е в съвета за сигурност.Но на практика тя е на път да излезе от него.Защото това е съвет.А не диктатура.Каквато си представяш ти , окаяни ми и немислещ русофиле.

85

До 106

преди 1 година

Що не кажеш.... Ще ти кажа.В Соления дар нъл имаше по шахтите хиляди укр обградени-кво стана, дек са, или още ги пазите там затворени. Ми същите тези де ги бяхте уж обградили сега мелят месо край Бахмут като целта е да се изкървави руската паплч максимално което ще доведе до концентрация на р. воиски в Бахмут за сметка на др части на фронта.А после-бум. Това е и причината поради която още не сте превзели Бахмут,а когато и ако го превземе те там ще еостанал само лунен пеизаж.

84

Анонимен

преди 1 година

До 115...Глуповатий ми русофиле....Когато една държава е парламентарна се води от парламентарни правила Когато една държава , каквато е Русия , е диктатура , там нещата се взимат от един човек Путин.Обаче , не мисли , немислещ ми русофиле, пее тая държава няма и демократично мислещи граждани.Които един ден ще възстатат срещу една пагубна диктатура.Каквато е Русия на Путин.

83

Анонимен

преди 1 година

118 ставаш още по смешен. Русия е в съвета за сигурност постоянен член с още четири ядрени държави и да не се меси , щото на грантаджията така му де искало хахаха

82

Анонимен

преди 1 година

Защо се въздържа от закупуването..... Защото й ги подаряават! )))))))

81

Анонимен

преди 1 година

До 113...Когато играеш на карти , има правила.Когато влизаш в една държава, има закони.Играй си картите и не се меси в международните дела.

80

Анонимен

преди 1 година

Ариите искат за всяка ракета ядрен заряд, а Путин няма толкова.

79

Анонимен

преди 1 година

До 109 Глуповатий русофобе.Когато една държава води военни действия си решава колко ракети да си произведат,а не само да си залага определен бюджет и може да си увеличи производството на всички оръжия щом има нужда от такива.

78

Анонимен

преди 1 година

Хората му казват оон не е законодателен орган онова продължава да простее

77

Анонимен

преди 1 година

Законите на оон ... Тука вече плача от хилеж. Вярно ли сте толкова тъппи и неграмотни грантаджиите?

76

Анонимен

преди 1 година

Нали това и аз казвам.Че никой не произвежда на халос , безброй ракети.Защото всичко се касае и за средства и пари.И Русия е произвела и произвежда толкоз, колкото и е заложена от бюджета и отбрана и стратегията и.Налу не си мислиш , че Русия разполага с безброй ракети.Защоти повтаря.Една държава трябва да мисли и за храна и за други неща.Глуповатий ми русофиле.

75

Анонимен

преди 1 година

До 102 Ми те в Бахмут действа само Вагнер ,а техните загуби според този сайт са 30000 ,като само 9000 са убити,а 90% са затворници.А защо не кажеш колко са украинските щото Соледар е само на 10 км от Бахмут и първо беше той и селата около него,а самия Бахмут беше обстрелван с артилерия и защо точно след Соледар,почнаха да плачат за танкове украинците.Шо не кажеш нещо за украинските загуби бе Според Мосад са 157000 до началото на новата година.

74

Анонимен

преди 1 година

До 99...Никой не казва , че законите на ООН не се спазват Но който ги нарушава подлежи на обсъждане Ако не сега , то след войната.Путин и неговите комунистически бандити няма къде да избягат.

73

Анонимен

преди 1 година

101 Русия отдавна е воювала с много държави и си е направила заводи и ракетни системи които изнася в цял свят. Посрьо мамин, защо се правиш на умнокрасив като не знаеш че когато още царска Русия акостира кораби на територията на днешна Сирия за война срещу османлиите, твоите американци са търсили вещици и са нямали опорки за какво търсела Русия там.

72

Анонимен

преди 1 година

До 100...А кой и е измислил на ООН законите и...Извънземните ли.Може би вярваш в извънземни

71

Владипут Шуткин

преди 1 година

Ха ха ха. Русосифилистчета-загубите ви край Бахмут са м/у 25 и 30 000.Съотношението е 5 към 1, а от елитните рус подразделения останаха само нашивките. Признават го дори руските псевдоблогъри. Ха ха. А Какъв ли Сталин град са ви подготвили украинците на Дон чак ме е страх да си помисля. Страх ме е да си помисля също какво ли би направила една тежко бронирана американска дивизия с втората по сила армия на третия свят. Ха ха ха. Смехххх

70

Анонимен

преди 1 година

До 95...В една стратегия , заложена в отбраната на дадена държава.Каквато е и Русия.Е заложено да се отбранява или воюва не само с една държава.За това Русия се притеснява , че ракетите и привършват.И се излага на риск стратегията и за водене на война с повече от една държава.Сега глуповатий ми русофиле, разбра ли ме....

69

Анонимен

преди 1 година

До 96 Ми ООН не е законодател орган това ясно ли ти е.

68

Анонимен

преди 1 година

88 96 ит.н Пълни глупости дрънкаш ООН резолюцийките са фиктивни и никой не ги спазва справка Голанските възвишения са на Сирия обаче Израел е там. Също по ООН косово е Сърбия. Има друг договор който ди е между Русия и Украйна този за ОНД. Там пише че ОНД е с общо комадване на ядрените оръжия. Нищо не пише за майдани и преврати, защото те попадат в наказателния кодекс. И така и трябва. Вчера руснаците гръмнаха още един от главатарите на десен сектор.