421

Куку

преди 1 година

Другари болшевики,нещо да сте чули за страховитите ВДВ,Спецназ,танковите дивизии,Армата,Циркон,Су57?Какво става тук,другари? Всьо прапало!

420

ало ало

преди 1 година

докога тая изветряла информация? 10 000 укри азовци са в обръч и трябва или да се предадат или да са избити, о общо унищожените укри за месец са 11 000!

419

И така до..

преди 1 година

Последния украинец...

418

Ха ха ха

преди 1 година

Те тези музиканти не останаха. Главният диригент и той по объркан.Жертвите на руската мрша са 6,а според някои и 8 към 1.Кой ли е в по изгодна позиция в момента. Атакуващия или отбраняващия се. Ххх.

417

Анонимен

преди 1 година

Както е казал мечо Пух, колкото повече, толкова повече, така и с бройката на размазаните укри, идвайте моля, музикантите ви очакват!!!

416

Анонимен

преди 1 година

да де, ама това "неизтегляне" от Бахмут ще даде възможност на бойците на РФ да изтребят до крак останките от укронацистките формирования и наменическа сгaн там...плюс загубеняците, които продължават да напират за там + тези, които пък се опитват да избягат оттам...Което заедно с бастисаните там купища бойна техника си е удар в десятката отвсякъде! Затова - нека да останат (още малко) там, броячът се върти...

415

Нино нино

преди 1 година

Danonino. Bg

414

Владипут Шуткин

преди 1 година

До Аze. Азе млякото и чипса ги отразих век. Кажи ти кефи ли те видяното и кога ще може да видим някъде, някога нещо побобно-нпр Бг русофил изпраща памперси и кремаклийки в подкрепа на РФ.Питам преди лягане само.

413

Боби

преди 1 година

До Анонимен Олигарси или Бизнесмени е едно и също нашите са бизнесмени другите са Олигарси (а за Китай ***) - различните термини не променят АЛЧНАТА СЪЩНОСТ

412

Боби

преди 1 година

До 472 ВСУ пред РФ армия унищожава цялата местна инфраструктура ако не знаеш. Мостове,Ток,Вода, Газ Ударите по електромрежата започнаха чак на 10 месец. А сега вземи в предвид следния ФАКТ. В Украйна има 17 стратегически моста(единия е този в Херсон) Ако те се Унищожат(както стана с моста в Херсон доведен до неработоспособност) Ъкрайна ще се разпарчетоса на 5-6 зони между които текат реки. Без транспорт може такава ЛОГИСТИЧНА криза да настане че сегашното положение ще им се струва като рай.

411

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Бахмут няма стратегическо значение като транспортен възел, никой няма да разтоварва каквото да било там на минохвъргачно разстояние от фронта. Русия може да напредва към Славянск и Краматорск от други места. Но явно за руснаците превземането на Бахмут е от символично значение, все пак не са взели нито един средноголям град от девет месеца насам.

410

Aze

преди 1 година

До Владипут ШуткинТочно така, хапни малко чипшче, пийни си млекцето и бързо в леглото.

409

Анонимен

преди 1 година

До Боби - "А се замисли още за нещо че пак 10000 човека в САЩ държат не 70% а над 90% от САЩ капитал включително мултинационалките" начича се бизнес ... аман от глуапви комунисти вече!

408

Боби

преди 1 година

До 472 не се съобразяваше до преди Чечня 2 - тогава Путин се видя в чудо защото от ЦЯЛА РУСИЯ едвам успяха да съберат 50000 военни с които да прочистят Вече Терористичното Гнездо в Чечня. От тогава е и реформата в РФ армия практически от милион и половина - 1,2 са практически свръх срочно служещи професионалисти.

407

До 470 Боби

преди 1 година

Абре братчед. Кого се мъчиш да лъжеш и мамиш бря. РФ никога не се е съобразява а с човешкия живот на своите дори а камо ли на някой др. Ако имаше значение мирното население за рф нямаше да обстрелват руските клоуни цивилна инфраструктура.И да за 3 дни щеше да е но не е и няма да бъде. Не върви на РФ нещо последната колониална война в Европа, която започна и то не заради фашисти или бандеровци а за много много пари. От алчност и за да извива ръцете на Европа и в бъдеще. Да ама не

406

Владипут Шуткин

преди 1 година

Влезте в Тубата (Danonino. bg, lays. bg) и вижте колко военна техника има стоварена на пристанището в Гданск-Полша. Освен това по суша влиза още много а и по море продължават пратките. Какво ли ще последва в скоро време. В Бахмут вече пристигнаха елитни укр подразделения обучени и екипирани за градски боеве. Целта им е да бъдат унищожени последните по елитни Вагнер подразделения и РФ да концентрира сили при Бахмут за сметка на др места. А после. Бум

405

Боби

преди 1 година

До До Боби Ако РФ просто иска да ПРЕГАЗИ Ъкраинците без да се съобраязява с ЦИВИЛНИ ЖЕРТВИ да толкова време ще им трябва - няколко дни.

404

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Не знам за какви вулкани в Украйна говориш" Както Ураганите така и Изригванията на Вулканите имат степени. Ако си гледал Филма(игрално документален) за Йелоустоун това е изригване от 7 степен предизвика глобална смяна на климата микро ледников период. При изригване на Вулкан Клас 5 вече има не локално замърсяване на атмосферата а глобално - намаляване на общата температура на цялата земя с градус - два В света освен 1929-1934 няма регистрирано толкова често 7бр изригване на вулкани!

403

До Боби

преди 1 година

Е Боби след написаното от теб по долу остава само за 3 дни да спечели войната РФ нъл?

402

Анонимен

преди 1 година

155 000 рашисти горят вече в ада!!! Слава на Украйна!!!