104

За руските слуги

преди 1 година

Не се напъвайте да "разсъждавате" русофили невежи и безскруполни ! От това нищо няма да излезе... На Запад има милиони хора в пъти по-умни от вас...които са чели много и дебели книги...

103

NoirFire

преди 1 година

И аз настоявам Киро и Кокоро незабавно да бъдат пратени с тоягите в Украйна да бият рашките.

102

Долния лумпен

преди 1 година

Какво ти харесва или не харесва е без значение когато има хора да решават какво ще стане... То остава и овчарите да питат стадото офце къде ще е пашата....

101

Анонимен

преди 1 година

Не гледам заглавието гледам скалата. Тя показва други тенденции. Хората не са повярвали сляпо на Пропагандата.

100

Анонимен

преди 1 година

Ами повече от половината хора реално не подкрепят политиките в Европа.

99

Анонимен

преди 1 година

Като гледам скалата заглавието не отговаря на изследването , но дори да отговаря 51% е на границата 1 % е техническата грешка.Толкоз много приказване в полза на нацистите и пак половината не ги подкрепят.

98

Анонимен

преди 1 година

Нито едно проучване до сега нищо не позна и нито едно предсказание до сега не се сбъдна. Например за Ковитодеветнайсе от начало до край всичко беше една голяма лъжа и много хора бяха убити , загубиха живота си.

97

Щерю

преди 1 година

Ако обрисуваме войната в Украйна като периферията на голямата световна буря, която се задава, то центърът й несъмнено е битката на световните юдеи-кукловоди за построяването на Третия Храм в град Йерусалим. За да постигнат целите си, трябва в следващите години да сразят Православието и Русия, Исляма и Иран и цялото Християнство и ЕС. Това е смисълът на прикрито.ционистката политика на САЩ - разчистване на пътя на еврейският Антихрист и лъже-месия. Но медиите мълчат относно нечистия ционизъм...

96

Анонимен

преди 1 година

До 110 Ми аз не виждам Русия да е СССР,ама щом ЦИПСО така ти е казало....

95

Sorry

преди 1 година

Съжалявам , но не подкрепям никаква война и не права нищо В-името

94

Анонимен

преди 1 година

'' До ЦК на БСП и ти къде видя СССР,че не става ясно. '' ..................................... ти къде НЕ видя СССР,че не става ясно.

93

Анонимен

преди 1 година

"Уроците от войната: 51% искат Европа да реагира единно на всеки конфликт"-----------Няма такъв вариант, това не е кошер с пчели, че всички да реагират единно. Това, което ме интересува е вреди ли тази реакция на националните ни интереси. Не съм мазохист че да се самобичувам за чужди каузи.

92

Анонимен

преди 1 година

До ЦК на БСП и ти къде видя СССР,че не става ясно.

91

Анонимен

преди 1 година

'' Цялото семейство ще гласуваме за Възраждане! '' ............................. Браво !!! Поел си уверено към заслужената си съдба, така е правилно и справедливо !

90

Анонимен

преди 1 година

До 102 Е ти що си мислиш,че накрая няма така да стане.Някой ще си жертва икономиката за Украйна и ще работи за теб ли.Ми те и щатите не искат вече и май кинтите и оръжията са на свършване особенно,че украинците нищо не могат да направят в офанзива.До кога мислиш,че някой ще издържа Украйна при положение,че не може да изгони руснаците и не само не може,ами и те си настъпват.

89

ЦК на БСП

преди 1 година

Абе тези прости украинци, защо не искат да са част от СССР ?? защото са фашисти ... а ние българите искаме да сме част от СССР и чакаме с нетърпение червената армия освободителка, чакаме с хляб и сол, погачата вече е приготвил Президента ни Радев, и вече се преоблича в женска народна носия, в нетърпеливо очакване на червената армия.

88

Българин

преди 1 година

Цялото семейство ще гласуваме за Възраждане!

87

Натовеца

преди 1 година

Познайте кой ще пусне бюлетинка за Възраждане от първият път :)

86

Антипутиноид

преди 1 година

Допълнителен въпрос към тези 9.3%, които са гласували "Европейските страни да изпълнят исканията на Русия" - кой ви е доставчика и колко взима за грамче?

85

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач.Те не са го забравили,ама от руснаците ги е страх повече.