95

Анонимен

преди 1 година

Налиэима сертифицирана фирма и съответните служебни лица, които са приели въпросния асфалт. Всичко има документи, договори и т.н. има си подписи, печати, нищо не е анонимно.

94

Един Българин

преди 1 година

Пак гласуватйте за ГЕРБ, ту=лу=пи! Пак обяснявайте как няма шкафчета и Мата Хари, как всичко е предизборен трик и "ниКОЙ" не ви краде, особено банкянския гений!!! Няма мафия нито в Банкя, нито в АПИ, нито в местната власт и столицата ни е София, а не Банкя!!!

93

Samo minavam

преди 1 година

Тънък асфалт, дебел комат и кюлчета, където трябва

92

математика

преди 1 година

До Врачанинако асфалтират с 2 см - 2 пъти повече улици

91

Главанак

преди 1 година

Ако чакате прокуратурата да се поризнесе дали има нарушения или престъпле3ния, то все едно да чаксате второ пришествие! И особено, ако е виновна мафията/ всички се сещат за кого става дума/.Така че случаят е приключен, забравете! И пхосле не се учудвайте че броят на автоп роизшествията расте в геометрична прогресия!

90

ГНЕВЕН

преди 1 година

Всички които са проектирали ,строили ,надзиравали и въвели в експлоатация тази гениална герберска инженерна излагация ,заслужават само едно-Затвор ,Кофискация и Забрана да заемат отговорни постове.Всичките им сметки и чекмеджета да бъдат конфискувани за ремонта и обезпечение на пострадалите.Същото че и по-зле , е на Тракия ,Хемус ,Марица ,Струма и Ботевград-Видин!Навсякъде гербавите крадат като за последно.

89

Пенсионер

преди 1 година

Щом Русинова е национален експерт по качеството и по пътната безопастност , работата е ясна. Можела да готви много хубав боб.

88

Я па ти..

преди 1 година

До обективен 86 Хайде не ми хвали Турция. Защо държавата се срина ?Хвали Русия. Я каква хубава военна излагация спретнаха, за чудо и приказ.

87

Врачанин

преди 1 година

Добре е . Във Враца се преасфалтира с 4 см. Каза го лично кмета. Така асфалтираните улици щели да бъдат повече.

86

=

преди 1 година

Пътувам често по Европата и освен у нас другаде не съм видял безплатна магистрала,с изключение на Германия,но германците плащат огромни данъци. В цяла западна Европа таксата за кола е 20 евроцента/км, а на изток е по-малко,но пак си е скъпо,отделно се плащат тунелите. Там този който строи,после 20 г.експлоатира и си покрива разхода с тол такса. Нашите магистрали се строят с конкурси,където основен критерий е цената,няма как да е качествено,строителя си отива и чукайте си главите,държавна работа

85

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ,Влади ,Нанков ,Цвъко ,Деса-2бр ,Теменужка ,Лиляна ,Биков ,Севда ,Плювко и т.н. ДО СТЕНАТА!

84

Сатир

преди 1 година

До Сатир Съжелявам, вече е 82.

83

обективен

преди 1 година

до В.Величков- бай Величко ,ти си крадлив гербераст!Гаранция!Един алчен и лъжлив Цвъки си ти ,бай Величко!Такова крадене ,като вашето го няма никъде.Всичко що е строено в последните 12 години вече е в разруха.А парите ни отидоха по офшорки ,къщи за държанки и по чекмеджетата.Дано се задавите с откраднатото.Пфу.

82

Сатир

преди 1 година

До Анонимен 83 Как ги сметна тия тонове асфалт??? Ако добавиш и 95% обемни фракции няма ли да излезе колкото една хеопсова пирамида. Ходи цуни Русинова.

81

до ОБЯВА В

преди 1 година

радев никога не е строил магистрали, няма и да строи и пп няма да строят и дб няма и като тези се разбият,те не са вечни ще си купуваме вертолети за да пътуваме.а фирмите които могат да строят магистрали в България са само 3,те са строили, те ще продължат да строят който и да дойде на власт, но няма да е скоро.пък ако желаем да имаме хубави магистрали,да ги дадем на концесия,да ни сложат едни хубави тол пункчета,да си плащаме 20ст.на км. всичко ще е ОК,както е в цивилизования свят

80

Офф ,да се омитат

преди 1 година

Няма място до което да не се е докопала крадливата герберска ръка.От асфалта , от основите на пътищата , от мантинелите , от стиропора , от серните газове , от газта , от златото , от ненужните Ф-16 , от водата , от гората , от пясъка ,от емигрантите , от контрола по границите ,от какво ли не.Разбойниците от ГЕП просто съсипаха страната ни.

79

В.Величков

преди 1 година

Какъв Китай и Турция? Вижда се и при тях как падат строежи и китайски мостове.Сравнението ти е глупаво. Ние от 1944г. сме си такива мърльовци. Питай по-старите хора.

78

уточнение

преди 1 година

До Мичето-Лъжеш Миче ,много лъжеш!Лъжеш като една Деса Дуловска и като яловата кравъ Деница!Ген.Радев никога не е строил калпави магистрали!Това го правеха слугите на Боку Тиквата-дебелата Лиляня и невзрачния Нанков и онова недъгаво счетоводителче Влади.Те се возеха в джипа на Боку!И си пълнеха ненаситните герберски гуши до пръсване.Факт.

77

обективен

преди 1 година

За подобен грабеж примерно в Турция ,долните и алчни герберунгели щяха да са в затвора за дълго , а имотите и чекмеджетата им КОНФИСКУВАНИ!Ако бяха в Китай ,вече щяха да висят на въжето.Но в БГ Тиквата и бандата му от разбойници се стягат... за избори.С хартиени бюлетини и фалшиви протоколи.Всички държавни органи са в крадливите герберски ръце , а Гешефтаро ги варди.Няма ли край тази герберска диктатура?

76

Мичето

преди 1 година

Виновни са Радев и Борисов. Те управляваха в онези години. Невинни са началниците на строителите.А работниците са ангели небесни.