405

юлиян

преди 1 година

Пишете го направо безнадеждна.

404

Закривай

преди 1 година

окрайна!

403

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий.Ти що си мислиш,че не се познавате бе едно и също плямпате щото така са ви научили,ама си личи,щото се вижда,че е научено.Едни и същи неща пет на брой и понеже нямате мозък за друго няма как да излезете от този шаблон.

402

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий я си ходи на село и там си давай определения.Аз се интересувам от България, защото съм българин и тая война вреди на българите,а като си я искаш хващай автомата и си я води.Тя вреди на целия ЕС.Знаеш ли кое е най- т ъпото,че вие сами си я направихте.Е на такива хора не се помага.Не може ония Порошенко да разправя,че щял да убива всички от Донбас с военни и всякакви други средства,Зелето да ги определя като *** и ти да си мислиш,че някой ще те жали.Пък сега се изкарваш жертва.

401

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 438 - въобще не може да ме трогне писаното от дрът национален предател путинолюб, който целодневно точи лигги по "Майчица Русия" вярвайки, че това връща отдавна отминалата му младост. Вервай си на руските дивотии и си зоби руската пропаганда. След като това прави живота ти по смислен!

400

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 434 - интересно, ти дето гледаш само руско телевидение, въртиш само през руските прокси-медии и целодневно лееш злоба по украинците какъв си - руснак? Щото само на вас българските путинофили Русия ви е Майчица.

399

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия. Победата трябва да е безусловна капитулация на НАТО на територията на Украйна.Без грам милост.До пълна победа.

398

Лаврентий Берия

преди 1 година

Прав беше колегата който написа, че храним един милион пенсионирани путинофили за да ни плюят и наричат "жендъри". Жалка история, при която същите са готови да се нахвърлят на Родината си защитавайки и Русия и Сърбия. Е, хубавото е, че времето ви свършва - по обективни причини. А още по хубаво е, че и собствените ви внуци меко казано ви презират. Съдено ви е обаче, да доживеете дните си в Европейска и НАТО-вска България докато бършете сълзи от гуреливи очи изляти по Майчица Русия.

397

Анонимен

преди 1 година

До 432 Не е русофоб ,а украинец,които явно има български корени и чете тук там от Уикипедия.

396

Анонимен

преди 1 година

Бива фобии ама русофобия е най страшното нещо... Кошмари от действията на Путин и неувереност кога ще ги застигне новичок... Тази фобия май не се лекува)

395

Лаврентий

преди 1 година

е болен русофоб, не му обръщай особено внимание..

394

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий то по твоята логика трябва да искаме и Косово щото в един момент е било в територията на България.Ами не всичко изброено е спорно и е било ту в България ту в Сърбия,а Сърбия като Държава е призната на Берлинския конгрес където орязват България.А чак през 1912 е пълното отцепване на Сърбия от османската империя .Така,че кой какво върнал кога върнал без реално да е признато е просто думи.

393

патриот

преди 1 година

украинските герои показаха как се защитава Род , Отечество и държава. Браво . Поклон. българите сме с Украйна

392

Абе

преди 1 година

За още някой-друг ден ще имат сили да напъват сигурно руснаците !

391

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 393 - та, през 1833 Милош Обренович поставя въпроса за 6-те гранични околии и ги получава от смесената сръбско-руска комисия начело на която е руския емисар Кацебу. Така през 1833 Махмуд II въпреки протестите за неоснователното искане на Обренович е принуден под реска опека да отстъпи тея 6 нахии - в това число българското Тимошко, Зайчар, Крушевац - на Сърбия. Не, срещу мен в твое лице не стои ***, а предател готов да защитава Сърбия и Русия в ощърб на Родината си!

390

Анонимен

преди 1 година

Мисля че Украйна няма да капитулира преди края на годината. Руснаците чакат директен сблъсък с източния фланг на нато, но кога америка ще нареди е друг въпрос.

389

Анонимен

преди 1 година

Като гледааме Зеленски, сутринта на 2 Февруари за нашио Киренски ще гласуваме с две ръце. На другия денспец отрядите на РаботническоСелските здружения ще го арестуват и предадът на Съда в Хъгъ

388

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 393 - никога путинофилите не разочаровате! Национални предатели сте по ген и рождение. Казал го е още Димитър Благоев. Та по темата - на 14.09.1829 Османската империя капитулира пред Русия. 1828-1829 Русия е съюзник с Англия и Франция. Следствие е Одринския мирен договор с който Сърбия, Гърция Влашко и Молдова получават автономия под руска закрила. Сърбите и Султанския хатишериф от 1830. През 1833, Сърбия получава 6 български околии.

387

Зеленски допринесе:

преди 1 година

Един ден Зеленски ще получи от ЦК на Коминтерна златен медал и орден СлаваКамунизма. Чрез лигав хумор той въвличе Запада във войната и постигна: значителен упадък на западоевропейската икономика, Средна инфлация >15%, Овеси на Европа за издръжка >10 000 000 мигранти, Профука изпратениете му корабно влакови количества перфектно западно оръжие и военни технологии, изпокрааде над 200 милярда суха пара събрана от натовските данукоплатци, допринесе за смъртта на фашистките здружения в УКР. Рот Фронт!

386

Анонимен

преди 1 година

Байдън да си прибира клоуна и също да се маха..