37

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Ще ядете дървото,май Ще видите Шенген другия век. А пък най силната валута в света след турската лира ,разирасе кухия български лев ще може сложите няколко нули и тогава ще ви купите един хляб

36

Анонимен

преди 1 година

Това вече е доста подмолно да използваш този проблем за който има закони, но няма съд и прокуратура за да си пробуташ гейската поквара.

35

Анонимен

преди 1 година

Това няма нищо общо с домашното насилие, а овластява LGBTI+ неноррмалните, като вие ще сте им роби длъжни за всичко(жените също ще си патят с мъже в съблекалните им и т.н. не мога да изброя всички извръения, които ни готвят за да не ме изтрият).

34

Космонавт

преди 1 година

До 34 Ако са на хормонална терапия от много малки (като децата на "звездите") и претърпят операция за смяна на пола, тогава можеш да ги разпознаеш само по вторичните полови белези - дължина на някои пръсти, адамова ябълка, форма на черепа и тнт.

33

Анонимен

преди 1 година

А насилие над мъже и им зимат децата и къщата като те може и те да живеят вкъшата с децата а жената изгонена. Узаконено насилие от съда и ЕС.

32

Космонавт

преди 1 година

Някъде прочетох, че имало 31 пола. Чудно ми е, защо извънредните 29 ползват уролог и гинеколог?

31

Анонимен

преди 1 година

Че то не можеш да познаеш дали е мъж, така са се наблъскали с женски хормони, че единствено пиш ока ги издава :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Ми не знам къде живеете, ама във Варна има тра верси, дето са по гладки и от самите жени :)))

29

Не на

преди 1 година

и33вратеняшката конвенция! Има два пола-мъж и жена! Останалото е психо-сексуални предпочитания и показност!

28

Анонимен

преди 1 година

Има мъже които искат да са жени и харесват хетеросексуални мъже, не бива така да съдим прибързано :))) Разбира се не понасям окосмени гей ове, не си мислете, че съм обратен :))) Като не пречат на нормалните, нема никакъв проблем :))) Само против налагането на негритата съм против, тъй като те немат бялата еволюция :)))

27

ТРОЯНСКИ КОН

преди 1 година

Най-интересното е, че Турция първа се отказа от подписа си върху "Истанбулската конвенция". А да използваш на вид "хуманен" документ, за да въвеждаш джендаризъм (т.е. да променяш дефиницията за пол на законодателно ниво) е ПОДЛОСТ (в античността се нариачало още ТРОЯНСКИ КОН).

26

Анонимен

преди 1 година

Ретрограден и изостанал *** се пляска по тумбака и заглажда мустака-доволен е той, ще бие жена си и ще псува по хората с друга ориентация...ми тъй де...някакви си евро..мевро ще му казват какво да прави. Бай ти *** е тарикат от класа ...избора си политици, които да са му лика и прилика. Повръща ми се от тази държава.

25

Интересно

преди 1 година

Значи за някой неща в ЕП трябва консенсус, а за други не?!

24

Анонимен

преди 1 година

Ето това е суверенитет. Даже не знам какво повече да кажа.

23

Анонимен

преди 1 година

Те така могат да ни налагат насила каквото си поискат, знаейки че при гласуване с квалифицирано мнозинство само България, Унгария и Полша ще са "против".

22

Анонимен

преди 1 година

Българската жена няма място при българския "мъж".. Чужденец ще я вземе!

21

ЕВРОКРАЦИЯ

преди 1 година

Ей на това му казвам "демокрация"! Казват ти какво да правиш, и ако не искаш, дори ако противоречи на законите на страната ти и на желанието на 80-90% от гражданите, ти го "гласуват" насила, и те глобяват ако не слушкаш! Пълна демокрация ***! Като в затвора!

20

Анонимен

преди 1 година

"Решението за окончателното присъединяване на ЕС към Истанбулската конвенция ще бъде взето от Съвета с квалифицирано мнозинство, а гласуването най-вероятно ще се състои през юни 2023 г."..................Накратко, в Брюксел знаят, че държавите ратифицирали конвенцията са мнозинство и затова тарикатите ни отнемат правото на вето, тъй като резултатът от гласуването е предварително ясен. Нагласен вот.

19

Гого

преди 1 година

Когато ние вземем властта комунистите на радееф ще съжаляват. Сега ПП и ДБ сме най силната коалиция и подкрепяме истанбулската конвенция. Ние ще спрем хомофобията и ще признаем гей браковете защото таке е в нормалните западни държави за разлика от раша. Ние трябва да бъдем истински част от НАТО и ЕС. Да бъдем толерантни към различните независимо от пола или религията.

18

По Оруел

преди 1 година

Всички хора са равни, но жените са по-равни от другите.