147

Анонимен

преди 1 година

До 136 рускяи талибан днес се среща с Байдън на инструкции да подготвя жива сила да праща срещу рунсците хаха

146

146 е прав

преди 1 година

Това е резултат от разбитото на дребно земеделие, ако веригите имаха голям производител на мляко и продукти, трудно щяха да му извинят ръцете, за това производството изчезва, а на съществуващите им се поставят такива условия, че вече в млякото няма мляко

145

Анонимен

преди 1 година

И докато у нас се вихри поредния скандал с уволнението на директор от държавната млекопреработвателна компания, защото /както съобщиха медии/ наредил намалението на млечните продукти из суперите, на мен ми донесоха кашкавал /срам не-срам!/ от Виена. Германски, опаковка 700 гр. И струващ 5.60 евро. Същата марка, в същия грамаж и в същия като наименование супермаркет, но в София, струва 33 лв. Каквото и да ни говорят, както и да се замерят с мерки и теглилки, с предизборни обещания и закани, нашата затихваща държава този път явно ще заеме първо място по цени на хранителни продукти в ЕС.

144

Анонимен

преди 1 година

Да не съм луд да си купувам мляко от 4 лв за литър, след като едно пвц бира от 2 литра е 2 лв

143

Пилето

преди 1 година

За внуците на другаря Борисов винаги ще има прясно мляко. При това безплатно.

142

ЛибералКартел

преди 1 година

А Евро либералите говорят как биха се справили с инфлацията при приемането на еврото. Това било причината за инфлацията в Хърватия след приемането, тяхното правителство не се справило , но нащо ще се .... Смях

141

Зозо

преди 1 година

Аз си купувам сурово мляко от производител на 2,50лв. Всяка неделя ми носи тубичката вкъщи. Аз си го варя и квася в буркани. От магазина не купувам.

140

Анонимен

преди 1 година

Грабителската приватизация на седесарите едно време роди мизерията на цяло поколение българи!

139

Анонимен

преди 1 година

да де,,но нали се сещате как производителите стават все по малко ,,скоро мляко от скакалци ще пиете .. робски труд за 1 лев на литър ..

138

Анонимен

преди 1 година

Скъпо е, за да храним западните пенсионери и работници и да им е евтино на тях. Колониите се източват за метрополията.

137

Доволен българин

преди 1 година

Добри новини! Мерките за цените на млечните продукти вече дадоха резултат в моят град. Тук нямаме вериги на алчни западни олигарси. Така че кашкавал "Наборъ" се продава за 14.90/кг, сирене "Ситово"е 12.70/кг. Всичките ОПАШАТИ ЛЪЖИ, за това колко литра мляко се влагали в килограм сирене и кашкавал на мними производители и как били правилни и неизбежни цени на сирената от над 20лв/кг и минимум 30лв/кг за кашкавала бяха опровергани категорично.

136

Анонимен

преди 1 година

Ако някой погледне на кадастралната карта на България ще разбере по ясно за какво става дума! Костов и костовчетата раздробиха България на предвоенни нивички,за градовете да не говорим как са разпарцелирани! Сърбаме попарата на сините демократи 30 години! Сега са се хванали за евроатлантизма и за безмозъчни коалиции!

135

Анонимен

преди 1 година

Вдигнете данъците на европейски 70 процента. Данък десятък за бизнесмените Андрешковци е вреден за държавата.

134

Зозо

преди 1 година

Сурово мляко 1,15лв. Нали трябва да се свари на ток, да се бутилира, да се превози до склада, да се превози до магазина, нова заплата и осигуровка на продавачката..... Вий кво искате, а? Ай сиктир!!! Даже трябва 5лв. да струва.

133

Анонимен

преди 1 година

Има Комисия за Защита на Конкуренцията сега да излязат и да дадат доклад какво ТОЧНО са свършили в последните 10-15-20-30г. Интересно е колко са осъдените вериги по картелни сделки. Магазини, бензиностанции итн. Не може на Женски Пазар домати да са с 1.60лв по-евтини от Била, КОЯТО Е НА ЖЕНСКИ ПАЗАР! Доматите се карат от една борса и с еднакъв произход. АЙДЕ ОБЯСНЕТЕ!

132

Хахахха

преди 1 година

В България каквото и да кажеш си КОМУНИСТ.Новите джендърчета еднополови.Не съм комунист, Българин съм.Обичам България, не USA.В Щатите така, ако някой си хвърли дъвката на улицата КОМУНИСТ, ако плати КЕШ не с КАРТА, КОМУНИСТ.Сънуват Комунисти ***.четата.Денонощно.

131

Koko

преди 1 година

ххаха никакъв шанс няма тези 2 лв. да са в джоба на веригите. Прекупвачите изнудват монополизират и извиват ръце включително на веригите. Да излязат веригите и да кажат кои са прекупвачите, които щавят. Гербаджии, суджуци, рекетьори Капитан Андреево. Смешни сте а тези статии са храна за балъци и избиратели на ***.

130

123

преди 1 година

Живея в Лозенец и наоколо има множество малки магазини, включително три фирмени на млечни производители. Вътре не е по-евтино. Защо?

129

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Моля, престанете да наричате течността в кутии и шишета в магазините МЛЯКО. Тя е всичко друго, но не и истинско мляко. Просто оставете отворена опаковката за няколко дни и ще видите за какво говоря. Пример - прясното "мляко" с марка Pilos в Лидъл!!!

128

Карибски пират

преди 1 година

Цените са високи, защото световните елити затвориха икономиката на целия свят и напечатаха двойно повече пари под предтекста на пандемия и така съсипаха стандарта на живот навсякъде за бедните и средната класа