291

До 336

преди 1 година

Това се опитвам и аз да обясня на хората, които постоянно казват колко е слаба руската армия. Путин просто жали украинците, защото са сродни народи. Можеше да направи лунен пейзаж от Укроландия за 2-3 месеца. Прави го и в момента, но с артилерия и поетапно, зашото урките си повярваха. Ако замята демократични големи бомби, както правят американците, на укрите свят ще им се завие.

290

Анонимен

преди 1 година

Украйна 2014 ли тръгна да ходи в НАТО? Пак пишеш глупости. Дръгна да ходи в НАТО,като видя ,че империалиста с малка ланга иска да си връща подарените земи! Нормално да търсят закрила! С такъв болен съсед. А и ти сам каза,КАТО се удариха два самолета,а не преди това. А рашките теъгнаха да бият защото МОЖЕ БИ Украйна щеше да влезе в НАТО. Разликата разбираш ли я? Едното е пред свършен факт,а другото е евентуално.. Колкото и да се пънеш,джуджето е агресор и такъв ще го запомнят.

289

до 337

преди 1 година

Кой е казал, че одобрявам агресията? Не одобрявам никакви войни. Путин се опита без агресия. btw, Крим беше върнат мирно и спокойно.

288

До 333

преди 1 година

Между другото, ще напиша пак, това което написах и до *** или там който беше. Когато великите сили решат да правят нещо или се подчиняваш, или отиваш при другия батко да те пази от този батко. Когато два самолета се врежат в Търговския център, баткото отива с прашката и помита цяла държава, оставяйки милиони убити и осакатени. Когато Украйна реши да влезе в НАТО, идва батко Путин и започва да се разправя с теб. Ти викаш батко Байдън и се почват. Ама и ти ядеш шамари. :) Това е.

287

До 334

преди 1 година

Сещам се каква е разлика естествено,въпроса обаче е дали в 21 век след като се представяш за цивилизована страна си струва да убиеш хиляди и да почерниш милиони други и от двете страни,за парче земя! Сеги ти сешсе на къде бия? Затова ще са вечно презирани! Путин ги върна много назад. Тъкмо бяха изплували малко. Необятна Русия ,а империалисткото джудже реши за още малко земя да бъде принизен до човек,като Хитлер. Евала и на вас ,които одобрявате агресията

286

Анонимен

преди 1 година

Добре, че Путин е милостив.. Ако ги беше почнал с бомбени килими, като демократичните американци в Ирак, жална им майка.

285

до 333

преди 1 година

Исках да кажа извоювано.

284

До 333

преди 1 година

Разликата е, че едното е подарено, а другото от отвоювано. Сега сешсе каква е разликата? Едното си го дал, а другото са ти го взели.

283

До 327

преди 1 година

Да допълня с един пример. Нека поставим САЩ на мястото на Русия. Решава днес някой да влезе в пакт и казва на бай дрън: От утре, господине, искам армията ви, корабите и подводниците да ги няма тук. Как ще реагират САЩ, според теб? Ще си тръгнат? Ще загубят военните си способности за баланс в Черно море? Едва ли? Крим е подарен и не е украински. Разберете го най-после. Руснаците върнаха нещо свое. Това е.

282

До 327

преди 1 година

Драги ми смехурко, изконно притежаваният от Русия Крим беше върнат на собственика си и това се случи постфактум от други събития, но паметта ти е къса, понеже така е най-удобно. Недей да пишеш глупости.

281

АНГЕЛ

преди 1 година

Живи Укри в Бахут няма от 2 дена . Официално е превзет но ви разбирам. Ако рязко им поднесете информацията на Евротолерастите ще вземат да си прережат вените !Все пак Бахмут беше последния Укро бастион в Донбас

280

До 322

преди 1 година

Като тръгна само за Донбас,защо тръгна от три страни,едната която беше от север? Нали щеше да денацифицира всичко? Щеше в Киев да влиза? То толкова много оправдания за тая една година,че ви объркаха. И вие вече не знаете защо е в Украйна

279

До 322

преди 1 година

Да,войната започна 2014,но не от украйнците,а от анексирането на Крим. Путин постави инти-украйнско управление там и така настрой украйнците. След това използва това,като оправдание да нахлуе! Само слепец не би видял това. От там насетне всичко е пропаганда! Азовците от колко месеца са заловени или избити и нито се чу нещо за лаборатории,нито в Азовстал имаше нещо,нито натовски генерали и всички глупости,с които ви промиха мозъка

278

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на Украйна е решена отдавна. В момента се води подялба на територията. Държава, чието име е дадено от болшевиките, напълно измислена. Путин ще защити руското население в източната част, западната остава за експериментите на Запада - напълно цифровизирана страна от криптовалути, опитни зайчета с имплантирани чипове в кратуните.

277

До Ватник

преди 1 година

Путин е милостив, понеже са братски народи. До сега можеше с термобарични бомби да е направил Киев лунен пейзаж Не му трябва даже ядрено оръжие.

276

Анонимен

преди 1 година

До Няма смисъл момци.Тая мантра,че Русия е тръгнала да окупира и България я запази за другите.Русия тръгна за Донбас,ама се правите на отворени и ще вземе и Запорожието.Аагресията я започнаха украинците през 2014 г.И сега същите водят една прокси война.А не се знае тия от Азов и Айдар,какво имат да разказват,явно има доста,щом зелето толкова реве и хвърля всичко само и само да постигне победа,щото,ако загуби не се знае,знае ли се.

275

Анонимен

преди 1 година

И като казвате Бахмут ми то са около 10 населени места около него.Зайцево,Залонополие,Озарянка,Кордюмовка,Клещеевка Соледар, и още няколко села и предградия на Бахмут и всичко е изоставени къщи и натъпкано с войска.Така,че всичко едно по едно и накрая остана самия Бахмут.Така,че щом толкова са залагали украинците на него има защо и като падне.Тия от Авдеевка,Маринка,и още села където има армия ще остане без снабдяване,щото ще се атакува Часов Яр и Константиновака,пътя към Северск е отворен.

274

Анонимен

преди 1 година

До 319 Ми само селяните си мислят,че става въпрос за градове.Ти остани без,армия пък после чакай някой да дойде да се бие за теб.И те руснаците ще си върнат всичко,което им трябва .Тоя Херсон не разбера ли,че никога не е влизал в плановете им.Днепър ще е евентуално границата,но и трябва господарите отвъд океана да изхарчат кинти като дават идеи.Както Пригожин каза той не там да превзема градове и села,а да обезкърви украинската армия.

273

До 319

преди 1 година

Така де. Видехме есента и голямата контраофанзива. За една година укрите не можаха да отвоюват, това което руснаците им взеха за 5 дена. Върнаха си 2-3 града и запецнаха. Аре чал

272

Анонимен

преди 1 година

Тия агресори ги бият само защото им позволяват! Когато САЩ се намесят ще ги ритат до границата докато не си счупят и те главите.