15

Анонимен

преди 1 година

Избора да сте русофоби е благодарение на освобождаването ви. Затова драги русофоби, не злобейте ами си празнувайте свободата и пак си бъдете русофоби но по човешки и по смирено

14

Анонимен

преди 1 година

Който прилага русофобски изказвания днес да иде в църквата в Батак! Ако не ни бяха освободили нямаше да имате дори избора да сте русофоби....

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 "Лъжата Сан Стефано.Ех , момченце." Русия сключва ТАЕН договорр с Австро-Унгария през 1877ма, с който се договаря с нея, че на Балканите няма да се създава голямо държавно образувание. Руснаците са "подписали" Сан Стефано с ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, че това е ЛЪЖА.

12

Христо Христов

преди 1 година

Да припомня, че 95% са про'с'таците дето гласуват да ги управляват отвън и нямат нищо против когато им го кажат открито. Факт.

11

От Северозапада

преди 1 година

Интересно... до 1917г т.нар. Русия се управлява от западна династия......Александър II Николаевич (на руски: Александр II Николаевич) е император на Русия, цар на Полша и велик княз на Финландия (1855 1881) от династията Холщайн-Готорп-Романов. ...т.е. от едната страна имамае западна военна сила (Русия?), а от другата неасната Турска/Отоманска/Атаманска империя? знае ли някой какво става през 1877/8 г?

10

Анонимен

преди 1 година

Лъжата Сан Стефано.Ех , момченце.Как не могат да те върнат с машина на времето да видиш защо са се радвали на края на войната всички българи.Остави , че ще имаме държава, ами изклани са 120 хил българи от турците в тая война.Радост е било, че всичко е свършило.Ама нямаш акъл и повтаряш глупостите на Иво Инджев, той е излъгания дето и лъже.

9

Анонимен

преди 1 година

Всеки истински българин знае, че събитията на Шипка са се случили през лятото. 3 март е натрапен ни от руснаците "празник". Да ходиш на Шипка на 3 март е да празнуваш ЛЪЖАТА Сан Стефано.

8

Анонимен

преди 1 година

Та Кирил и Методии са си ромеи, не са и стъпвали в Бъгария, а т нар им ученици са си славяни от Великоморавия.Да, знаем, че кирилицата се появява 10 век, но дотам..И почват измислиците на историците.Видите ли Климент Охридски я създал.Ама може да е внесена наготово от Византия както и глаголицата.Защото 10 век е дълъг, както има Симеонов век, така и в края Василий завладява България на практика.

7

Анонимен

преди 1 година

Долу САЩ и Тюрке !

6

Анонимен

преди 1 година

Още през май съм убеден, че Бойко Борисов заедно с ДПС и ПП ДБ ще променят датата и ще сложат 24 май.То пък една дата ще изберат.24 май е фантомен празник.Измислен през възраждането, за да се отделим от патриаршията, ето и ние сме дали нещо на света и какво...ами същите гръцки букви ама в адаптация- гръцко унциално писмо.Тоест от трънка на глог е нашата.Кирил и Методии са българи, а ромеи и тн. Измисляме си , че Климент Охридски е създал кирилицата, по -вероятнно е наложена от Василий втори.

5

11

преди 1 година

От написаното излиза, че опълченците са ни освободили, ама не се казва от какво.

4

Дедо Йоцо

преди 1 година

Да не си вечно признателен на Братска Русия за освобождението е тежка диагноза. Душевна болест. Да мислиш, че за освобождението било платено от Вълчан войвода и Ротшилд, е шизофрения.

3

върнете 9.9.1944

преди 1 година

9 септенври 1944 с освобождение от НАТО бомбите и монархофашизма. И днешната република почва точно от тогава. Дотогава е диктатура на царя и военните.

2

Анонимен

преди 1 година

Хаха епик фейл на Блинкен. Поздравил ни в контекста на настоящите събития които повтаряли войната с Русия... Явно е прочел че сме воювали с (срещу) Русия а не с (заедно) с Русия!!

1

Анонимен

преди 1 година

*** отново се проявиха, ама какво искаш от една рашистка формация