264

2

преди 1 година

След това естествено избухнах в сълзи-на което съдът заяви,че трябва да се подложа на психиатрична експертиза и да докажа своята адекватност,в противен случай детето няма да ми бъде върнато.

263

1

преди 1 година

Държавите от ЕС лишават украинци от родителски права.Според потърпевшите само един донос е достатъчен на службите за непълнолетни,за да настанят украинско дете в интернат.За да ми отнемат детето,беше достатъчно едни хора без никакво потвърждение да напишат жалба срещу мен,че съм лоша майка.Никой не искаше да чуе моите аргументи,да разбере ситуацията по някакъв начин-каза една от жените,лишени от родителски права.Жената каза още,че детето й е дадено на непознато семейство след 10 дни задържане в интернат.

262

РадеВ

преди 1 година

Смеят ли да не са. А в Сибир знаете ли как се живее? А той е и необятен

261

Митев

преди 1 година

Ти да видиш..........

260

Бг

преди 1 година

Крепостни са си били, още са такива! В осъвременен вариант малко.

259

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да ви е криво и злобно, но руснаците в момента са по-добре и от европейците и от руснаците. А от нас въобще-дори сме по-зле от руско село. И вместо да праскате минуси, напишете в ютуб "жизнь в Русия" и се наслаждавайте. Има и в реално време и американци, които са предпочели Русия и въобще, не бъдете жертви на западната пропаганда. Не ни помага.

258

Анонимен

преди 1 година

Никога не могат да догонят Северна Корея. Там 100% да доволни от живота и 101% вярват на вожда. Пред Ким Чен Ун Путин е някакъв дребен аматьор!

257

Анонимен

преди 1 година

Еха! Ама тия от деревните ли са респондентите или само от Кремъл - Москва?

256

Анонимен

преди 1 година

Следващата година, 99 % ще са доволни, ако всичко това продължи! И статистиката на *** им е пълен цирк, а страха да не изпуснеш някоя дума срещу властта се засилва всеки ден! Гонят Северна Корея!

255

Анонимен

преди 1 година

Аз много вярвам на ТАСС (Телеграфная Агенция Советскава Союза), то нито телеграф има вече, нито Съветски Съюз, ама нейсе!

254

Анонимен

преди 1 година

"Абе май не били толкоз удовлетворени ми каза една птичка" ------------------------------ Този е средновековен феномен. Чува и разбира птичи гласове. -----------------------------Как да не са доволни руснаците, след като добрите новини при тях са ежедневие. От 1-ви март, например, влезе в сила изменение, според което всеки има право да иска намаляване на плащането за извозване на смет, ако е отсъствал от жилището си над 5 дни. Заявлението се извършва чрез сайта на съответното ЖКХ.

253

Анонимен

преди 1 година

Да хукваме за Русия братушки! Кога е следващият влак?

252

Анонимен

преди 1 година

След тази новина от ТАСС... като хукнат тълпи от гнили западняци, готови за фронта към щастлива Русия

251

Анонимен

преди 1 година

Странни въздушни обекти атакуват град Кременчуг в Полтавската област на Украйна. Раздадоха се серия от взривове.

250

Срам

преди 1 година

Да го кажат на децата от Мариупол, много ми пука за руснаците, свърши се с братството между народите, не ви ли е срам днес да заливате с новини от Рашия

249

И тия в Сев.Корея

преди 1 година

Баси дали има още хора които да вярват на подобна информация идваща от Рашия ? Абе май не били толкоз удовлетворени ми каза една птичка ама и не смеели да си го кажат кат ги питат. *** то нормално нал тъй, приключиха те със свободата на словото и въобще със всекакви свободи

248

Хахаха

преди 1 година

Глупости! На 99% руснаци са доволни. Питайте нашите русофили, те без да живеят там са доволни...хахаха

247

Анонимен

преди 1 година

И аз мисля , че Русия се движи в правилна посока - към пълен разпад, та дано ни остави на мира най-сетне.

246

еЛи_Савета дарогоя

преди 1 година

"интересно" ми е да прочета твоето "мнение", ако от пасольството разрешат.

245

русофилските курви

преди 1 година

пачему не приемате рублей след сеанс?