61

НОСЯТ РАДОСТ НАДЕЖДА

преди 1 година

КАКВО ПРАВЯТ РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА? УБИВАТ ЦИВИЛНИ? СЕЯТ СМЪРТ? КРАДЪТ И МАРОДЕРСТВАТ? МАЙКА СИ ЛИ ТЪРСЯТ?

60

до 65

преди 1 година

Да, беше полувасална държава, а сега е изцяло васална. Голямо постижение направиха...Тези милиарди ще ги изплащат поне 3-4 поколения украинци.

59

Анонимен

преди 1 година

Русофили уродливи, къде са ви децата бе? Обичат ли росия? Имат ли желание рам да живеят? Е що им я натрапвате?

58

Анонимен

преди 1 година

Уркопитекска статия!!!! Тотално безмислена информация.... Истината е че 20% от Украйна са анексирани. Връщане на тази територия означава украински танкове в Москва.... Абе вие луди ли сте?

57

Анонимен

преди 1 година

много избирателно са пропуснали да добавят че от 2014г в донбас има 14,000 загинали цивилни (2000 деца).

56

Анонимен

преди 1 година

До 64 Ти май си вярваш, а руско склеротиче? Кажи ми на колко българи децата им имат желание да живеят в руский мир.

55

Анонимен

преди 1 година

До 61 Викаш добре и беше на москва до 2013 с марионетно правителство в Украйна. Полувасална държава. Ама и украинците са хора, и те искат да се освободят от руското робство.

54

Анонимен

преди 1 година

Те хилядите убити са много преди февруари 2022, още от 2014 година са. Включително когато когато "умните и красивите" палеха живи хора в центъра на Киев и Одеса!!!

53

Нека изясним

преди 1 година

аФторката Нела, удобно забравя че този конфликт започва още 2013г. Когато по признания на г жа Клинтън САЩ налива пет млрд. в нацистите в Киев и свалят с преврат законното правителство. Следва исцениран Майдан. Избиване на руски говорящи. Изгаряне на живи хора в Одеса. Бомбардиране на Донбас. Убийства на руски деца в Донецк. Забрана на руски език. Физическа саморазправа с несъгласни. Мински споразумения които баба Меркел си призна че са били за заблуда на Русия и време за въоръжаване на Украйна

52

Анонимен

преди 1 година

За по-дъртите като нас,които сме живели по времето на соца ,ще ви кажа че тази неспирма пропаганда има обратен ефект .От позицията на годините си,ви го казвам

51

Анонимен

преди 1 година

Слабоумните западноевропейци вярват, че руската икономика е рухнала под санкциите, армията е в окаяно състояние и руските военни свалят чипове от миялните машини да ги монтират на ракетите.

50

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам сметка от война с Русия, че да ми наложат насила истанбулскта конвенция и зелената сделка и да ходя пеш, ям щурци и да студувам.

49

Калеко,

преди 1 година

Конфронтацията отдавна е налице..И перспективите за благоприятен за Запада изход все повече се ограничават..

48

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна не можаха да защитят нито един град, който руските въоръжени сили решиха да превземат на всяка цена. Всеки такъв град беше обявяван за непревземаем от киевския режим и всеки път въоръжените сили на Украйна напускаха оттам - Северодонецк, Лисичанск, Мариупол, Попасная, Соледар. Същата история - с Артьомовск.

47

Анонимен

преди 1 година

Украйна не печели войната, тя я губи нещастно. Реалността е, че повечето от това, което украинците си върнаха, бяха слабо защитени позиции, които руснаците бързо изоставиха поради липса на смисъл в защитата им. Руските войски, а по същество това беше опълчението на Донбас, получиха заповед за оттегляне на укрепените линии. Украинските войски, които се втурваха след тях, бяха унищожени от руската артилерия.

46

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС имат малко от това, от което Русия се нуждае. По правило това са висококачествени потребителски стоки - руснаците имат нижда от тях за да живеят добре, но могат да живеят и без тях. А Русия има нещо, без което Западът не може да живее - газ, петрол, злато, диаманти, кобалт, ванадий, мед, никел, платина, волфрам, олово.

45

Анонимен

преди 1 година

Група евродепутати ,са предложили да има санкции за ЮАР,защото търгува с Русия .Боже тия направо са смешни,що не сложат санкции на бритиш петролиум ,че в Индия преработва руски петрол и го внася в Европа .

44

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами ако продължва така путинова раша няма как да не влезе в конфронтация с демократичния и цивилизован свят ... страните от ЕС и НАТО няма как да наблюдават безучастно престъпленията на путин в Украйна, радетелите на Мирът, като товарищ радеФ, тези от *** и БКП-БСП, явно смятат че в името на "Мирът" украинците трябва да харижат територията си на кремълските военнопрестъпници, да преглътнат човешките жертви и разрушения, и да се извинят на агресора че не са го посрещнали с цветя и рози ....

43

Анонимен

преди 1 година

След разкритията на западната дипломация стана ясно, че САЩ и ЕС започнаха работа по санкции срещу Русия две години преди СВО, че доставките на оръжия за киевския режим също са започнали много преди СВO. От януари 2022 г. украинската артилерия безмилостно обстрелваше Донбас, подготвяйки се за нахлуване, и беше улучена от руската армия в корема, потъна, преви се и сега се озъбва от полу-легнало положение. Украйна не е жертва, Украйна е агресор.

42

Анонимен

преди 1 година

Украйна съвсем заслужено и се падна война! Ами не мога да съжалявам Украйна! Там имаше фашизъм! Анексираните територии в които живеят Основно Руско население,беше Избивано,мачкано от Фашистите Бандеровци и реалният Киевски режим! Това продължи повече от 8 г! Хиляди загинаха без да са сторили някому нещо! Имаше и деца! Путин нямаше как да седи със скръстени ръце! Подкрепям Русия!!!