118

анонимен64264

преди 1 година

мерзавци ,ако сте искали да спрете тази война да сте го направили до сега поне три пъти,не се правете че полагате усилия ,всички знаят какво целите с продължаване на тази гадост,вие сте безочливи и нагли

117

Анонимен

преди 1 година

Шизофреникка Херсон си е руски. Мисира на смяна да не се прави на ощипан. Хората отдавна са с руски паспорти. Като мисира са му чоръчали да отруча реалността да отива да им ги смени обратно.

116

Анонимен

преди 1 година

Херсон го продадоха - за да разблокират сметките на абрамович

115

Анонимен

преди 1 година

Мисири, от година насам, все ви спускат от ми6 грозев блумбърг сорос и други подобни за "решаващия момент" и всеки път нацистката киевска хунта губи и ви спускат за следващия "момент" понеже никога няма да си признаете загубата. Хайл Бандера мисири.

114

Анонимен

преди 1 година

Не е мой) настанен съм тук... Има режим на топлата вода имах в предвид)

113

До 132

преди 1 година

Продай си хотела, като не се справяш!

112

Анонимен

преди 1 година

"съпричастността на европейците към украинците не отслабва, сочат данни от проучване на "Евробарометър", представени вчера от Европейската комисия."-------------Със същия успех Вашингтон може да изготви проучване, твърдящо, че цял свят иска да си дари ресурсите на САЩ. Жалки са.

111

Анонимен

преди 1 година

В хотела ми в Мюнхен също има режим на водата а през ноща града потъва в мрак.. В България имате ли улично осветление нощем?

110

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Русофилчета нeвежи обяснете, защо Херсон вече не е руски... Нали руската армия била "голяма работа"... 20 хиляди танка, Сармати, Посейдони, хиляди ракети и още много други безполезни железа.... Ха-ха-ха!

109

до Колко месеца

преди 1 година

Абе смеш това АКО да не е някакво специално оръжие на НАТО ? Защото го чувам от една година и и нищо НАТО не се меси дащото знае, че ще изяде шамарите. Да не стъпят накриво Русия си ива Посейдон, Сармат, Циркон, Оникс, Калибър и да не изброявам на шушумиги които въобще си нямат представа. НАТО ако имаше топки и армия щеше да се намеси но ги нява и двете. Тона са фактити Русия млати Укрофашистите НАТО саво скимпи от БЕЗСИЛИЕ.

108

Анонимен

преди 1 година

Прави се оказаха тези които преди година казваха че Европа ще стои на студено при все, че зимата беше топла гейропейците са на режими с топлата вода и тока... Украйна е черна дупка... Перспективи пред гейропа няма... Континента остарява и загнива... Учете китайски и руски!!!

107

Анонимен

преди 1 година

До 123... Излишно се напъваш... тук в момента коментират само някакви не задоволени геййчета.. Просто не си заслужава да им четеш аналллитичните излияния..

106

Анонимен

преди 1 година

момента ще дойде когато окрите ще трябва да връщат парите...

105

Анонимен до 120

преди 1 година

Хаха ако е така защо тогава Зелия реве, че не му достига оръжие боеприпаси а много скоро и хора няма да има да воюват. С този конфликт НАТО освен, че стана за СВЯХ но и видяхме колко е безпомощно и, че не може да води бойни действия дълго. Запасите на НАТО се изчерпаха а Руската армия още не е влязла и воюва с 15% от капацитета си това проумяваш ли го.

104

Анонимен

преди 1 година

А нещо за войната в Сирия няма ли..

103

БАНко

преди 1 година

ДАНО СТЕ ПРОЧЕЛИ ПРЕДИШНАТА СТАТИЯ : ,, ЛИПСА НА ОСНОВНИ ПРОДУКТИ В АНГЛИЯ " И ВСИЧКИ ИСКАТ ОЩЕ САНКЦИИ И ОРЪЖИЕ ЗА ЗЕЛЬО ???? ИСКАТ ГЛАД !!!! ВЕРВАМЕ СИ !!!

102

Русофилчета нагли!

преди 1 година

Продължавайте с фантазиите и мокрите сънища. Само така ще спите без кошмара, че РФ ще последва съдбата на СССР.

101

Анонимен

преди 1 година

НАТО млати мужиците. Млати, НАТО, млати, че не останаха мужици.

100

Анонимен

преди 1 година

Общо взето разбрахме, че НАТО е гола вода 20 държави не смеят да влязат в директен сблъсък с Русия. В Европа няма нито една боеспособна армия дори и Турската е под съмнение като се има предвид, че Кюрдите ги млатят от време навреме без особенно сериозно въоръжение. Остава една америка ама и нея я млатиха в Афганистан пълна пародия е това НАТО.

99

Джуджето нищо не

преди 1 година

да реши (утре) освен за пореден път да си напълни пaмперса от безсилие.