83

адвокат Тенев

преди 1 година

Страшно много им е неприятна на някои, справедливата критика на мнозинството

82

Чопапи Муняньо

преди 1 година

България - Бангладеша на Европа

81

полковник Колев

преди 1 година

Докато има партии слугинаж и продажници на чужди интереси,така ще бъде и няма да има управия...За това безпартийна система! Стига сме хрантутели нищо неправещи които доведоха до разруха държавата ни!

80

Анонимен

преди 1 година

Всичко постигнато при герб от българския народ беше разграбено за две години от промяната и съучастниците и. Затова първо разбиха спец съда за да избегнат затвора.

79

Анонимен

преди 1 година

+20 стотинки за пластмасовата тарелка, която ще изхвърлиш на секундата. Да се смееш ли, да плачеш ли. Само бой ще ги оправи. НИЩО ДРУГО!

78

Анонимен

преди 1 година

Това е част от последиците от 12 годишното крадливо и престъпно управление на ГЕРБ. Още 10 години няма да ни стигнат да се възстановим от тяхното управление.

77

Анонимен

преди 1 година

Пълнете кошниците, зарежете ги в магазина и си тръгнете. Просташко е, но не ограбвате никого все пак. Тяхното престъпление е много по- голямо. Даже трябва да се направи организирано. Налага се сами да се борим с кожодерите.

76

Анонимен

преди 1 година

Това е промяната на крадливата и лъжлива тройна коалиция БСП, ПП и ДБ!

75

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо към нелоялните търговци трябва да има лоялни потребители. Щом от една страна няма феърплей, няма да има и от другата. Не е незаконно да сложиш 100 процента надценка, не е незаконно и да си купиш 15 гр сирене за хамстера. Не е незаконно и да напълниш количката до горе и като я маркират да я оставиш и да си тръгнеш и т.н. Каквото повикало, такова се обадило. Към лоялните търговци лоялни потребители. Към нелоялните търговци или нелоялни потребители или липса на потребители.

74

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е банани и тоалетна хартия. Какви цени, какви доходи - те не са част от демокрацията.

73

Анонимен

преди 1 година

В малките квартални магазинчета и особено в селските, цените са са още по-високи. Във веригите поне може да намериш нещо на промоция.

72

Анонимен

преди 1 година

Алчността в България не е ограничена със закон и не може да има контрол на цените без закон за тях.

71

Анонимен

преди 1 година

Бонго, като не знаеш какво е ЕЦБ и какви са взаимоотношенията на България с ЕЦБ, защо се пънеш да лъжеш в подкрепа на мутрите?

70

Анонимен

преди 1 година

Контрол да има е добре, но да е постоянен. Всеки ден, всеки месец, целогодишно трябва да се следи за коректността на "хубавите" ни търговци. Алчността е страшно нещо.

69

Бонго Бонго

преди 1 година

ДЕМОКРАЦИЯ Е САНЧО В ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ, КЪДЕТО ВЗЕМАТ 3-4 ХИЛЯДИ ПАУНДА НА МЕСЕЦ И ПЛАШАТ ПО ЕФТИНА ХРАНА ОТ БЪЛГАРИЯ КОМУНИЗМА.ВСИЧКИ НА ЗАПАД ЯДАТ ПО ЕФТИНА ХРАНА И ПОЛЗВАТ ИСТИНСКИ АРИЕЛ, НЕ С БГ ДОБАВКА 1:10.ПЕРАЛНИТЕ ВИ СЕ ЧУПЯТ НЕ ОТ ВОДАТА, А ОТ БГ ОСНОВА ЗА ПРАХ ОТ ДЕВНЯ

68

Професор Х

преди 1 година

Ограбват народа,а държавата участва в схемата или бездейства.Но си събира данъците,да си храни държавните хрантутници.Това прилича на геноцид,защото хора умират в мизерия,без лекарства,без елементарните хранителни продукти.

67

Пенчо

преди 1 година

сега ли се сетихте? На два дни цените се вдигат , не виждате ли това, или само пясък в очите на народа ! Какво ще направите е въпроса?? НИЩО -- е отговора!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Каква аграрна страна е България?! СДС унищожи голяма част от селското ни стопанство, а ГЕРБ доунищожи останалото.

65

Пазарна регулация

преди 1 година

Бойкот на всички големи търговски вериги. Нека им изгният доматите и краставиците по 6-7лв.

64

Анонимен

преди 1 година

Некакви във фейса са подготвили коктейли за всички търговци. Щели да им правят фоерверки. Скоро време ще гледаме сеир.