23

Анонимен

преди 1 година

До Таня оф стига си се правила на "успешна" в коментарите на днес беге бе, трагично е да те гледа човек.

22

Правилно

преди 1 година

До 30 годишен От детската градина нещо нямаш ли?

21

Таня

преди 1 година

Всяка жена си купува неща, които никога няма да носи. Така показва просперитета си и задоволството от постигнатото от нея. Докато мъжете са много по-практични. Моят носи дрехи, купувани преди година, дори има такива отпреди две години. Но пък са разточителни относно скъпи играчки. Много пъти го подигравам, че всяка сутрин стъпва в автомобил за 180 000лв с протрити обувки за 500-600лв.

20

Анонимен

преди 1 година

Вземете едно листче и всеки път, когато видите подобна промивка, си записвайте "процентът" съчинени емисии. "По данни на ООН модната индустрия е отговорна за 8-10% от световните въглеродни емисии" - оня ден за земеделието бяха 40%. За автомобилите също били 40%. Понеже безсрамно лъжат и манипулират, всяко нещо, за което в момента лъжат, е описано като някакви огромни проценти. Които ако се съберат с останалите лъжи, ще се окажат 200%, 300%, кой знае колко. ПОНЕЖЕ ВСИЧКО СА СЪЧИНЕНИЯ И ИЗМИСЛИЦИ!

19

Коприва

преди 1 година

От старите дрехи става пълнеж за дюшеци.

18

Анонимен

преди 1 година

Това е меко казано безумие!!!

17

AGENDA 2030

преди 1 година

Според злокобната "адженда2030", до 2030г идеалният вариант е ДА ИМАМЕ ПРАВО на максимум три нови дрехи годишно! "КОМПРОМИСНИЯТ" вариант е да "имаме право" на максимум седем нови дрехи годишно! Лесно за регулиране посредством абсолютният контрол, осигуряван от "дигиталните валути"! ВНИМАВАЙТЕ! Подготвят ние страховито робство! Това сега е подготвянето на почвата!

16

Анонимен

преди 1 година

Спрете да преписвате статии на клозетната медия, предназначени за немската аудитория.

15

Анонимен

преди 1 година

Няма да се учудя ако евротиквите почнат да облагат продажбите с еко данък. Обикновено когато се правят на загрижени за нещо се готвят за поредния си легален обир.

14

Анонимен

преди 1 година

В маАлата братчедите ги горят значи спасяват климата.

13

анонимен

преди 1 година

Слагам ги в кашон, тези които могат да се носят и ги оставям до контейнера! Не ги изхвърлям!

12

Америко

преди 1 година

Мой познат който работи в чужбина ми каза.В тоалетната на строежа крана на мивката имал ограничение за водата да пуска по малко.А къщата която се строяла била с басейн и щели да живеят двама човека с куче в нея.мухахахаа

11

Анонимен

преди 1 година

До 6 Вероятно теб би те притеснило само ако за обяд ти свъшат кюфтаците. Има ли за пиене и ядене си доволен. Всичко останало не те засяга

10

aa

преди 1 година

тои четенето на днесове и дирове е вредно за здравето и планетата

9

Анонимен

преди 1 година

Да бе и утре статия, какво ще е модерно тази пролет.

8

Хюго Бос

преди 1 година

Аман от тези *** и измислените им климатични промени.

7

Vako

преди 1 година

Магазините на запад като зареждат новите сезонни колекции всичко останало го изгарят.

6

Анонимен

преди 1 година

"Изхвърляме над половината нови дрехи, а това е вредно за климата"-----------Силно се притесних, получих пристъп на тревожност.

5

мак

преди 1 година

Извода е, че за да не вредим на климата трябва да спрем да не употребяваме дрехи, ток, храни, коли и т.н. Въобще - да не съществуваме.

4

30 годишен

преди 1 година

Аз си купувам нови дрехи, но имам и дрехи от преди 10-12 год. които си ги нося и даже са си запазени. Защото някой от старите модели са по-хубави от новите.