174

Анонимен

преди 1 година

Всеки народ има задължения

173

Пустиняк

преди 1 година

Руско влияние има там където народа е ***, необразован, мързелив и крадлив.

172

Шефрет до 213

преди 1 година

Защото не искам да лиша *** ти от ядене

171

Шефрет

преди 1 година

Може Путин да продава или подаря тор ,който остава от тленните останки на украинските джандари.)))

170

дъждовна вода

преди 1 година

"Ескалацията на конфликта в Украйна не е без намесата на САЩ. Всичко е пари, влияние и политика" ________________________________________________________Намесата и подаянията са на път да секнат. Днес NYT пише, че поддържащата Киев коалиция, може да се разпадне поради умората на американците.

169

Анонимен

преди 1 година

Хубав ден!

168

Анонимен

преди 1 година

Китай и Русия отдавна купиха Африка с концесии. Колкото и да скачат някои атлантици това е истината. М..рзилки били, шм..тки били, жълти били ...те си водят политика от години и в последните години се опитват да оспорват влиянието на САЩ в някои райони на планетата. Ескалацията на конфликта в Украйна не е без намесата на САЩ. Всичко е пари, влияние и политика

167

Анонимен

преди 1 година

В Европа от цяла една година СВО на руския лидер Владимир Путин в Украйна се разглежда като унизителна и скъпа катастрофа за руската държава, но на практика, унизителната и скъпа катастрофа удари Еесовската Зона със страшна сила. Небивали цени на храните и даже липсата им измъчват европейските граждани.

166

Бено

преди 1 година

Значи френското влияние е нещо добро, но ако има руско такова, това е нещо много вредно!

165

хахахааааа......

преди 1 година

До до Кос 196..............всичко е като при нас,нали

164

Анонимен

преди 1 година

"Виновните за робството са Великобритания ( острова) , Франция , Холандия ,Испания , Португалия. Това е !" - толкова разбираш от история, че въобще не си наясно, че робството в Африка съществува още от древността. Има стотици документи описващи как африканци влизат в континента и вадят африканци на каишка да ги продават на европейците за шепа перли и огледала. Да не говорим, че именно англичаните въвеждат забраната за робство в Нигерия, изкупуват всички роби от вождовете и ги освобождават.

163

Анонимен

преди 1 година

До 185Ахаа, и затова цяла Африка с мерак да се пресели при лошите държави колонизатори. Що не заселят Расия, като е държава за пример, а?Не се лъжи руснаците са там,благодарение на поткупните африкански политици, А ЧВК,, Вагнер" ще участва при заграбването на златото и диамантите,дреме им за чер нилките.

162

Русофил

преди 1 година

В Африка смятат, че всички европейци са виновни за робството в континента- време е да им се напомни, че в Европа има много повече държави и повече хора ,който никога не са водили колонизационна политика. Виновните за робството са Великобритания ( острова) , Франция , Холандия ,Испания , Португалия. Това е ! Белите не сме само в 5те виновни държави!

161

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Хубаво правят.Реално ще помогнат за решаване на проблемите в страната вместо само да източват ресурсите като Колонизаторите

160

Анонимен

преди 1 година

Освен износ на тероризъм и поддръжка на диктаторски режими друго не правят.

159

Анонимен

преди 1 година

и при нас и цяла източна Европа бяха напреднали като подържат диктаторски режими още не можем да се отървем от тях и прислугата им.

158

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

а с еритрея засилват ли се взаимоотношенията? Много съм притеснен.

157

Анонимен

преди 1 година

СМИСЪЛЪТ НА ТОВА ДА ИЗНАСЯШ, НЕЩО, ПРОИЗВЕДЕНО ОТ ТЕБ, Е В ПРИНАДЕНАТА СТОЙНОСТ. АКО ИЗНАСЯШ САМО СУРОВИНИ, ПЕЧЕЛИШ МНОГО ПО-МАЛКО ИЛИ ПРОСТО СИ ПОКРИВАШ НАСЪЩНИЯ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ И С ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО ПРОИЗВЕЖДАШ И ТИ ОСТАВА ЗА ИЗНОС НА ЖЕЛАНИЕ ОТ ДРУГИ СТРАНИ ПРОДУКТИ, ТОЛКОВА ПО-БОГАТА Е ДЪРЖАВАТА ТИ. АМА С ТРИ КЛАСА СЪВЕТСКО ОБРАЗОВАНИЕ, ТОЛКОВА ТИ Е ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА. ХИБЕРНИРАЙ. :)

156

Анонимен

преди 1 година

Руснаците и американците заради това си размениха Виктор Бут и баскетболистката. Зареждане на двете страни на конфликти в Африка с оръжия е специалитета на Виктор Бут але па да стане дума за диаманти. Оно зарежда двете страни в гражданската война в Ангола, а анголците ги посрещат като герои, какво повече може да се каже за африканските нации? За пребоядисване на 2 класни стаи седнали да учат руски... Стена около ЕС колкото се може по-скоро.

155

sd

преди 1 година

Стандартът в ЕС пада, защото ЕС прие по милост пропаднала държава с необразовано и русофилско-русоидско население като БГ, управлявана дълги години от една мутра и едно прасе.Но за сега няма нищо по-добро от ЕС, затова и децата на русоидите се изнасят на запад. не знам някой наследник да се е изнесъл в ерефията. западните санкци тепърва ще завалят. никой няма да търпи руски троянски кон в ЕС, още повече по време на война.