45

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

Москов е лидер на партия.Като знае много защо не събира гласовете на избирателите?Плюе по другите,а забрави как се возеше в джипката и режеше ленти на пътища с ББ.Като го канят не трябва да допускат да плюе другите,а да каже той какво ще направи.Защо Любенов не го попита какво стана с данните за отпечатъците на пръстите?И там делото заглъхна като всички останали.

44

Анонимен

преди 1 година

Мирси.Десното се оказва, че е по-зле и от левото бе Москов. Направо сте за лудницата.

43

Анонимен

преди 1 година

Огладнел е за 8 лв субсидийка от глас...

42

Анонимен

преди 1 година

М като мошеник. Москвата нагла трябваше отдавна да е в затвора.

41

Анонимен

преди 1 година

България много бързо ще забрави за ЕС и НАТО след като бъдат пратени първите няколко стотин войници в Украйна. Конфликта в Украйна ни показа колко безпомощно е НАТО и двуличието на англосаксонците. България в момента е колониална територия на сащ и не е нито Натовска нито Европейска държава а е територия използвана за интересите на сащ. Ние ще бъдем пушечното месо в Украйна даедно с Румъния и Полша.

40

славянин

преди 1 година

Не знаех че ''кремълското'' посолство се намира на ''Козяк'' 16, защото от 30 години всякакви - и десни, и леви ходят все там да им набиват шайбите!

39

Анонимен

преди 1 година

На тоя 55 годишен пенсионер кой му каза, че става за политик. Една от най-гнусните мутри, която се появява по колониалните тв. От злоба вече мяза на пенсионер.

38

Анонимен

преди 1 година

Той много се активизира, Херо да не му е подхвърлила некоя пачка зелено? Преди 2 седмици щеше да завзема президенството с украински знамена! Родоооооотстъпник!

37

Анонимен

преди 1 година

Как пък така синхронно всякакви боклуцци се активизираха напоследък?

36

Тепанье си требва!

преди 1 година

Оня бенякът-милионер ОФчаров се прави на сиромах,с една пенсийка живеел...Какво очаквате?!Те се накраднаха,сега децата и внуците им ще ни окрадат щом се трае.С избори нищо няма да решите не се заблуждавайте!

35

Анонимен

преди 1 година

Държавата е в плен на диктаторите в сянка от дълбокия прогнил изроден лицемерен запад! Време е да отхвърлим властта им и да заявим че на война с Русия няма да ходим! Искаме МИР! Заменям пластмасовите лъскави дрънкулки за МИР и ЛЮБОВ!

34

Анонимен

преди 1 година

Банани има, за внасят кокаин. Бананите се внасят като вторична стока на трафика на кокаин от Южна Америка.

33

забележка към:

преди 1 година

Петър Москов....и *** и баща ти 30 години са те дъндуркали и търпяли но не се оплакват...аре по скромно бреКЕЛЕШ !!!!!Тия лакардии ги разтягай на партиен форум на роднинската ти партийка КОД заедно с Цецка Бачкова, Стоян Радев и другиТулупи от тоя сорт!!!!!Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!!

32

до 34 Глупости

преди 1 година

Да беше гледал интервюто сега нямаше да ръсиш тези ГЛУПОСТИ!

31

Анонимен

преди 1 година

Само комунисти тук и русолюби!Няма да се оправим с такива!!!!

30

Лъжец

преди 1 година

30 г. държавата е абдикирала от всичките си функции и е в плен на дясното.

29

Глупости

преди 1 година

Глупости, глупости, глупости.В плен на ЦРУ може.Ако бяхме в плен на лявото и Кремъл, щеше да има Белене само за пример.За какви ни взимате вече. Или и вие сте толкова заблудени. Няма вече и хора с ясна мисъл. Будители трябват.

28

Анонимен

преди 1 година

Колония на САЩ и Запада сме били, а на Дондуков 2 е един дърт, плешив ***... Как става това.... ? Цялата държава е обсадена отвътре от копейкаджии-предатели. Никой не ни иска в Европа точно заради тия дeгeнерати.

27

Анонимен

преди 1 година

Петю Москов иска да ни плаши с Кремъл, за да въведе дясна фашистка дикатура и да лъже, че ни пази от Кремъл, да извършва арести, репресии, цензура, забрана на левите партии, концлагери, бял терор върху работниците и населението. Знаем какво му е в главата и как мисли и какво прави. Не смее да каже всичко, което иска и за което се бори, защото е забранено от САЩ.

26

Анонимен

преди 1 година

Абе Пепиии,ГЕРБ ли е в дясно?!Я земи се скрий бееее!!!!!Всичко е комунист не скиваш ли?!