40

Анонимен

преди 1 година

До До 34 40 Всичко има, гербав, ще ви дойде времето и на вас - троловетe :)

39

Анонимен

преди 1 година

След като мутрите се сдобиха с държава, е нормално да си имат и главен прокурор...

38

бг смешки 2

преди 1 година

МУТРА В ТОГА ...жалко за БГ

37

Анонимен

преди 1 година

Кьовеши вече е взела нещата в свои ръце, така че Гешев нема смисъл да се праиш на улав

36

До 34

преди 1 година

Това проблемът, че няма констатации, има само гостуване по студията на телевизиите където жълтопаветните тъ-па-нари слушат и преповтарят като папагали. Не се учудвайте когато руснаците вярват, че Путин води специална операцияи запада ги заплашва и те слушат само послушнит телевизии.

35

:)

преди 1 година

До До 26 31 Само за гербави троловe :)

34

Не му давайте нищо

преди 1 година

Ще унищожи доказателствата и ще прати разследването в девета глуха. Долу мутрата Гешев! Затвор за Боце и крадливите му придворни герберастки министри! Конфискация на активите на приближените им фирми!

33

до 31

преди 1 година

До До 26зле си много ...

32

1212

преди 1 година

Що искаш от тях обеснения, искай от тези дет са ги правили. Питай де е асфалта, тези хора направиха анализ и асфалта е на половина.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Те, всички са к.ому,няги. Каскетът, приет 1988 г. в Симеоново, профил ДС какъв е, че не и той от същия дол дренка. Или пък телохранителят на бае ви тошката.

30

Нагъл

преди 1 година

Бреййй че наглец. Няма ремонти, има констатация че липсват 1/3 от заложения асвалт в техническите параметри!

29

ХАХА

преди 1 година

Адвоката на Мафията ще замаже положението!Споко Боко!))

28

до 26

преди 1 година

До стига безащото "народа" ги търпи ! дотогава ще го лъжат ...

27

До 26

преди 1 година

Уважаеми, време е вместо само да бълвате тъпотии, да се запознаете малко със законите на страната и правомощият на прокуратурата. Тогава ще разберете, че тя не раследва, а го прави МВР и за това иска те да си свършат работата. Защо не си зададеш въпроса защо това се тиражира по телевизии, а няма разследване ? Просто е, защото е предизборна пропаганда. Да простое, но не е за прости хора !

26

Анонимен

преди 1 година

Гешев е много чевръст, когато не става дума за ГЕРБ и за Бойко. Стане ли обаче дума за корупция свързана с Борисов и партията му, или чуе за някакви шкафчета с пари и кюлчета, Гешев става по-тих от водата, по-нисък от тревата.

25

Анонимен

преди 1 година

До 25... И обслужваха основно бсп...

24

Нео

преди 1 година

А дано, ама надали!

23

стига бе

преди 1 година

Този мързелак вместо да започне да работи и разследва, искал цялата налична информация събрана от други?! А прикриватурата чий го дири и какво прави толкова години? И като/ако им я предостави какво ще се случи? Ще прикрият отново няКОИ хора или ще излязат с номера, че информацията е недостатъчна или негодна за повдигане на обвинения. Вместо да иска този или онзи да им събира доказателства, прокуратурата да започне да работи адекватно, а не само да имитира дейност.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Бяха, да. Може да не ни бяха от полза и те, но поне бяха умни и бяха юристи.

21

Анонимен

преди 1 година

Щом се е самосезирал трябва да изисква набирането на собствена информация по въпроса спрямо законите,разпоредбите,приложените стандартни норми по БДС на проектиране и задължителните за строителство като основополагащи за изпълнение,а тези дето ги изисквал като заведени за неизпълнени задължения или изпълнени с отклонения и финансирани въпреки допуснати нарушения са му за сравнение от набраната му информация от самосезирането му за разрешение на неродностите по въпроси на многогодишните практики.