17

Да допълня...

преди 1 година

Само китайците знаят истината , но няма да я кажат. Едно е сигурно . Вируса е са произход Китай. Меид ин Чина.

16

Анонимен

преди 1 година

И не че нещо,но тук в коментарите имаше някакъв луд доскоро,който всъвсем сериозно си пишеше как азиатците трябвало да умрат и нещо за вирус за руските деца.Ясно е,че ковид не хваща само азиатци,а ако пуснат нещо друго няма да лови само руските деца.Този лудия беше от укро пропагандата.

15

Анонимен

преди 1 година

В Ухан лабораторията е хамериканска,а ковид го изкарват по-тежко азиатците.Нарочно са им го пуснали,а китайците вина нямат.

14

Анонимен

преди 1 година

"...че министерството, разполагащо с биологични лаборатории..." енергийното министерство на САЩ разполага с биологични лаборатории ???? И после Китай бил виновен ....

13

Гошо

преди 1 година

Много правилно действат американците ,сега да кажат и как го разпространиха китайците тоя вирус и какво са дали на руснаците

12

Гобелс

преди 1 година

"Една лъжа , повторена сто пъти ..."Само дето тука се повтаря хиляди пъти за абсолютно промиване на мозъци ! Нещо като кулите близнаци и кацането на Луната ...

11

Анонимен

преди 1 година

И тези почнаха с "хайли лайкли" простотиите. По-добре да отговорят на въпроса защо САЩ изобщо не са включени в списъка със заподозрените че са създали вируса. Учен от разследващия екип беше задал този въпрос наскоро и му беше отговорено, че не трябвало да се "отклонява вниманието". Правете си сметка каква постановка е това "разследване".

10

Ти да видиш..

преди 1 година

Най после истината излезе. От братски Китай пандемия , от братска Русия война . Гласът ни и ядрена зима.Аман от братя.

9

Анонимен

преди 1 година

Че е от лаборатория - така е. Но не е инцидент, а си беше по план. Пуснаха вирусчето, и съзадоха условия да постигнат две основни цели. Първо, да изберат болния от деменция дядо Байдън по пощата - 100 милиона бюлетини, щото видиш ли вирусът бил много лош и не може да се гласува нормално като си покажеш документ кой си. И второ, напечатаха 11 трилиона долара (европейците даже повече евра) и си ги раздадоха, заради което сега имаме тази инфлация. Да не говорим за гаврата с ковид правилата.

8

asd

преди 1 година

Няма такава свинщина.... Китай рече, краварите взривиха Северен паток и хоп изведнъж, ковид тръгнал от лаборатория в Китай :)

7

тъпанар

преди 1 година

Ми то хуу от Китай ама лабораторията леко щатска :D

6

Колю

преди 1 година

"Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че пандемията от КОВИД-19 "твърде вероятно" е причинена от лабораторен инцидент в китайския град Ухан".Интересно Пфайзер как е замесена, щото направи много бързо добри печалби.

5

Още

преди 1 година

в началото всичко си изглеждаше като съшито с бели конци, ама само за мислещите де! Те бяха консп иратори, помните ли?

4

Анонимен

преди 1 година

Инцидент, ама иначе имало изработена ваксина отпреди 10 години, че и тествана.... не знам каква е тази мегаломания, в гроба нищо не можеш да занесеш.

3

Анонимен

преди 1 година

То може и заради лабораторен инцидент в Украйна, но кого са тия лаборатории? Това е въпросът.

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Инцидент ама друг път. Абсолютно поръчкова и предварително планирана гавра с живота на хората от СЗО и фармацевтичната индустрия, с участието на световните лидери и правителствата. Просто "ЗДРАВНИТЕ ЕКПЕРТИ", които дори не бяха епидемиолози и вирусолози управляваха света.

1

Цирк сащ

преди 1 година

Крадеца вика дръжте Крадеца, много удобено нали?!