107

Хахахх.

преди 1 година

Така ли бе китайчо? То за една неВелика империя, конфликта отдавна излезе извън контрол- унищожение на 230 000 профи армия, получаване на удари по собствена територия-Курска, Белгородска области, Крим, 40 000 жертви само от Вагнер, мобилизация, а беше СВО на бързо хахаха! Гледайте си Тайван, че от 70 години го "нападате" а САЩ ви е търговски псртньор 1,а страната ви е една от фабриките на Запада! Споко, той според кремълските конфликта "излиза от контрол" още от 2рия месец хахаха.

106

Анонимен

преди 1 година

До 132 Няма русофили просто не харесваме страхливци дето мрънка,а не си защитават държавата и бягат от нея.

105

Тея промоции

преди 1 година

на Китай са излишни преди Германия да се е заинтересувала, кой взриви северените потоци. Просто хвърлят бисера на свинете, както се казва в библията.

104

Анонимен

преди 1 година

До 126 Е ти къде видя вражески самолети,че не е ясно и защо мислиш,че някой ще се занимава с глупости.Това само в твоята глава хохълска може да се роди.

103

Анонимен

преди 1 година

Платените уж русофилски коментари защо не слагат лайкове. Значи вземат пари да пишат срещу Украйна и най вече срещу евроатлантиците но не слагат лайк на русофилите даже може би слагат лайк на русофобите. Кофти !

102

Анонимен

преди 1 година

Рашките ги удариха много силно урките, отдавна е излязла ситуацията от контрол :))) Те за това спряха руските телевизии, за да не видим как укрите губят :)))

101

Анонимен

преди 1 година

До Кока щото така си мислиш Китай ли е единствената голяма държава в района?

100

Коко

преди 1 година

Пак да питам кой има топки- този който се разхожда под вражеските самолети с усмивка или онзи в бункера, който се среща и разговаря зад 25 метрова маса.Who is the boss now bi4ez?

99

До сайта

преди 1 година

Днес бг, моля Ви, забранете коментарите. Това, което се пише, явно се пише от психически лабилни хора.

98

Тва ли беше?

преди 1 година

ХАХАХА тия китайците големи вицове разправят - "различни обществени системи и цивилизации на бъдат третирани еднакво и на принципа за "неделимата сигурност" - концепция, която е подкрепяна също и от Русия" АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

97

Кока

преди 1 година

До Анонимен 115Китай няма нужда от съюзници ако говорим за военна мощ. Китай има 200 000 000 армия и по всичко личи, че вече превъзхожда и САЩ. Проблема е друг, че тази армия трябва да се храни. Икономиката на Китай е експортно ориентирана на 90 %, тази на САЩ освен, че може да служи и самоиздържа само на вътрешния пазар но и държи всички световни финансови инструменти от поне 100 години. Те са светия граал, без тях икономика няма. Та Китай няма как да храни тази армия без мъни мъни мъни

96

Анонимен

преди 1 година

До 117 Е що не посети Донбас да му покаже?

95

Анонимен

преди 1 година

По думите на Вовата току що е казал че цялата планета е осеяна с американски буклуци.Той си е поставил за цел да поразчисти малко.

94

до Съкмайнещоситам

преди 1 година

Излез на улицата и изкрещи посланието си с все сила. Преброй аплодисментите и ела да се похвалиш пак тук :D

93

Коко

преди 1 година

Байдън показа на Путин кой е с топките и кой е с роклята. Ореола на мъжкаря Путин ще остане само в пропагандните видеа някъде на рафта с продукция на Гьобелс.

92

Китай

преди 1 година

държи на верижка мечката за да получи нов международен ред.

91

Анонимен

преди 1 година

До Кока щото няма съюзник силен в района за това Русия е единствения им съюзник.

90

Ядрен русофилZ

преди 1 година

Току що Вовата е направил първото си изявление.По думите му Украйна ще бъде разгромена стъпка по стъпка и никакви мирни преговори няма да има.Дал е заповед за увеличаване на военното производство.Никакви споразумения с бандеровският режим.

89

Анонимен

преди 1 година

Колективният запад незабавно да спре да налива масло в огъня. Току-що Президентът Путин каза, че колкото по-дългобойни оръжия колективният запад дава на киевския режим, толкова по-надалеч Русия ще отблъсква опасността от своите граници.

88

Че тя "ситуация

преди 1 година

Отдавна е излязла от контрол и вече не е "ситуация" а пълномащабна война.Война при която има ясно изразен агресор(Русия) и жертва(Украйна),която с всички сили се съпротивлява на нашественика!И вероятно ще го прави докато има сили за това и приятели,които да я подкрепят защото такава е логиката на всяка една война(Справка Първата и Втората световна войни).А Китай нека си спомни....(ако има памет) какво щеше да се случи с него без приятели!