42

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт ми аз не мразя България и не съм русофил.простонзнам,че Русия не можеш да я победиш,а това,че толкова време продължават нещата вреди на България.

41

Космонавт

преди 1 година

До 45 Нормално е за наследник на ратаи да си мисли, че някой плаща за постове в новинарски сайт.

40

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт не си българин то си личи.Всички пишете едно и също и това ви издава все едно сте научили няколко неща и само това повтаряте,познава се.

39

Космонавт

преди 1 година

До 48 Първото задължение на русофила е да мрази България. Няма нужда от пропаганда, това е като програмация, възпитават ви като интернационални ***. Не се притеснявай, русофилите по цял свят са така, не е само в България, просто тук сте малко по голям процент.

38

До космонафт

преди 1 година

Защитаваш единствено 20 стотинки на пост. Толкова плащат от днеса за трролене.

37

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт,защото съм българин и не харесвам поведението ви,а не,че толкова съм с Русия.То не се изписаха един тон лъжи то не беше чудо.Е бате тая направо набиваща пропаганда не се харесва на никой.Та чак и историята на България тръгнахте да променяте ми не вървите бе.не ставате.Аз разбирам,че е кофти,ама това не ви оправдава,а това какво пишете само показва на хората,че Русия може би е права.

36

Космонавт

преди 1 година

До 43 Коя страна да защитавам, аз съм българин в България. Да не си помисли, че всички са откачалки като теб и обичат блатная? Ако се наложи ще защитвам каквото аз реша и когато аз реша. Дреме ми за някакви смешни руснаци, драли сме ги като маче у дирек и пак ще ги дерем ако се наложи. Радвам се, че украинците показаха колко струва смешната руска "армия", само почакай руснаците да изтеглят окупационната 150 хилядна войска от Чечения и ще разбереш колко ги обичат и в Кавказ.

35

Анонимен

преди 1 година

Урките в България си пътуват до Украйна когато си поискат за наша сметка естествено и се връщат със стока за улична търговия. Никой не ги безпокои за нищо. Всичко им е разрешено. За тях няма война, има далавера.

34

Анонимен

преди 1 година

Извинете но снощи митинга който видях по телевизията беше фашиски и на циски. Същите хора на позора навремето викаха "Слава на КПСС и на БКП".

33

Мачкай Вова !

преди 1 година

До последния нацист - бой !

32

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт вярно ли бе,че Русия не разчита само на затворници,а Вагнер не дори от армията на Русия,а си гледай там твоята мобилизация да не те застигне и теб.че тогава друга песен ще пееш.А ти що не си си в страната да я защитаваш,а си избягал.Ми като си избягал сега се случва това,което се случва като си страхливец.

31

Анонимен

преди 1 година

Всички смятат така. Само управляващите не смятат. Украйна се превърна в пералня на милиарди.

30

Космонавт

преди 1 година

До 37 Каква каша е в главата ти изкълченяк? Ние, вие, те ...? Сигурно си руснак който па-ра-зи-ти-ра в България и си мечтаеш ратаите да владеят света? Защо пишеш на български?

29

Анонимен

преди 1 година

И на тая картинка проклетото украинско знаме не мога да го гледам вече опротивяха ни тия цветове от всякъде ни ги навира гадната украинизация.

28

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт ,а ти каква смеска си,че никога не си успял да създадеш държава бе.Все сте били при някой ту с Полша ту в СССР.Ту незнайно къде,а що така тая смеска за няма и 30 г отново се разпадна.И за това сте си виновни вие,а не руснаците.

27

Анонимен

преди 1 година

Много стари спомени и злоба в тия *** не.... Светът е различен сега. Ми вижте бе урки

26

Ужас

преди 1 година

В ЕС има брутална цензура и се крие истината.

25

Анонимен

преди 1 година

И втората световна немските танкове бяха най добрите..... Но им навряха дулата в ауспусите.....

24

Анонимен

преди 1 година

Повдига ми се от тяхното знаме не мога да ги понасям снощи се ужасих от тяхния митинг със знамената цветята венците химните мразя ги завинаги !

23

Космонавт

преди 1 година

До 29 Няма значение какво ще напиша, остват броени дни до пролетта а затворниците в Русия привършват. Ще стане grosse kino когато започне мобилизацията в големите градове в Русия.