78

В рая

преди 1 година

остана 1 място за руснак! Бързо да отива най-достойни!

77

Спартак М

преди 1 година

Играят за Родину за П....

76

Рамбо

преди 1 година

е прототип на Кадиров

75

Тенгри яко в дупако

преди 1 година

Същото е, като да гледаш сички серии на "Рамбо" - поглъщаш официалната пропагандна версия на САЩ за възможностите на американския войник. Само дето, вместо него, сега умират украинците;)))

74

Анонимен

преди 1 година

До 88 пък Украйна нищо не е свършила щото нищо не е имала.А освен

73

Аз само

преди 1 година

Спартак Москва гледам.....

72

Русия

преди 1 година

свърши ракетите, а Китай балоните....

71

Разбиращ

преди 1 година

До Бай Ой ... От дедодо ти Джо нищо не зависи !!! И от къде взе това инфо че 100 млрд са 0.4% от БВП на САЩ ???? Всъщност за тях няма разлика дали са 100 или 700 млрд.... Това са пари който тяхната икономика няма да заработи а просто едни със ГЪРБАВИ носове ще напечатат и ще дадат със лихва на дедото ДЖО !!! И дедото и тези който печатат от въздуха знаят че тези кинти немат връщане !!! Та точно тези щели да съборят със 0,4% от въздушното БВП реална икономика 1 КИТАЙ !!!!

70

Анонимен

преди 1 година

До анонимния келееш знаем ти си там редовно,ама сега не си щото няма кой да гледа козите.

69

В рая

преди 1 година

не остана място за руснаци!

68

Анонимен

преди 1 година

До анонимен келешее пък един хохъл решил да се прави на герой,ама в интернет.Толкова си можел.И сега риве,че му я няма държавата и ходи да проси,ама не може да си каже и се опитва да се изкара герой

67

Помия на кило

преди 1 година

а и YouTube забрани руската гледна точка - излива се само украинската! Та Таня ще получи само дезинформация!

66

Разбиращ

преди 1 година

До Влади......." Русия не може да си оправи къщичката, тя може само да разрушава къщите на другите".............. Всъщност ИСТИНАТА е малко по различна, там където е стъпила Русия започва строителство на заводи, инфраструктура /ДОРИ В АФГАНИСТАН/ а там където са стъпили твойте кумири разруха и унищоение на местното население примери / Ирак, Либия, Панама, Афганистан, Сирия/ та това е разликата !!!! Едните строят и помагат, а другите само разрушават и разсипват държави за собствена облага !!!!

65

Бай Ой

преди 1 година

Дедо Жо наля 100 млрд долара (0.4 от БВП) на САЩ и срина рубашките! Прати ги в четвъртия свят на мизерия и изолация! Сега ще налее 150 млрд долара в Тайван (0.6% от БВП) на САЩ и ще срине и Китай. Такъв написан стратег Америка не е е имала от десетилетия. С 1% БВП срина двата основни конкурента. А ЕС си срива безплатно благодарение на другите два срива. Евалапка Джо. Има нещо еврейско в теб

64

Анонимен

преди 1 година

Умрял Джо Байдън, но за добро поведение го пуснали за един ден на земята. Влязълвъв Вашингтон в един бар и си поръчал бира. Донесли му я и попитал сервитьора:- Какво става с Афганистан Сирия и Ирак?- Ааа, нищо ново - те са наши.- Ами с Европа как вървят нещата?- Ааа, и тя е наша. Виж на глобуса - цялата суша и вода са наши.Бреий, казал Байдън, значи сме победили и тръгнал да си ходи...- Забравих да платя. Колко струва бирата?- Само две рубли.

63

Анонимен

преди 1 година

Къв герой бе, тоя е терорист. Загинал в защита на отечеството, на чужда територия. Смеех

62

Анонимен

преди 1 година

До Германец ,а на украинците какво дават,а тях не ги обявяват щото нищо няма какво да се даде .Господаря от А така нареди.

61

Айде бе

преди 1 година

До Gorskio 70Зелето направи същото в Украйна.

60

Анонимен

преди 1 година

Тъna пропаганда.Вие пуснете статия и клип как ловят в Украйна мъже,за да ги мобилизират.Осъзнайте се!Зеленият Гаргамел не иска мир,а не руснаците.Ако не се осъзнаете навреме скоро нас ще ловят така и ще ни слагат в танкове със заварени капаци.

59

Fena

преди 1 година

До 69. Ако си мислиш, че живееш в демокрация, много се лъжеш. Демокрацията е свободно движение на хора и стоки. Но ЕС ти казва: "Ок, ама за да получиш движение, ще трябва да се биеш, ще трябва да плащаш за оръжия, че украинците да се бият". Много демократично. Или ще правиш батерии, щото така ни е готино, ще си затвориш блоковете на АЕЦ и централите на въглища. Онова малоумното Грети така каза! Да ти имам демокрацията!