65

Веселяк

преди 1 година

По същия начин пушиха и в Енгелс, и в Саки. На 19 февруари гръмнаха складове в Крим. Руснаците обявиха,че провеждали учения. Абе всичко е по план

64

Веселяк

преди 1 година

По данным канала, в Мачулищах в результате двух взрывов получил значительные повреждения самолет дальнего радиолокационного обнаружения и управления А-50У ВКС РФ с регистрационным номером RF-50608 (бортовой номер "43 красный", заводской номер 0093479377, серийный номер 60-05): повреждены передняя и центральная части самолета, авионика и радиолокационная антенна.

63

Веселяк

преди 1 година

Упс, разпадащият се евросъюз е изключил алфабанк,росбанк,тинков и дъщерни клонове от системата SWIFT. На клиентите,сигурно,ще раздадат по една гармошка,а парите трупани за бяла лада на спестовни книжки. :) Между другото създателя и бившия собственик на Тинков го принудиха да продаде банката и да напусне страната още миналата година

62

Веселячка

преди 1 година

щом си го чел сабахлян, не може да не е истина, нале..

61

Веселяк

преди 1 година

В южен Урал,чесменски район, в здравен пункт била открадната външната тоалетна. След проведеното сериозно разследване на компетентните органи,извършителят е заловен. Използвал дъските,за да се стопли. В цялата история има положителен момент: на фелдшера му му разрешили да ползва !!! вътрешната тоалетна на местната администрация. :) Друго си е в безаналоговата

60

Веселяк

преди 1 година

Партенка друг път. Още тази сутрин го четох. Много ми се услади кафето. :) Имат общо 9 такива самолета. Единия струва 330 млн долара. Докато не докарат нов,няма да могат да обстрелват Киев. Живе Беларус!

59

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Всеки попаднал под крилото на голямата и прекрасна страна Русия затъва в голяма и прекрасна мизерия. Неизбежно!

58

KALIN ORELA

преди 1 година

В ни един телеграм канал не видях подобна информация, а там изкарват всяка информация (и хубава и лоша)! Така че това си е жижа партенка!

57

Анонимен

преди 1 година

Беларус не падна, когато 15% от населението беше по улиците на протести, че сега ли ...

56

Знаем ги

преди 1 година

тия беларуси от ЦРУ имаше и едни такива украинци от ЦРУ дето взривиха Кримски мост. Класическо изпълнение.

55

Боби

преди 1 година

ююююююююДо Сата НАТО "А счупените участъци са възстановени само за леки коли." Напълно нормално. Ще се сертифицират за Камиони и след това за Тирове след време. Нали се сщаш че бетона не "хваща"(достига до пълна структурна в здравина след седмици) веднага.

54

Анонимен

преди 1 година

Браво, само така..

53

Боби

преди 1 година

До Алекс "Отлична новина.Възможностите на руските терористи да нанасят удари по украинската гражданска инфраструктура намаляват." Ударите по Ъкраинската инфраструктура не се водят/Консултират от ВОЕННИ а от топ специалисти по енергетичните и енергийни сиситеми. Документация РФ има още от СССР време.

52

Що така

преди 1 година

Нещо никой не иска да е част от империята на мизерията. Защо ли? А тук нашите другари толкова я славят. Но все я от Виена, в от Мюнхен. Как пък един не се излъга да отиде на място и да информира от сърцето на могучая?!

51

Сата НАТО

преди 1 година

бордовата електоника и радарът са незасегнати!Също както стана с Кримският мост,вече работят и двете платна ,взрива е само спомен -----///----- Ау, супер! Ти сигурно те сега се върна от Минск, след като си направил оглед на щетите... Колкото до моста, обзи ден писаха, че има тежка катастрофа и движението е спряно напълно. А счупените участъци са възстановени само за леки коли.

50

ЛУКАШЕНКО Е ПЪТНИК

преди 1 година

Малко оръжие да се внесе във Беларус и Лукащенко ще претърпи сложна операция за изваждаане на калашник от zadnika !

49

Анонимен

преди 1 година

ЦРУ не спи :))) Финансира тероризма в Беларус. Хехехех. Това ЦРУ да му се чудиш - ту взривяат кримския мост, ту взривяват Северен Паток, ту взривяват разузнавателни самолети... ако от хамериканското посолство не ни бяха казали че са добричи, щяхме да ги помислим за обикновена терористична организация.

48

Сата НАТО

преди 1 година

Беларус ще яде дървото, колкото и Лукашенко да вие за нарушен суверенитет. Беларус в съучастие причини смъртта на стотици хиляди хора и ще си плаща. Картофеният фюрер е жив труп. Даже си мисля дали за НАТО НЕ Е ПО-изгодно да вземе Беларус, а да остави Крим на руснаците - без мост и без сухопътен коридор. Нали си мечтаят да са велика империя със задморски територии...

47

Анонимен

преди 1 година

Такива самолети Русия има 42!Повреденият ще бъде заменен с нов ,а повредите на този ремонтирани!Има поражение по фюзелажа ,които не са критични, бордовата електоника и радарът са незасегнати!Също както стана с Кримският мост,вече работят и двете платна ,взрива е само спомен!Ще им остане само врякането на укропИдераЗите ,предлагам им да си излеят яроста и злобата на паметника на Съветската армия, досущ като истински евроатлантически талибани!

46

Анонимен

преди 1 година

Не са го взривили беларуски партизани, а украински диверсанти. Има разлика.