28

Анонимен

преди 1 година

На българина постоянно му се набива в главата , че е беден, че живее в мизерия и пр. Много хора прегръщат идеята и наистина се чувстват така. По - лесно е и някой друг е виновен. Истината е ,че има страшно много успели и кадърни кадри и по последни проучвания България никога не е била толкова добре финансово. Необходима е малка обиколка дори и до близка Европа да си разшириш малко кръгозора и да установиш, че мизерия има навсякъде и в повечето случаи е въпрос на личен избор.

27

1111

преди 1 година

Лека полека ни подготвят за новия световен ред. Ще споделяме. Ами мерси за такъв живот.

26

Анонимен

преди 1 година

До 35 - и във Франция има много блокове с общи перални.

25

Анонимен

преди 1 година

Това е тенденциите в големите градове, в Ню Йорк примерно е лукс да имаш пералня в апартамента си защото пералнята заема място а за да си изсушиш дрехите обикновенно се нуждаеш и от сушилня. Затова имаше и период в който чужденците купуваха селски имоти в България като луди, защото те се чувстват като плантатори ако притежават половин декар място.

24

Анонимен

преди 1 година

Причината за тая пропагандна статия,че едва ли не се радва да живее без баня е,че е толкова скъпо в Токио,,че няма пари да си наеме сносен апартамент.Няма нищо общо с тенденциозно и изкуствено приповдигнатото настроение от създаването на контакти в обществената баня!!! Така услужливо предадено от тая чужда в кавички медия.Скоро ще пускат статии за ползата от ядене на *** със същия възторжен патос

23

Ало-ало

преди 1 година

Я иначе като място за социални контакти така е , точно както в САЩ 90% от хората нямат пералня в къщи и се социализират в обществената ...стоиш си 1-2 часа и опознаваш кварталните еб*ливи пичета или по-често 110 кг.лоени топки / към 130 за мъжете !

22

Ало-ало

преди 1 година

Япония е една от най-гъсто населените страни в света и ако се набуташ точно в Токио , да има и такива жилища. Същото е и в Хонконг , което не ги прави бедни хаха 280 за Токио е все едно в София да плащаш 70-80 лева наем месечно , за тия пари и в мазе няма да те пуснат какво остава за мивка и течаща вода ?!!Не си представяйте японската баня като мърляво мрачно помещение и потни теляци.

21

Лондон бой

преди 1 година

Аз пък знам за едни българи дето са наели квартира в Лондон и двама човека ползват едно легло, като работят на смени. Като екипажите на подводниците. И това е масова практика при поляците в Англия.

20

Vito

преди 1 година

И после ние се оплакваме !

19

Анонимен

преди 1 година

Токио е голяма работа, иначе това с обществената баня не го одобрявам, въпреки че ползвам такава - във фитнеса, където тренирам има душове, които ползвам след тренировка, така хем не си омирисваш колата на пот, хем спестявам ток и вода в къщи. Но недай си боже се изцапаш с нещо, или повърнеш върху себе си, как така ли ще отидеш до обществената баня да се изкъпеш?

18

Анонимен123

преди 1 година

На Тасей Мацуда не му липсва собствената баня. "Открих нов вид щастие, което не познавах преди. За мен сега други неща са по-важни, обяснява той пред АРД. Обществената баня е място за социални срещи. Една стара идея е възродена. ДЕКЕМ ОПААААААА СТАНА МУ ХУБАВО В ЗАДНИЯТ..........

17

Анонимен

преди 1 година

Хитро,не съм се сетил!От днес забранявам банята в къщи.Как ли ще реагират обаче жената и дъщерята?Да ходят на спа да се къпят.Трябва да правим икономии и да не товарим природата с ползването на бавлня и топла вода.

16

пияница мистик

преди 1 година

По Нейшънъл Джиографик гледах един документален филм за живота в Токио и там показаха как живеят по-бедните хора под наем. Взимаш си под наем едно нещо като камера в моргата. Отваряш вратичката, намушваш се вътре и е само за спане, то си е като ковчег, баш камера като в моргата. Слагаш си лаптопа на коленете и си гледаш там нещо. Това е. Няма кухня, тоалетна, маса, стол. Само легнал в камерата стоиш, спиш и това е. После ставаш и на работа :)))

15

Т.Шак

преди 1 година

Tретата икономика в света!

14

Анонимен

преди 1 година

Изостанали са, в Москва вече продават апартаменти от 9 квадрата, при това даже с баня.

13

Анонимен

преди 1 година

Всъщност скоро ще се казва,че и той живее в лукс. Индивидуална стая, индивидуална мивка, че и маса-това са глезотии. Бъдещето там е в общи помещения. Например в неговата стая се слагат две триетажни легла. Плюс и спален дюшек на пода. Мивката се маха-и там се сбутва стол. На който също може да спи някой.

12

до 12

преди 1 година

В София хората си имат бани в домовете.

11

в лондон

преди 1 година

на двуетажна къща под стълбите слагат едно легло и искат по 300 паунда, отваряш вратата и се мяташ на леглото, това е.

10

анджин сан

преди 1 година

в япония живеят като мравки

9

Ехаааа

преди 1 година

И мнооооого мокри кърпички......