249

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 307 "Не знам за какво бягство говориш на руснаците?" Знаеш, знаеш. Личи си, че знаеш.

248

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 305 Нещо си се объркал. Това за какво ти говориш е от малък интерес. Аз казах, че щом си толкова затънал в отделните офанзиви, си наясно със бягството на рузнаците съпроводено с обилно изоставяне на тежка бронирана техника на няколко места. Странно, нали рузнаците притежаваха най-безаналоговата техника и то всичката, що така бягат?

247

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 297 Виждам, че си наясно къде рузнаците са бягали изоставяйки тежка бронирана техника и танкове. Значи само ще трябва да изчкаме нещата да се развият според очакваното и сам ще се откажеш.

246

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 288 "Що не напредват украинските войски" Щото не е достигнало достатъчно тежко западно оръжие до украинците. А руското оръжие, като е най-доброто, и руските войски разполагат с цялото такова, защо циклят на едно място, а не са превзели досега Украйна?

245

toti

преди 1 година

Тая *** война вече на всички ни ПИСНА и никой вече не го е грижа!! За тези политически игри обикновения човек гледа с угризение на съвеста,че е БЕЗПОМОЩЕН ,но с БЕЗХАБЕРИЕТО ЩЕ ПОКАЖЕМ КОЛКО СМЕ ПО УМНИ !!!Не трилиони и билиони да загубят ,това са черни/крадени/пари !!!

244

Анонимен

преди 1 година

Чух бабите в автобуса си говореха - вчера 800 татуирани с пречупен кръст отишли на оня свят. Не е ли много бе момчета. Нали били добре обучени от каубоите и англо-саксонците.

243

Украинците

преди 1 година

са се изтеглили! Руската армия се пукат с Вагнер, но още не са се усетил!

242

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 285 Иам още по-интересен въпрос: какво значение има за колко пари е оръжието давано от Запада (тежко такова почти не е давано, между другото) след като русофилите твърдят, че руското оръжие така или иначе превъзхожда отвсякъде западното, а е видно, че е и в много по-големи количества?

241

Анонимен

преди 1 година

Гледах видео с руски влогър, който обикаля град на 500 километра източно от Москва, и пита хората защо Русия воюва в Украйна. Всички повтаряха като попагали, че трябвалода защитят "родината", но си личеше, че на всички им е ясно, че това е лъжа.

240

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми на руските прошляци кой им пречи и те да си дадат оръжие за 50 млрд. на войниците? Пари ли нямат?

239

ДО БАХМУТ ПАДНА

преди 1 година

ПУ...ТЯ Е ТОЛКОВА СТРАХЛИВ, ЧЕ КАТО МУ КАЖАТ ДА ПРЕГОВАРЯ И ГО ЗАБАЛАМОСАТ, ДОРИ И ДА Е ЗАВЗЕЛ БАХМУТ, ОДЕСА И НИКОЛАЕВ, ЩЕ ОТСТЪПИ ПАК, КАКТО ГО НАПРАВИ СЪС ЗМИЙСКИЯ ОСТРОВ И ХЕРСОН. ТОЯ БАЛАМУРНИК ПУ....ТЯ ВИНАГИ МОГАТ ДА ГО ХЪРЗУЛНАТ

238

РАЗБИ СЕ МИТЪТ

преди 1 година

ЗА СИЛАТА РУСКАТА АРМИЯ. ПРИ ОГРОМНО ПРЕВЪЗХОДСТВО ВЪВ ВЪЗДУХА, РАКЕТНИ ВОЙСКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СВРЪХЗВУКОВИ, ТАНКОВЕ И СНАРЯДИ НЕ МОГАТ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ДА ПОМРЪДНАТ. ЗАТОВА И КИТАЙ И ИНДИЯ ВЕЧЕ ДЕЙСТВАТ ПРЕДПАЗЛИВО. И ДВЕТЕ СТРАНИ ДОПУСНАХА ГРЕШКИ - РАШКИТЕ, ЧЕ НЕ УНИЩОЖИХА РЪКОВОДСТВОТО И МОСТОВЕ И ТУНЕЛИ И ОТСТЪПИХА ТЕРИТОРИИ БЕЗ БОЙ, А НАТО НЕ ДОСТАВЯ БРОНИРАНА ТЕХНИКА, АРТИЛЕРИЯ И АВИАЦИЯ. ВСИЧКИ СА СТРАХЛИВЦИ.

237

Антипутиноид

преди 1 година

Средностатистическия русофил си приема новините от документалните филми на Руското министерство за контрол на информацията, или директно от "източника" - техни роднини в Русия, които си приемат информацията от Руското министерство за контрол на информацията. Напушил се е, че в Европа са му спрели руските медии, но за него е съвсем нормално, че в Русия всички медии да спрени.

236

Анонимен

преди 1 година

Хебах го този Бахмут, що за град, що за чудо. Вече 8 месеца го щурмуват пиянните ушанкаллии, и все още не са го превзели. Е бе блатни влечуги, прибирайте се обратно в блатата си в тайгата.

235

Селски джурналист

преди 1 година

Укрилите да не са пред Кремъл ? Нали там имат леопарди тигри !?!!??? Питам за кмета на село че му е развален теливизура

234

ха-ха-хи...

преди 1 година

Розови прашки в съчетание с розови очила...СЛАВА КОКАИНА !!!

233

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е важен единствено за Русия за да докаже че може за 8 месеца да вземе един разрушен град. Това ще е грандиозна победа за непобедимата... пардон непобеждаващата руска армия и нейния велик главнокомандващ Путин.

232

анонимен

преди 1 година

днес няма никакви новини за военната операция - явно братушките пардашат яко!

231

европейски популис

преди 1 година

драсканици ,мечти и мокри сънища на експерти-Украйн аням аникакъв шанс независимо от НАТО само невинни стотици животи и изчезване на нацията -Русия още не е почнала каза Путин и е така -изчистиха си складоветес стари железа и започват да влизат новите -след 3-4 месеца всичко приключва

230

Анонимен

преди 1 година

До предно мнение. Относно знамето. Грешката е верна.