104

Анонимен

преди 1 година

До дядо Йоцо гледа ми напишете го още 1000 пъти бе и що си мислите,че ще промените нещо,а.Пиши си едно и също щото това само си можеш това не променя нищо само се излагате.

103

До 119

преди 1 година

Там е проблемът - ти няма да се биеш, ти ще посрещнеш окупатора със свалени ***.

102

2

преди 1 година

Ako ykpaинckитe вoйници ce бият зa ce6ecи и cвoятa cвoбoдa, тoвa cи e тяxнa вoйнa и нe иckaм дa ми тeжи нa cъвecтa дopи eдин oт тяx въopъжeн c бългapcko opъжиe дa yмиpa и дa yбивa!

101

Анонимен

преди 1 година

Песков казал........................ Също Песков 1 седмица преди инвазията в Украйна от 2022г каза, че война в Украйна никога нямало да има.

100

1

преди 1 година

Нaшитe kpaвapopoби, kakтo и тeзи в EC opeвaxa нaвcяkъдe, чe Ykpaйнa ce биeлa зa нac, нaшaтa cвoбoдa и eвpoaтлaнтичeckитe цeннocти!зa мoятa cвoбoдa пpeдпoчитaм aз дa cи ce бия, ako виждaм чe e зacтpaшeнa или ми ce oтнeмa и нe иckaм дa ми тeжи нa cъвecттa дopи eдин ykpaинckи вoйниk! зa eвpoaтлaнтичeckитe цeннocти т.e. зa ЛГБТ oбщнocтитe нямa дa ce бия и нe иckaм нa cъвecтa дa ми тeжи дopи и eдин ykpaинckи вoйниk, koйтo aз cъм въopъжил или пoддъpжaл дa ce биe и yмиpa зa тaзи "kayзa"!Ako ykpaинckитe вoйници ce бият зa ce6ecи и cвoятa cвoбoдa, тoвa cи e тяxнa вoйнa и нe иckaм дa ми тeжи нa cъвecтa

99

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Тръгнаха с параднинте униформи към ''Киев за три дня'', после изчезнаха някъде тиктокерите на Кадиров, от незагасен фас потъна крайцера ''Москва'', Армагедончик изпука ракетите на педерацията заради няколко трафопоста, храбро се ''перегрупираха'' от Киев, Харков и Херсон а Конашенко осем пъти обяви превземането на Бахмут. Резултатът - диверсанти в Брянск.....циркът продължава.

98

Анонимен

преди 1 година

До хахахх и защо си мислиш,че един клип в тубата е вече доказателство за това,ми не е,а щом се пуска явно се цели нещо и то е точно обратното на истината.Така ,че тия на село.

97

Анонимен

преди 1 година

До 116.И как точно го правят или и ти ще излезеш с тая опорка,че видиш ли Путин е новия Хитлер и е тръгнал да завладява света.Ми не вървиш.Путин има проблем с бандерията и ония от Донбас се бият на страната на Русия,защото не искат да живеят в Бандерия.

96

Хахахх.

преди 1 година

Според високоинтелектуалните пациенти на кремлевская психушка, първо беше укр ДРГ убило жена и дете, после обаче всички видяха видеообръщението ииии пак греда на кремъл психушката. ДРГ в тила се придвижва с укр бойни униформи хаааа. Сега вече са терористи. И това е психушката чиято варв армия извърши Буча, Ирпин, Изюм, жени, деца, цивилни. Чудя се на пациентите на кремъл психушката, каква майка ги роди, отгледа и възпита! Горките майки на такива индивиди!

95

Анонимен

преди 1 година

Не са украински бойци. Отговорност за атаката поеха руски партизани от Руски Доброволчески Корпус. Както винаги руснаците лъжат.

94

Боби

преди 1 година

До Гepманистaн Убepалec Случайно да ти е известен следния Факт - Разследващите от Нидрландия показаха ракетата(поне чаркалаци от нея) свалила МН17 и даже показаха серийния номер. Руснаците разсрекретиха производствената документация от 80те години от която се вижда че ракетата е доставена на Украинския военен окръг и в полседствие е станал собственост на Украйна... Така да се каже БЕЗ КОМЕНТАР... естествено този факт и още сумата и други не бяха допуснати до съда... И тоа моля ти се е съд...

93

Със сигурност

преди 1 година

По-добре е да си русофоб, отколкото русофил.

92

До 103

преди 1 година

Стига с това "русофоби". Ако ме е гнус от насекоми, насекомофоб ли съм?? Просто сте противни - лицемерни, измамни, подли, злобни. Кофти хора сте.

91

Боби

преди 1 година

До Сата НАТО - Не знам дали сърбите са пращали ракети за БМ-21 Град но някой определено е изпратил и то толкова фалшиви че показаха в клип украинска установка която се самозапали по време на стрелба и малко след това се самовзриви...

90

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Въоръжени диверсанти преминали през границата нападащи случайни цивилни беше точно това което руснаците вършеха в източна украйна. Ама вместо кола с дядо и внуче думнаха граждански самолет с 300 пътници!

89

Анонимен

преди 1 година

СВОБОДА ЗА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ! АКО НАТИСНЕШ МИНУС,Д АТИ ИЗСЪХНЕ РЪЧИЧКАТА РУЗКА!

88

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Брянска Народна Республика, референдум за независимост, присъединване към ЕС. Като посееш вятър, ше жънеш бури. Да се готви Белгород.

87

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

И кво? Оказа се че украйна никога не е произвеждала ядрено оръжие. Американските лаборатории за биологично оръжие се оказаха класьори за семена които руснаците изгориха. Атаката с мpъсна бомба за която русия "предупреждаваше" така и не се случи. Няма ли поне един терористичен акт да бъде сготвен?... И ето беше сготвен, разбира се терористите са се "измъкнали", доказателства няма, а ако изобщо е имало нападение над цивилни то май ще се окаже че е било работа на дезертьори от вагнер. Тaшаk.

86

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко,за да спаси собствения си 3aдHиk,поддал е и сега единствената цел на световните сатрапи е-да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.

85

Woo

преди 1 година

"диверсантите открили огън по движеща се кола. Местен жител бил убит, а десетгодишно дете ранено и настанено в болница"Ето на тези давате оръжие, гордейте се.